Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bójcie się! Goldzik robi najlepsze vit bk na drop! 

nie tylko vity BK ubiajja goldy o.O

Poznaj bossy , ich statystyki a znajdziesz najlepszy sposob ich bicia. I poznaj inne postacie w grze Mu online

Mnie bac sie nie musicie , tylko mojej Brygadiery :D

Opublikowano

przewidujesz jakieś nagrody za resy, że będzie można sobie wbić  opcje do itemku lub podnieść jego lvl?

Nie będzie webshopa. Za resy nagroda punktów do rozdania a potem sam musisz już zadziałać z Twoją postacią aby zdobyć swoje itemy. Wszystko co potrzebne do zdobycia zajebistego setu jest w grze. Wystarczy to zdobyć i to jest piękne a nie cały czas grind.

Opublikowano

szkoda ze start tak późno a nie w ten weekend niestety nie dam rady być na starcie. Tak to konfiguracja bardzo fajna :)

Do Admina: Zrobcie tak aby działało na win 10 :)

Opublikowano

szkoda ze start tak późno a nie w ten weekend niestety nie dam rady być na starcie. Tak to konfiguracja bardzo fajna :)

Do Admina: Zrobcie tak aby działało na win 10 :)

Działa na win10. Odpal ze zgodnością xp lub 7 i jako admin.

Ja używam win10.

Jak nie zadziała, zainstaluj visuala 2013

Opublikowano

Piwko, Admin chce by wszystko bylo dopiete na ostatni, nawet ten najmniejszy guziczek :) stad ten dosc odlegly termin ; ) Ale po wbiciu na serwer na pewno nie bedzie chorych akcji z poprawianiem czegos na biega, ciaglymi DC czy jakimis DDoS'ami ; ). Malo ktory  Admin jest tak bardzo zaangażowany we wlasny serwer jak Admin PrestigeMU :). Osobiscie nie jestem zwolennikiem ver. wyzszych niz S3Ep1, ale nastaly ciezkie czasy, serwery powstaja na tydzien - dwa i upadaja :). Zawitam tylko dlatego, ze widze, iz Admin PrestigeMU to solidna firma :) ktora da mi Rozrywke w postaci dobrego serwerka na te zblizajace sie Zimowe wieczory :D

Opublikowano

Piwko, Admin chce by wszystko bylo dopiete na ostatni, nawet ten najmniejszy guziczek :) stad ten dosc odlegly termin ; ) Ale po wbiciu na serwer na pewno nie bedzie chorych akcji z poprawianiem czegos na biega, ciaglymi DC czy jakimis DDoS'ami ; ). Malo ktory  Admin jest tak bardzo zaangażowany we wlasny serwer jak Admin PrestigeMU :). Osobiscie nie jestem zwolennikiem ver. wyzszych niz S3Ep1, ale nastaly ciezkie czasy, serwery powstaja na tydzien - dwa i upadaja :). Zawitam tylko dlatego, ze widze, iz Admin PrestigeMU to solidna firma :) ktora da mi Rozrywke w postaci dobrego serwerka na te zblizajace sie Zimowe wieczory :D

To naprawdę miłe czytać takie komentarze jak kolega piszę. 

Angażuję się w to co robię i wkładam w to swoje SERCE. 

Nie lubię nie wypałów, dlatego tym razem chce postawić coś na dłużej :) 

Chcę pokazać graczom, że na scenie PL może pojawić się jeszcze jakiś MUO SERWER !

Opublikowano

hmm zobaczymy narazie pomykam na GOLD mu licznik ok 78 online (to nie zadna reklama) może na tym serv bedzie ok 150 online bez multi kont bo to zabija dzisiejsze pl serv na starszych wersjach nie bylo autoclikera wbudowanego nie każdy umiał postawić 2 postacie na afk i licznik pokazywał 50 online ale ci gracze byli i grali :) Mam nadzieje że tu ADMIN DOŁOŻY WSZELKICH STARAŃ skoro jest aż tak bardzo zaangarzowany w swój serv jak piszecie i sam on pisze a takich sytłacji nie będzie :)

Opublikowano

Dzisiaj ustawilismy  z adminem zawartosc wiekszosci shopow, koncowe poprawki dropu bossow, poprawki dropajek oraz custom drop eventu dodanego przez admina. O wszystkich eventach, questach, bossach bedzie mozna przeczytac na forum, wiec jesli ktos nie ogarnia do konca seasonu 6 -zapraszam do lektury (poradniki w trakcie tworzenia). Serwer jest ladnie reklamowany na wielu zagranicznych forach takze szykujcie sie, bedzie huczny start :D Testy nadal trwaja i kazdy moze wbic i sprawdzic co i jak przed startem:) 

Opublikowano

Dzień za dniem, do startu pozostało nie całe 9 dni. Serwer jest naprawdę dobrze przygotowany, gracze nie potrafią znalezć naprawdę żadnego buga. Pliki są po prostu niezawodne. 

Zapewniam, że podczas rozgrywki nie spotkacie żadnego buga !  

Trochę o serwerze, co zostało zmienione co dodane itp.

- poprawiliśmy trochę balans postaci pod nasz serwer z ograniczonymi statystykami

- poprawiliśmy drop całego serwera. Wszystko dropi tam gdzie powinno

- każda klasa będzie przydatna

- Wykluczyliśmy sytuację , że ktoś solo idzie bić bossy,goldy. 

- Na bossy przydatny będzie Energy Elf ( Bez niego nie radziłbym ryzykować, bo to nie ma najmniejszego sensu ) 

- Zaaktualizaowane moce i statystyki bossów i eventów

- Dodane 4 nowe eventy ( unikatowe, dostępne tylko na PRESTIGE MU ) 

- Dodanie poradników na naszym forum na temat gry ( każdy kto nie grał na seasonie 6 może się szybko wyedukować.

- Czas poświęcony na serwerze nie zostanie stracony, dlaczego? Dowiesz się podczas gry :) 

- Dodany został sklep w grze, który pozwala zakup/sprzedaż przedmiotów za Blessy/Soule/Lify/Chaosy/Zen/Wcoins/Kredyty

- Market został skonfigurowany i dodany na stronie. Co to jest Market? Jest to skrypt na naszej stronie, który pozwala wystawić dany przedmiot powiedzmy "Loch Feather" Za cenę np 100 wcoin's

- Skonfigurowaliśmy 2 dodatkowe inventory w plecaku oraz 2 depozyty 

- Wprowadziliśmy zawartość do sklepów ( wszystkie prócz baru. Zadajesz sobie pytanie dlaczego? Otóż, w barze są przydatne itemy do testowania serwera, sklep w barze zostanie edytowany na zakończenie beta testów. Nasuwa się kolejne pytanie, kiedy kończą się beta testy? 20.11.2015 w godzinach porannych.

- Zaktualizowaliśmy zabezpieczenie 2 cheatów, które znalazłem na internecie i omijały antyhacka.

- Czy będę mógł odpalić clienta z testów na oficjalnym starcie? NIE, będzie działał tylko client, który będzie dostępny w dzień startu od bialutkiego rana

- Nagroda za wbicie pierwszego resetu = będą to wingi pierwszego poziomu +9 ! 

- Nagroda za wbicie pierwszego grand resetu = Wingi 2 poziomu + 1 OPCJA !

Jeszcze raz gorąco zachęcam do skorzystania z beta testów oraz zapoznania się z informacjami dostępnymi na forum serwera,które dostępne jest w Zakładce FORUM na stronie głównej serwera. 

Pozdrawiam MEN !

Opublikowano

- Nagroda za wbicie pierwszego resetu = będą to wingi pierwszego poziomu +9 ! 

- Nagroda za wbicie pierwszego grand resetu = Wingi 2 poziomu + 1 OPCJA !

W sensie chodzi o to, że pierwsza osoba na serwie, która wbije pierwszy reset i pierwszy grand reset?

Super podoba mi się to, że nie ma webshopu a bossy są naprawdę silne. Teraz expienie ma sens! Polecam :)

Opublikowano

czyli kolejny bez sesowny serv. widmo dziekuje

Bez sensowny, bo co ? Nie podpierasz swojej wypowiedzi nawet. 

Spotkałem się Tobą już nie raz. Zawsze masz jakieś urojone problemy. 

Nie podoba się trudno, przykro mi, że nie trafiłem w twoje gusto..

Dzisiaj poprawiliśmy balans klas... Tak aby każda była mniej więcej równa sobie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich zainteresowanych. Serwer znakomicie ustawiony. Bedac na testach nie zauwazylem jakichkolwiek bugow, lagow, dzialajacych cheatow. Powiem wam szczerze ze naprawde nie ma do czego sie przyczepic. Mam nadzieje ze wielu nas bedzie spedzalo wspolnie tutaj czas. Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie !!!

Opublikowano

Wprowadziłem przed chwilą 2 nowe zmiany: 

- zabezpieczenie 2 rzeczy, które pozwalały na używanie SH czy też speed atacku broni ( np item_eng.bmd ). Zmiana chociaż jednego pliku w kliencie, który pobierzecie spowoduje zablokowanie klienta i nie odpalicie maina. 

- dodałem nowy wygląd Dark horse oraz złotego Fenira

Pozdrawiam ! Dziękuje testerom za dzisiejszy balans PVP ( było nas 15 online ! ) 

Opublikowano
PrestigeMU nie podskakuj mi tutaj gówniarzu bo będziesz miał szybko po servwerze.

Bez sesu jest to że masz odpalone 10 kont. Napier sam co to za gra online ? Wątpię w to że będzie cię śmieciu stać na wykupienie Rebeki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...