Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo flourine jest od tego jest takim jebanym popychadłem w życiu realnym to i tu nawet za takiego robi mówią mu idz na MPC zaszczekaj im "Przerwa etc" to to robi :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

UP@ Na poprzedniej stronie zobacz SSy i wszystko stanie się jasne. A gdzie info od administracja? Znów raka palców chyba dostali. 

A @Flourine zamiast poinformować znów rzuca tekstami takimi full professional, gimbaza gaming. Panie mistrzu mój, info a nie szczeniackie odzywki. 

//Edit 

@Flourine widzisz, zabolało? Wystarczyło napisać że technik zwalił, że coś i że off do kiedyś tam albo nigdy. 

Opublikowano

Ależ proszę... Osoba,która robiła nam całe source jest bardzo genialna starczy Ci tyle? Dodatkowo pliki są tak pobugowane ,że naprawiam jedno a pier*** się drugie.Z tego co zauważyliście identycznie było z fryzurami.Dodatkowo jesli chodzi o runy... Prosiłem o naprawe stackowania w source - oczywiście dostałem odpowiedź ,że zrobione a po wgraniu na serwer okazało się... no sami widzicie co.

Zaraz się skończy jacy to oni źli i niedobrzy i jak Cię wydymali xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Aktualna liczba brylek na serwerze.Jak widać jest tylko 1 na postaci SGMki. Wszystkie te ss'y są podrobione... Sprawdziłem wszystko dokładnie i nie ma czegoś takiego jak bugowanie brył

Chłopie w te wasze brednie już nikt nie wierzy. Co byś nie pisał i tak ściema.

Opublikowano

Masz ssa z bazy danych, oczywiscie to mniej wiarygodne niz ss jakiegoś randoma :v

Dokładnie bo przecież nie znamy tej Administracji sprzed lat  :v ale już to pomińmy ;)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

@Flourine wytłumaczysz mi to TWÓJ MARNY TEAM SIEDZI SOBIE NA TSIE OD RANA GADAJĄ SOBIE NA KANALE OLEWAJĄ GRACZY W CHUUJ PÓKI SAM BYM NIE NAPISAŁ PEWNIE DO TERAZ NIE MIAŁBYM ODPOWIEDZI HAHAHAHAHA W SUMIE NIE MAM BO GIANTS CZY JAK MU TAM POSZEDŁ SOBIE I TYLE 

http://prnt.sc/8xfynv

I PEWNIE TAK SAMO JAK NA FB METKU I TSIE TUTAJ TEZ SIE NICZEGO NIE DOWIEM DNO ZENADA BRAK SŁOW NIE POZDRAWIAM 

PS. PRZYPOMINAM O KONKURSIE NA SM KTÓRY MIAŁ BYĆ 16.10 A DZIŚ JEST 31.10 I DALEJ NIC 

Opublikowano

Nie. No właśnie chodzi o to,że ciekawiło mnie kto ma największą ilość bryłek i okazało się,że konto sgm'ki także gdzie wyparowały te tysiące bryłek skoro maks ilość yang na serwerze to 200kk i ma tyle jedna osoba.

Nie. No właśnie chodzi o to,że ciekawiło mnie kto ma największą ilość bryłek i okazało się,że konto sgm'ki także gdzie wyparowały te tysiące bryłek? Skoro maks ilość yang na serwerze to 200kk i ma tyle jedna osoba.

A jak zadasz mi pytanie czy jestem Papieżem i odpowiem Tak uwierzysz mi? -.-

22695116389755711104.gif

Opublikowano
HAHAHAHAHA A NIE MÓWIŁEM NAWET NIE ODPOWIE ŻENADA NA MAKSA JESZCE NIGDY NIE SPOTKAŁEM SIE Z TAKĄ AROGNACJĄ WSROD JAKIEJKOLWIEK ADMINISTRACJI MASAKRA ;

To chyba jeszcze mało adminów poznałeś hehe.

Nie jesteś godny odpowiedzi, gdyby zależało administracji na Tobie to by pomogli. Sprawa wygląda jak wygląda, jedne wielkie bagno i czas ratować się z tonącego statku.

To jak jest z tymi bryłkami @Bastia.pl

Heniek.

Opublikowano

Szkoda ze na ss zasłonił nazwe serwera..

Chodzi ci o SSa z bryłkami?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

22276220888289661002.jpg

Na tym SS dokładnie widać nazwę serwera

Mogę ci dodać całe eq bryłek do tego ssa jak chcesz :D

Masz:

4473414463058411434866.png

SS jest podrobiony, mogę wam takich 50 robić na każdym serwerze.

tzn Arkadiusz może, ale po co?

­

6823214443099701049127.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...