Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde jak ja dobrze wspominam dawnego Ascariala, ile czasu się wtedy przegrało to jest szok ! Pamiętam jak było po 100-300 osób i ludzie sprzedawali eq, ja pamiętam czegoś tam nakupowałem za prawie free, potem była jakaś full reklama i grało po 1.5k-2k ludzi i wtedy zarobiłem w kur*ę hajsu, cieszyłem się jak Volt gdy odkrył prąd :D

Mam nadzieję że postoi tyle ile jego poprzednik ! : D

Ja miałem identyczna sytuacje ludzie nawet juz na ziemie wyrzucali eq a później profit ogromny
  • Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ogólnie spoko fajnie się gra itp ale dzisiejszy ox to jeden wielki nie wypał następnym razem zróbcie z podziałem na królestwa no i minimalny poziom +/- 30 bo jest pełno 1 lvl no i podstawa pomyślcie o dobrych nagrodach.

Opublikowano

W sumie wystarczy zgłosić i banujemy.Na chwile obecną bardziej lecimy w poprawianie serwera 

Ty DUPKU !

MOGŁBYŚ SIĘ ODZYWAĆ DO MNIE !!!! Grr....

A nie, czekam i się nudzem :(... Menda :c

99523830871009328537.png

Opublikowano

W sumie wystarczy zgłosić i banujemy.Na chwile obecną bardziej lecimy w poprawianie serwera 

robisz ze mnie debila ???

zalozylem temat na WASZYM FORUM i nikt kur... laskawie tam nie odpisuje a temat ma wglad tylko ADMINISTRACJA ...

Ludzie wbiajaja w 3 godziny po 25 albo wiecej lvl na bugu albo na wh a wy macie wyjebane.

Bez bugu i wh nie jest mozliwe wbic od 90 do 115 w 3 godziny ale Wy dalej ukrywacie sprawe.

P6yiSdK.jpg

Uczeń
Opublikowano

Ługi bugi, server postoi 4 mechy w tym przez te 2 administracja będzie się interesować serverem później to jak każdy server zrobiony dla kasy odludni się, więc  powodzenia życzę gry na tym serverze 

Opublikowano

To jest dalej Beta.

Możecie zamknąć prezentacje, serwer upadł. 200 graczy online.

Nie wiem gdzie Ty grasz, ale na pewno nie na Ascarialu. Graczy jest ponad 1200, screen sprzed 2 dni, aktualnie nie mam jak zrobić nowego z teraz. Każdego dnia liczba online rosnie o ok. 30/40 osob regularnie od tygodnia ;)

5LMfh3Y.jpg

oNDjaxr.jpg

qd6Qlmw.jpg

Opublikowano

wiec legalnie mozna grac na wh czy w koncu jakies bany beda ? :D

Zagraj sobie na wh, i zobaczysz czy dostaniesz bana, omg.

jak tam z bugami ziomki? są powazne jakieś?

Opublikowano

Konta otrzymujące  dodatkowe wspomagacze (yang/drop/exp) muszą być zalozony 7.11.2015 po 17:30 ? Nie da rady wcześniej ? 

Muszą być założone pomiędzy 7.11 od 17:30 do 08.11 do 23:59.

Poza sklepami na mini mapie widac max 5-10 osob...

Proponuje wejść do m1, przejść się po nim, polatać po spotach, a później ocenic ile w tym wszystkim jest prawdy.

Zagraj sobie na wh, i zobaczysz czy dostaniesz bana, omg.

jak tam z bugami ziomki? są powazne jakieś?

Brak, jakby były to uwaliłyby już sewer dawno, no ale zaraz pewnie znajdzie się jakiś znawca :D

Opublikowano

Proponuje wejść do m1, przejść się po nim, polatać po spotach, a później ocenic ile w tym wszystkim jest prawdy.

Ale ja tylko opisuję co widzę na screenie ;) Nie wypowiadałem się na temat ogólnej liczby graczy. Sam chciałbym zobaczyć jakieś screeny z licznika od admina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...