Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nikt tam nie gra. widac po m1, bugów jest pełno, nie wiedzialem ze mozna miec +100K HP w bronii, fajne eq z navicata niektorzy maja. albo miecz 87 sr 200 int (Y)

Opublikowano

Czemu forum nie działa ? W M1 świeci pustkami. Planujecie jakieś updaty i rekalmy?

Serwer się wysypał. TO już jego koniec tak przypuszczam. Kilka dni i będzie całkiem off. Od początku był niewypałem. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Czemu forum nie działa ? W M1 świeci pustkami. Planujecie jakieś updaty i rekalmy?

Forum AKTUALNIE działa.

Zobaczymy czy Administracja ma zamiar mi wgl odpisać w sprawie forum.

W najgorszym wypadku poczekacie aż znajdą kogoś od forum :D

Opublikowano

Widzę, że nawet nie mam po co się rejestrować? ;) 

"Serce motocyklisty bije w rytmie obrotów jego maszyny <3".

Aprilia RS 125 gs (42KM) <3 Kocham ją :)

Opublikowano

fasf

MPCforum - zaufana administracja a to juz 4 start serwera i za kazdym razem malysz zapewnial ze tym razem bedzie wszystko ok.

A wy dalej ''ale z*******y serwer, malysz kocham cie'' 

Opublikowano

Sugerowanie że pokazywanie przedmiotu przez chat / pw jest dowodem na takie eq "z navi". Marni youtuberzy szukają sensacji bo na tym najwięcej wyświetleń. :)

Na santerii było to samo, nawet ta sama zbroja, a potem każdy wie co się stało :makka: Tutaj faktycznie może być po prostu cheat engine, czy coś tam, no ale jednak jeśli patrzeć na te 47 bryłek po 400kk, gdzie 1kkk to 50zł to coś tak ciężko mi uwierzyć, że ktoś to zebrał, żeby zniszczyć serwer.

btw. film już jest niepubliczny xD

tenor.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...