Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Filmik oczywiście nagrywany nie frapsem czy czymś tego pokroju, a jakimś aparatem, praktycznie nic nie widać, ale oczywiście jest to przypadek :D

To super zmyślne haxowanie oczywiście nie działa nikomu prócz op, zapewne także przypadek.

Czekamy na filmiki z UFO oraz wielką stopą.

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Filmik oczywiście nagrywany nie frapsem czy czymś tego pokroju, a jakimś aparatem, praktycznie nic nie widać, ale oczywiście jest to przypadek :D

To super zmyślne haxowanie oczywiście nie działa nikomu prócz op, zapewne także przypadek.

Czekamy na filmiki z UFO oraz wielką stopą.

oczywiście, że będę specjalnie ściągać frapsa, a potem uploadować to pare godzin, wszystko jest wystarczająco widoczne, ale dla ciebie zawsze będzie podrobione, admin zamiast o jakieś zabezpieczenia popatrzeć niż gotowe to lepiej pisać, że fake

Opublikowano

oczywiście, że będę specjalnie ściągać frapsa, a potem uploadować to pare godzin, wszystko jest wystarczająco widoczne, ale dla ciebie zawsze będzie podrobione, admin zamiast o jakieś zabezpieczenia popatrzeć niż gotowe to lepiej pisać, że fake

Nie myl moich intencji - nie chodzi mi o ślepe pisanie "nie ma haxów bo ja tu gram i mi sie podoba", być może jakieś są, nigdy człowiek nie zabezpieczy się przed wszytkim. Sam osobiście sprawdzałem Cheat Engine oraz item_eng.bmd jeszcze na testach - o ile z początku działało, to potem zostało naprawione.

Byłbym Ci skłonny uwierzyć, gdyby nie jeden fakt - wielu ludzi próbowało stosować kroki, które opisałeś, ale jakoś żadnemu z nich nie chciało to działać, dziwne :)

pozdrawiam

Opublikowano

A po co w ogole takie lamagi wchodza na serwa? Nie umiesz grac fair i sie bawic? Nie wbijaj i nie psuj gry innym. A nie tutaj takie za przeproszeniem podkopywanie pracy innych, jeszcze k***a poradnik jak obejsc AH. Masz tupet...

Opublikowano

A po co w ogole takie lamagi wchodza na serwa? Nie umiesz grac fair i sie bawic? Nie wbijaj i nie psuj gry innym. A nie tutaj takie za przeproszeniem podkopywanie pracy innych, jeszcze k***a poradnik jak obejsc AH. Masz tupet...

Najlepsze, że ten poradnik nie działa nikomu oprócz tego osobnika, który robi poradnik bez sensu. :D 

Serwer działa bezproblemowo, nie ma żadnych lagów czy wyrzuceń  z gry.

Dzisiaj odbyła się pierwsza licytacja na serwerze, która przebiegła pomyślnie.

Zapraszam na serwer . W niedziele pierwsza walka o Zamek !

Pozdrawiam serdecznie i naprawdę gorąco zachęcam do dołączenia na nasze forum

Opublikowano

Dzisiaj dodana została nowa inwazja - Ilussion of Kundun w Icarusie ( więcej info w grze lub na forum ) 

Poprawiona ilość mobów w BC.

Dodane więcej spotów w Vulcanus oraz podniesienie wartości ataku potworów na tej mapie.

Zapraszam

Opublikowano

Bardzo fajnie sie gra, juz wkrotce pierwszy CS!

Admin pomaga eliminowac bledy, szybki kontakt!

Ciekawe pomysly np na Creationy i vipa za nie, zeby nie byly juz takie useless :D Codziennie custom eventy, illusion of kundun invasion w icarusie, queen w dungeonach. Ludzie chetnie daja party nowym ludziom.

Serdecznie wszystkich zapraszam na server!

Opublikowano

29.11.2015 godzina 20:00 - 22:00 odbędzie się pierwsza walka Castle Siege na naszym serwerze ! 

19:00 EVENT FANPAGE ! POLUB FANPAGA  CZEKAJ DO 19:00 I ODPOWIEDZ NA PYTANIA PODANE NA NASZYM FANPAGE FEJSBUKOWYM I ODBIERZ WCC !

Opublikowano

tam z tej strony lubiany i szanowany na serverze dexonovski!!

jak juz wszyscy wiecie, ludzie narzekaja na pralke, ze ma zbugowane procenty albo w ogole jest zbugowana.

Ja, point, zabujczyni, vilea, verandes pralismy razem moze z 20/25 razy piorko na wingi 3 lvla. Mi i Verandesowi na 9pran wyszlo 2 razy, dobry wynik co panowie?

Zbieralismy na ta specjalna okazje kamienie od startu servera, okolo 500b/500s i niezliczona ilosc joli zostala zmarnowana w norii ;< (to tylko moje i verandesa kamyczki nie wiem ile pozostala 3 zmarnowala ale podobno tyle samo). Z reszta, ile razy wam ten c**j dexonovsky zamknal BC po 10kamykow? No wlasnie.

Po zaistnialej sytuacji i spaleniu ostatnich kamieni, wingow, exe itemkow oglosilismy stan wojenny z goblinami w norii. Pod wplywem emocji bylem swiadkiem jak Koearn napisal, ze trzeba sie wynosic z tego "cieplego kurwidolka" po czym dostal banicje, permamentna, na ip. #worthit

Widzac to oglosilem bunt i powyzywalem troche siarkowskiego bo pisal glupoty.

Nastepnie ADMIN chcial udowodnic nam, ze pralka dziala, napisal, ze wypierze 5 razy wingi i powie ile razy wyjdzie. Zgadnijcie ile razy wyszlo!

5/5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wOw

I jeszcze mowil opcje uwaga:

bk +luck.

sumonerki+luck

DL cape +l+ignor

itp, itd. pytanie brzmi : JAK TU SIE NIE WKURWIC?

siedze, mysle, no k***a, nie mozliwe, ze on pierze 5 razy i wypralo mu 5 razy, jeszcze jak sam mowil nie na max. procentach, a my pierzemy 9 raz i dupa. Mielismy ostatnia pare wingow +9+16, siedzimy, myslimy, wpadlem na glupi pomysl, PRZEPRASZAM, PRZEPRASZAM CALA GILDIE POSITVIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprzedalem acc wind z 2 optami za 50/50 zeby dokonac ostatecznego prania na tym serverze. GO BIG OR GO HOME. Guess what? spalilo.

Wiem, ze nie powinienem tego sprzedawac ale naprawde nie zalezalo mi na tym serverze ani troszeczke, a z tego jednego acc, ktory da moze 2% na +11+16 moga sobie nie wiem co wyprac, bo napewno nie piorko. GL GieRek.

I teraz najciekawsza czesc mojego opowiadania przygotujcie sie i przyniescie popcorn.

Stoje sobie w lorce i trolluje z sasorim, bylo smiesznie a nagle dostaje takie pw:

http://scr.hu/15sj/jrz95

Na skrinie nie bylo widac, jak zapytal, co by bylo, jakby remik sie dowiedzial kim jestem.

Dziwne to bylo, bo postac byla na koncie na ktorym byl tylko DL do summowania a SM byl tylko do wbicia lvl zeby go stworzyc, dlatego myslalem, ze to podpucha :D

Potem, jak widzicie, zaczelo sie robic bardzo ciekawie :

http://scr.hu/15sj/wkxrz

Pytanie brzmi, skad wiedzial? Stroz prawa?! Pisal potem, ze moje imie to Maciek i ze idzie do Matthewa, jak pozniej wyjasnil, wyskoczylo mu, ze z mojego ip ktos sie logowal na fb o takich imionach :DDDD

http://scr.hu/15sj/qx7s4

I skad wiedzial, ze logowalem sie na sukkiego? To nie moja postac ale mojego dobrego kolegi z reala, do ktorej mialem passy.

Pozniej, czekalem, bilem sie z verandesem w lorce i czekalem na rozwoj sprawy i mialem w glowie juz 2 opcje o ktorych powiem juz za chwile!

Nagle bum, dostalem ddosa, pierwszy raz w zyciu i to dwa razy wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (dla tych co nie wiedza DDOS=rakieta w SLANGU)

Wbilem do gierki i zaczalem pisac do mocarzy, bo to gildia owych panow detektywow, ze nudno mi juz i chce lot w kosmos (DDoS'a). Pisalem sobie z CracKiem, bardzo mily pan, a potem z antymaniakhiem, pokazal mi swoja cape, http://scr.hu/15sj/54n00, niezla co? ja zeby item na +16 wbic musialem z 50 joli wpierdolic a tu +28 taka checa. http://scr.hu/15sj/39izy - OBRAZIL ADMINA NIEDOBRY BOBOK.

Po jakis 15minutach pojawil sie on, lucky luck, stroz prawa, najprawilniejszy z prawilnych :::::::::::::::::: GOOOOOOOOOOOOOOOOOODFATHERRRRR

zaczal pytac jak tam u mnie, to poprosilem go o jeszcze jednego ddosa odpisal : http://scr.hu/15sj/jnmx7- czyli sie przyznal :)))))))

Naprawde ziomek? wyjebales mi 2ddosy tylko po to, zeby nakrecic filmik jak wywala mnie i sumonojujeiajasd costam w tym samym czasie? HOLY SZIT n1

Wniosek tego jest taki, albo koledzy z CiasnyTM + MOCARZE maja dostep do bazy danych serverka, tworza sobie itemki, dodaja staty (jak miracle) i stamtad maja moje IP itp.

Albo to poprostu MENx, niestety. Innej mozliwosci nie ma.

Obydwie wersje sa glupie, ale druga jest glupsza. Pierwszy raz widze, ze admin ingeruje w zycie servera, WOW. Szacun ziomek dobry z Ciebie policjant. - jesli to nie Ty, to przepraszam.

To jest gra, nie sprzedalem nikomu mamy, nie zabilem ojca i nie zgwalcilem siostry. Pan GODFATHER mowil, jaka ja jestem sprzedajna k***a itp itd - powiem tak, zasmialem sie nawet.

Jesli Remik, masz mi to za zle, albo ktokolwiek z guild Positive i sojuszu, ze sprzedalem jednego c**ja wartego accka komus, zeby zrobic ostateczne pranie na tym serverku to naprawde szczerze - PRZEPRASZAM

Walczylem o tego CS jak wy wszyscy, siedzialem od poczatku do konca jebane 2h. Najnudniejszy CS na jakim kiedykolwiek bylem, nawet jak gralem na mufreedom i mialem 20rr to lepiej sie bawilem, niz tu przy maksymalnych statach. Sojusze nie dzialaly, nie dalo sie sumonnowac pomiedzy nimi, dalo sie bic nawzajem a Ciasnych bylo 10osob + miracle na koniec wjechal i zajebal cala komnate na hita - poczym dostal perma. A potem te kundle pisza ' ZABRAKLO NAM 10SEKUND I BYSMY WYGRALI' pocalujcie mnie w pompke ziomeczki. Mozecie mnie wyrzucic z guild, moge sam odejsc, moge zrobic GR'a i na zadoscuczynienie oddac wam item za niego. Ja tu juz nie wroce, bo na polskich privach z low expem mozna spotkac tylko jebane rozczarowanie. Szkoda, naprawde szkoda, bo byla naprawde spoko ekipa na tym serverku. Ale panowie, szanujmy sie, po miesiacach testow BC nie dzialalo? Wymiana kwiatkow? To sa te premium pliki? Men naprawia mi item w eq juz z 4 dni zeby dalo sie go tradowac. Spoko, juz nie musisz, spadam stad, jeden zamykacz bloodcastle mniej. Dzieki za gierke panowie, szczegolnie dziekuje pointowi i zabujczyni bo z nimi gralo sie najlepiej. Duzo reskow wbitych i wingow spalonych, mam nadzieje, ze kiedys sie jeszcze spotkamy, tym razem na jakims lepszym serverku. Fajnie bylo walczyc u boku Mordercy na CS, bo bylem u niego w guild na WoG'u i ogolnie cala guild Positive and Sojusze byly okej. Czasem byly klotnie ale dobrze sie z wami gralo, sory za ACC mam nadzieje ze nie bedziecie przezywac tego tak jak pan GODFATHER!! xD Szczegolnie, jak wiele osob z tej guild mialo postacie w owners, ciasnych itp. acc beda wyciekac zawsze i od zawsze wyciekaly. Nie mialem zamiaru ich sprzedawac, dopkoi men nie wypral 5razy wingow na 5 razy, a ja palilem 8 raz z rzedu. I jeszcze chce podziekowac Gudlajxowi, snopiemu i w sumie gierkowi, fajnie bylo was pozabijac na spotach, przejmowac meduse, czy zamykac BC. Moze i mnie nie lubiliscie ale przynajmniej nie bylo nudno. A i pamietajcie, nie zmieniajcie gensow jak pizda. To tyle z mojej rozprawki na temat serverka, jak zniknie ten post z tego forum, to wrzuce na MPC. Szkoda mi moich 5$ ktore wydalem na pande, moglem sobie zgrzewke koli kupic. Fajnie sie gralo, fajnie sie zapowiadalo ale juz sie nauczylem, ze na polskich low expach zawsze bedzie jakas kolesiowka admina, albo admin ktory ingeruje w server i PATRZY KTO SPRZEDAJE ACC NA LEWO XDXDXDDXXDXDXDXD LOL HAHAHA. Moge byc spalony na wszystkich servach, mozecie mnie kicknac z guild czy przyjechac do usa i mnie zajebac, przynajmniej odrozniam gre od prawdziwego zycia. Spoko ziomki z was wszystkich a na MOCARZY i ciasnych sram, ip sobie zmienie w razie czego, nie spodziewalem sie ze dostane ddosa za to, ze sprzedalem acc i to jeszcze nie wynioslem z waszej guild xDDDDDDDDDD topkek. Nara ziomki milej gry, jak Remik chcesz itemek za GR to napisz mi pw tutaj albo na MPC forum, a moze jeszcze nawet zlapiemy sie w gierce na chwilke. Anyway, jeszcze raz dzieki za ksucie Snopi, za zabijanie mnie na spocie Gudlajx (droga na ten spot sni mi sie po nocach) i dzieki giero za meduse, c**jowy drop. Powodzenia z serverkiem i tyle z mojej strony kocham was

dexonovski

list pozegnalny

a i jeszcze mi sie teraz przypomnialo, szczegolna uwage zwrocilem na wypowiedziane slowo przez pana GODFATHERA mianowicie "KIERWA". Uzyl to w zdaniu typu "kierwa, ide spac, bo jutro na 6 do roboty." czy cos, nic w tym dziwnego tylko wczesniej, jak szanowny pan administrator pral wingi, napisal cos w stylu "o kierwa, dl capa +l+ignore". Moze i glupie, ale nie spotkalem dawno osoby, ktora tak pisze xD a tu dwie, na jednym servie!! w0w

Wklejam to tutaj, zeby zrobic jeszcze lepsza reklamke, bo niestety temat zostal przeniesiony do kosza a niestety nie dowiedzialrm sie, skad owi gracze wiedzieli, ze sumujoncy na ktorym sprzedalem accka jest moj i skad wiedzieli, ze logowalem sie na sukkiego xD od admina dowiedzialem sie tyle, ze placze o wingi itp a nawet nie o to w tym wszystkim chodzi. Napisal rowniez, ze moje ip wyciagneli z forum. W takim razie objawil im sie jezus i powiedzial, ze ten sm 200lvl w lorenci depo to dexonovsky a dowody i skriny ktore podalem podobno sa slabe xD ocencie sobie sami. Kazdy polski server low jest taki sam. Nie polecam

Opublikowano

jezu ze ktos inny wypral cos a Ty nie to odrazu jest obraza Twojego majestatu... RNG sprawdz sobie co to jest... Typ wbil opcje jola +28 i Tobie sie nie udalo to znaczy ze caly swiat jest zly a Ty dobry...

powiem Ci tak... tacy ludzie co piora all szybko wbijaja sety sa Ci potrzebni bys mogl sie wybielic... wskazac palcem i powiedziec on jest zly...

cry is free... 

dobrze ze jeszcze mami nie podziekowales ze Cie urodzila.... a to ze ktos pisze ze ma Twoje ip i caly temat  z tym... moze Ci pod h.uja brali?? braindead??

moze to byla prowokacja tego czy tamtego... a Ty nie wytrzymales napiecia i sam sie zpucowales...

jak na moje to jest skowyt gracza ktorego goblin nie lubi...

wielu graczy znisczyl ten goblin na roznych serwerach...

zrob fanpage i petycje odnosnie usunieca go z GRY... moze wtedy znajdziesz dla siebie miejsce...

Opublikowano

Ciekawa historia Dexonovsky, całkiem przyjemnie się czytało (niestety popcornu nie miałem pod ręką). Nie znam sytuacji, więc nie oceniam. Być może jest w tym jakaś prawda. 
Z chęcią poczekam na argumenty innych osób "zamieszane w całą tą sytuację". Konkrety Panowie, nie jakieś owijanie w bawełnę lub stwierdzenia typu: "WCISKASZ LUDZIOM BAJKI". 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wingi nie wyszły? Widocznie nie masz szczęścia, radze dodać pare statystyk w szczęście, oj, no tak przecież w życiu nie ma statystyk, mój błąd :)

Opublikowano

Typowy płacz Polaka, który zazdrości czegoś innemu. Inni wingi 3rd wyprali za pierwszym razem ( Gracze twierdzą, że jak im się udało za pierwszym razem to znaczy, że dałem im wingi , co jest totalnym absurdem ) nie macie żadnych dowodów a jestem uczciwą osobą:) 

Spaliłeś 9 x wingi 3rd i nie potrafisz się  tym pogodzić i przyszedłeś tutaj płakać i robić złe zdanie o serwerze.

Zapraszam na serwer.

dlaczego nie moge zrobić konta ?! pisze mi że źle przepisuje kod  przy rejestracji -.- wtf ? 

Spróbuj wpisać inną odpowiedz na pytanie sekretne :)

Opublikowano

Boze, a czy ktos mi odpowie, skad ten typ wiedzial, ze to moje konto, mial moje ip itp. Bo wyciaganie ip z napisanego posta na forum jest tak samo smieszne jak twoje bany na dysk hdd. Typowe polactwo robiace servery pod kumpli ze wsi. Admin nie potrafi naprawic jednej rzeczy na serverze przez tydzien na tych darmowych plikach z ragezone. Ludzie ktorzy nie sa z wiejskiej mafii servera i potrafia laczyc kropki sami zdecyduja co to jest. A info o wingach i milionowym praniu dodalem, bo mnie wena naszla ale powtarzalem juz wiele razy, ze to nie chodzi o to a wy dalej swoje. Nie ma sensu juz z wami nawet gadac xD z tego co wiem duzo ludzi odeszlo i jeszcze wiecej odejdzie. Takze bawcie sie tam dobrze w tej swojej korei polnocnej, ze jak ktos sprzeda acc to patrzycie w logi czyje to konto xD mam nadzieje ze Za moje 4 dolarki kupisz sobie cos ladnego chlopczyku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...