Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [PREMIUM S6EP3][ EXP 300] [START 21.11 GODZ 19]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PrestigeMU nie podskakuj mi tutaj gówniarzu bo będziesz miał szybko po servwerze.

Bez sesu jest to że masz odpalone 10 kont. Napier sam co to za gra online ? Wątpię w to że będzie cię śmieciu stać na wykupienie Rebeki

Weź Ty zamknij jape i znikaj z tego tematu.

• Odpowiedzi 351
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

PrestigeMU nie podskakuj mi tutaj gówniarzu bo będziesz miał szybko po servwerze.

Bez sesu jest to że masz odpalone 10 kont. Napier sam co to za gra online ? Wątpię w to że będzie cię śmieciu stać na wykupienie Rebeki

Naprawdę strasznie się wystraszyłem twoimi słowami. Powiedziałem swoje zdanie, a ty spiąłeś się jak dentka. Grozby są karalne na tym forum więc łap tam warna, zgłosiłem twój post. 

A propos , polecam Słownik języka polskiego, bo na pewno Ci się przyda ! 

Co do Multi Kont, nie będe siedział cały dzień i sprawdzał czy ktoś obszedł zabezpieczenie i gra na multi acc.

Wolicie abym pomagał na serwerze czy siedział cały dzień i sprawdzał multi.

"Wątpię w to że będzie cię śmieciu stać na wykupienie Rebeki" - Według Ciebie Rebeka to jest jakaś prostytutka, że można ją wykupić? Ty lepiej nie wypowiadaj takich słów, bo może Ci się internet skończyć w pewnym momencie. A tego śmiesznego posta wysyłam Rebece na gg ! 

Pozdrawiam i gorąco zachęcam do ostatnich dni testów ! 

Opublikowano

Dobra mili państwo serwer jest już praktycznie gotowy osoby, które faktycznie miały mało styczności z S6 zapraszam na testy i samodzielne sprawdzenie jak coś działa razem z poradnikiem na forum chyba, że jeszcze niema to z wujkiem google on też zna się na rzeczy poza tym myślę, że na testach będą jeszcze ludzie więc to nie problem :), a samodzielne zrobienie jakieś tam duperelki uczy najszybciej. Co do serwera każdy znajdzie tu coś dla siebie i Ci nastawieni na Exp oraz  tzw. zwolennicy trzaskania wszystkiego co się rusza :)  PvP jest znakomicie ustawione co najważniejsze są bulidy i nie będzie bezsensownych walk na fo statach dodatkowym plusem niech będzie fakt, że "każda" klasa jest fajna w PvP, więc nic tylko się trzaskać na CS :) Kolejnym bardzo ważnym i kluczowym elementem serwera jest Admin, który tu zna się na rzeczy i dodatkowo jest bardzo otwarty na graczy i ich opinie/propozycje. Co do wątku odnośnie multi acc, niema co się spinać bo multi acc były są i będą zawsze znajdzie się parę osób, które muszą tak grać bo inaczej nie umieją:P Mi to osobiście nie przeszkadza a jak kogoś to boli to też może sobie takowe zrobić. Podsumowując serwerek jest znakomity aż chce się grać bo dawno nie miałem okazji grać na tak dobrze ustawionym serwerze:) z niecierpliwością czekam na start, który już niebawem. Więc liczę na to, że spotkamy się w bardzo dużym gronie 21.11.2015 oby miejsca w lorce starczyło:)

Pozdrawiam Imperius

Opublikowano

karalne haha i gdzie tu niby napisałem o groźbach ? proszę cię sam się mylisz w tym co piszesz ;*

PS: możesz sobie wysyłać do rebeki ^^ jakbyś go jeszcze znał cwaniaczku ;* uważaj aby to Tobie nie zastukała policja do dzwi że prowadzisz nielegalny interes czyli stawiasz serwer i korzystasz majątkowo bez zameldowania działaności :)

Opublikowano

Po pierwsze postawienie serwera to są koszty a nie przychody. Po drugie jest takie coś jak kwota wolna od podatku i inne ulgi których się nie płaci przy pewnym pulapie dochodów. Po trzecie błagam zadzwoń na policję i nagraj to zgłoszenie bo chciałbym usłyszeć śmiech policjanta na zgłoszenie serwera muo ;)

Opublikowano

karalne haha i gdzie tu niby napisałem o groźbach ? proszę cię sam się mylisz w tym co piszesz ;*

PS: możesz sobie wysyłać do rebeki ^^ jakbyś go jeszcze znał cwaniaczku ;* uważaj aby to Tobie nie zastukała policja do dzwi że prowadzisz nielegalny interes czyli stawiasz serwer i korzystasz majątkowo bez zameldowania działaności :)

Tak się przestraszyłem, że po przeczytaniu twojego posta poszedłem po piwo. Jestem naprawdę przekonany, że ty i twój siostrzeniec możecie coś zdziałać aby mój serwer nie wystartował... To takie... przejąłem się... 

Od tej pory po prostu nie będę czytał twoich wypocin, bo nie chcę spadać tak nisko. 

Co do "nielegalnego interesu" o którym mówisz.... hm.. Z tego co wiem nie wymuszam płacenia za grę... Jest ona darmowa, możesz wysłać jakąś kwotę pieniężną na utrzymanie serwera a w zamian jako to, że zadonatowałeś serwer ja odwiędzieczam się Prestige Coinsami, które wykorzystać możesz na pandę w Xshopie. 

Nie robię serwera dla takich ludzi jak ty, bo mnie załamujesz swoimi wypocinami.

@@ Dzisiejszego dnia serwera został ustawiony na perfekto ! Zapraszam jeszcze raz do sprawdzenia tego osobiście ! Myślę, że warto pouczyć się ( w przypadku nieznajomości Seasonu6 ) . 

Również wprowadzę w życie parę nowych eventów, które urozmaicą w grę na tym serwerze !

Dziękuje za opinię i Zapraszam ! 

Pozdrowienia serdeczne ze słonecznych Żar dla Piwka i Bartka !

Opublikowano

Nie wiem co tutaj się wyrabia i o co w ogóle jest ten spór, ale jest on bezcelowy i żałosny. Apeluje w imieniu swoim i myślę, że również większości graczy - proszę nie psuć wszystkiego co może stać się ponadprzeciętne, dobre, fajne z czystej zawiści, zazdrości czy po prostu urażonej dumy. Chciałbym zagrać na tym serwerze bo, choć nie zgadzam się z wszystkim z PrestigeMU (i tak powinno być, bo każdy jest inny), to doceniam jego pracę, która jest naprawdę duża, wkład i zaangażowanie oraz widoczną otwartość co do graczy. Potrafi on zmienić ustawienia serwera a nie tylko korzysta z darmowych szkiców z internetu. Widać ogromne zainteresowanie z naszej strony, graczy, bo jeszcze cały tydzień do startu a tu już 3000 wyświetleń i 130 odpowiedzi, a to tylko jedno polskie forum. Chciałbym w końcu pograć na prawdziwym, fajnym, POLSKIM serwerze MuO. Proszę tego nie psuć, kimkolwiek jesteś i jakiekolwiek masz powody.

Pozdrawiamy, (większość) Polskiej społeczności MuOnline.

Opublikowano

@@ Informacje dotyczące web shopa oraz Grand Resetów.

Dzisiejszego dnia na testach postanowiliśmy, iż w celu zabezpieczenia serwera przed włamaniem na stronę ( tj. webshop ) lub wykorzystaniu buga webshop zostaje wyłączony i nie możliwy do użycia. 

W takim razie gdzie odbiorę nagrodę za mój wytrwale wykonany Grand Reset? Otóż będziesz musiał zalogować się na forum i napisać post w temacie specjalnym pt" Grand Reset "  . 

Nagroda zostanie Ci przyznana w ciągu 4h jeżeli jest to dzień, chyba że siedzę po nocy :) 

Dlaczego wykluczyłeś webshop? 

Tą decyzję podjąłem tak aby serwer nie został zniszczony przez osoby trzecie, które w jakiś sposób próbowały by zaszkodzić, a widziałem już serwer na którym gracz przez Web Shop zrobił całemu serwerowi fo itemki. Tak serwery padają.

Chcę aby serwer był stabilny. 

DODANIE ZOSTANIE SPECJALNY DZIAŁ SPECJALNIE NA NAGRODY ZA GRAND RESETY !

Opublikowano

No i dobra decyzja, lepiej dmuchać na zimne mimo zabezpieczeń. Napisanie o item na forum nie będzie stanowić dla nikogo problemu, zwłaszcza że WS i tak miał być dostępny JEDYNIE za GR, czyli dotyczyć miał i tak raczej wąskiego grona osób :) 

Serwer niemal w 100% dopracowany, wciąż wdrażane są poprawki przez Admina, a wszelkie uwagi i propozycje rozważane na bieżąco.

Zapraszamy również na nasze forum, na którym pojawia się coraz więcej postów, mimo że start dopiero za 7 dni.

Jeśli wartość serwera można określić posiłkując się zainteresowaniem ze strony graczy, to ten zapowiada się wyśmienicie.

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do wspólnego testowania :)

Opublikowano

Jak dla mnie nie robi to żadnej różnicy a jeżeli ma to jeszcze bardziej zabezpieczyć serwer to oczywiście jestem na tak :) Tak jak kolega wyżej lepiej żeby nie było jakiś unlucky przypadków z webshopem :P

Opublikowano

(...)

Dlaczego wykluczyłeś webshop? 

Tą decyzję podjąłem tak aby serwer nie został zniszczony przez osoby trzecie, które w jakiś sposób próbowały by zaszkodzić, a widziałem już serwer na którym gracz przez Web Shop zrobił całemu serwerowi fo itemki. Tak serwery padają.

Chcę aby serwer był stabilny. 

DODANIE ZOSTANIE SPECJALNY DZIAŁ SPECJALNIE NA NAGRODY ZA GRAND RESETY !

Gosciu , coraz bardziej mnie zaskakujesz . Badrdzo dobre rozwiązanie . Hackerzy to cfane liski . ^^

Pozdro KamaKama . 

Opublikowano

Nie zachwalajcie tak serwera ;) . Niech co czwarty post sie chociaz Piwko wypowie. Testowal testowal to ma duzo do powiedzenia :D

a decyzja z WEBshop do przyjecia,         chodzisz w tym co dropniesz , wypierzesz lub kupisz od gracza. Market bedzie dzialal niczym Dworzez Swiebodzki w niedziele, A moze i rumuni sie tez zjada i wszytko po 5/5 zela  beda selowac :pls:

Opublikowano

Dzisiejszego dnia zostanie wgrany nowy template na stronę oraz intro.

Zapraszam na ostatnie dni testów !

Pozdrawiam Men

Opublikowano

Za nieco ponad dwie godziny testujemy CS, im nas więcej tym lepiej! Jeśli nie masz postaci, to admin Ci zrobi jakiegoś chara i da 45k statów abyś mógł z nami sprawdzić, czy CS działa jak powinien :) Widzimy się o 20:00 !

Opublikowano

Castle Siege zostało przetestowane i ustawione tak jak należy. 

Każda postać została sprawdzona CS pod względem PVP.

Zostały zwiększone redukcje ataku o 20 % jak było globalowo i teraz wygląda to całkiem prawdziwie i skutecznie.

Nie będzie żadnych problemów z CS !

Zapewniam !

Opublikowano

Zapowiada sie calkiem nieżle nawet dla takiego "niedzielnego" gracza jak ja :D.

Byle tylko jakis młot go nie rozwalił.

Administracja pracuje caly czas żeby serwer był bezpieczny a graczom nie było za łatwo.

Odliczamy dni do soboty.....;>

Opublikowano

Dzisiejszego dnia dodane zostały 2 nowe eventy ( unikatowe, mojego autorstwa ) .

Pierwszy event nosi nazwę " Dungeon Dark Witch Queen Invasion"  .

- Polega na tym, iż gdzieś na mapie dungeon (1,2,3 ) o danej godzinie ( co 4h ) odrodzi się BOSS ( 3 sztuki ) 

- Jak silny będzie ten Boss? Pokroju Goldena K3 

- Co z niego może wypaść? Box of kundun + 3 z szansą na +4 ! ( 10 % szans ) 

Drugi event nosi nazwę "Karutan Death Centaurion Invasion"

- polega na tym, iż gdzieś na mapie Karutan o danej godzinie (co 6h ) zrespi się BOSS ( 1 sztuka ) 

- Jak silny będzie ten Boss? Coś mocniejszego jak tantal ( trzeba dobre PT ) 

- Co z niego może wypaść? 2x box of Kudnun + 5 z

Pozdrawiam !

Opublikowano

a jeszcze uwaga wywal market w www bo handel powinien byc tradycyjny w grze a nie na jakies stronie to tylko psuje gre i jest bez sensu

Opublikowano

Jak dla mnie market spoko rozwiazanie dla tych, ktorzy nie maja czasu siedziec w grze i sprzedawac, a maja cos wartosciowego i chca to opylić. Gry to nie zepsuje, bo i tak wieksza czesc handlu bedzie miala miejsce w grze ;) 

Opublikowano

Dokladnie, niech ludzie ktorzy nie maja czasu na dluzsze chwile przed PC maja mozliwosc zarobku ; ) Wrzuci item na Market i o nic sie juz martwic nie musi, idzie spac ; D A nie tylko dusi na /post S>Cos tam xD:D

Opublikowano

Rf dziala dobrze? :)

tak jest poprawnie zbalansowany, zapewniam ! Oryginalny balans 

Ostatnie dni testów.... Sprawdz to ! 

Opublikowano

Juz niedlugo wszyscy spotkamy sie na pajaczkach hehe ; D Coz to bedzie za walka o spot ! ; D Te dni do startu dluza sie niesamowicie.. ;D Jestem ciekaw ile osob bedzie na stracie ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...