Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mało ludzi gra. Serwer choć ma dużą reklame to ludzie jakoś tam nie zaglądają.

ascarial jak ascarial start nie wypalił ciągle było coś przekładane

Serwera nie polecam

Opublikowano

Mało ludzi gra. Serwer choć ma dużą reklame to ludzie jakoś tam nie zaglądają.

ascarial jak ascarial start nie wypalił ciągle było coś przekładane

Serwera nie polecam

Sklepy offline w swojej ilości robią dobrą robotę ponieważ tutaj nawet ch3 wyglada lepiej pod względem ilości sklepów niż na wielu serwerach ...

Liczba online co podają nie jest zakłamana ponad 1k do 1,5k będzie a to wszystko ze względu na WO i DC gdzie ludzie chodzą po 3 do 8 kont nawet ( sam chodzę na 5 ). 

Ale graczy jest sporo widać to na początkowych spotach i w m1 na każdym ch jest sporo graczy w miastach jak się pochodzi. 

Opublikowano

Sklepy offline w swojej ilości robią dobrą robotę ponieważ tutaj nawet ch3 wyglada lepiej pod względem ilości sklepów niż na wielu serwerach ...

Liczba online co podają nie jest zakłamana ponad 1k do 1,5k będzie a to wszystko ze względu na WO i DC gdzie ludzie chodzą po 3 do 8 kont nawet ( sam chodzę na 5 ). 

Ale graczy jest sporo widać to na początkowych spotach i w m1 na każdym ch jest sporo graczy w miastach jak się pochodzi. 

1K?  Teraz mnie rozśmieszyłeś

flourine ostatnio dawał link gdzie o godzinie 15:00 było 400 osób więc o jakich 1,5k gadasz?

Opublikowano

­

Strone wstecz czy tam dwie jest usage podany.

No jak nie zgłosisz to pewnie nie będzie. 

Czyli normalnie nie chodzicie po spotach i nie banujecie za WH, tylko czekacie, aż wam ktoś film wyśle? Ok, to już wiem jaki serwer omijać. To już na ray*nie bardziej to ogarniają xD

tenor.gif

Opublikowano

3 sklepy, każdy na 7 dni ?!?!?! Serio??   Nie ma co się dziwić, że tyle sklepów. Proponuje ustawić je na max 48h i od 30 lvl, 1 na postać... 

Opublikowano

Ehh ważne, że się dobrze gra. Wam dogodzić graniczy z cudem tu za ciężko tam za łatwo. Przytocze stary cytat '' Coś się nie podoba to ni graj''

korona_kielce_signature_by_bastian07.png

BANDA ŚWIRÓW

Opublikowano

Mogę wiedzieć czy w załodze serwera jest Azprime?

Jak tak, to gdzie mogę składać podanie na GM? ^^ ^^

--  Azprime wchodzący na TS'a, aż się łezka w oku kręci.

Powodzenia z serwerem Panowie

dziecko myslisz ze ktos w to uwierzy ? :D

za takie sciemy powiniem byc ban dla multi konta :)

@Milian teraz napisz za co dostalem 5pkt a ten wyzej nie dostal ? xD

# mpc top1 przekupne forum

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Dobra client pobrany oraz wypakowany i konto założone wszystko ok.
Next aktualizacja clienta lub uruchomienia lauchera brak pliku msvcr120 jest to wielki + dla niekompetentnej i idiotycznej administracji za to że muszę sobie plika na necie szukać on powinien już w cliencie występować bez niego ani patcher ani starter nie działał.

Niedługo edytuje post odnośnie recenzji samego serwera...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

plik msvcr120 jest czesto zapomniany poniewaz w noswszych windosach siedzi juz w systemie a np starym xp juz nie czeba go dac albo do katalogu z gra albo do win 32 chyba coraz mniej kozysta z xp chociaz ja tak bo to dobry system a poza tym nie pozwala mi komp na zmiane na lepszego.to ni znaczy ze na slabszym uzyskasz lepsze mozliwosci dlbym tu za przyklad ile programisci wtcisnel z poczciwego psx w ciagu 5 lat na

poczatku byly gry jakie byly a za 5 lat z takiego samego sprzetu o niebo lepsze.

Opublikowano

Ten serwer jest słaby, nawet konta nie można zrobić. Rzekomo dostaje info, że konto pomyślnie założone, na emailu 0 odezwu jak i w grze passy nie działają.

Gratulejszyn.

Opublikowano

Zacząłem tutaj grę i się nie zawiodłem. Serwer jest stabilny, bugi są cały czas usuwane i czuć ten klimat klasycznego metina.

Na początku zarobić jest łatwo, a graczy jest wystarczająco dużo żeby prowadzić normalną rozgrywkę. Dodatkowo myślę, że to kwestia czasu kiedy bedzie tutaj 1 -1,5k graczy.

Opublikowano

Opłaca się wbijać? :D jak tak to mam pare pytań :

1. czy bez is dam rade spokojnie?

2. ile ludzi online ale tak szczerze, to że ktoś mi pokaże sklepy offine nie znaczy ze to są gracze :D

3. kim opłaca się grac? :D

4. jak zarobić na początku?

Opublikowano

Opłaca się wbijać? :D jak tak to mam pare pytań :

1. czy bez is dam rade spokojnie? Myślę, że spokojnie sobie poradzisz, azraelke kupisz w grze.

2. ile ludzi online ale tak szczerze, to że ktoś mi pokaże sklepy offine nie znaczy ze to są gracze :D Gra około 500 osób, ale liczba ta cały czas rośnie

3. kim opłaca się grac? :D Polecam sure wp i szamana smoka :)

4. jak zarobić na początku?

Do 30 lvl po prostu graj, rób misje. Od 30 masz wo, metki w m2 i łowienie ryb.

Opublikowano

Miałem zagrać ale nie podoba mi się to co administracja zrobiła, zamiast nagrodzić graczy którzy grali u was od początku (a wiadomo jak wyglądają początki - lagi i bugi), to wy nagradzacie nowych graczy, zwykłe sku$#%syństwo. A poza tym gdybym teraz zaczął to nie mam szans z graczami którzy złapali tą "nagrodę".

Opublikowano

Witam.

Robiłem formata kompa i ascarial nie działa :)

774121447235551985586.jpeg

Pisze że brakuje msvcr120.dll :P Pobrałem z netu , wkleiłem do folderu z grą i wyskakuje kolejny błąd ( instalowałem mc visual c++ i nic ) 

123341447235551985586.jpeg

Help 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Miałem zagrać ale nie podoba mi się to co administracja zrobiła, zamiast nagrodzić graczy którzy grali u was od początku (a wiadomo jak wyglądają początki - lagi i bugi), to wy nagradzacie nowych graczy, zwykłe sku$#%syństwo. A poza tym gdybym teraz zaczął to nie mam szans z graczami którzy złapali tą "nagrodę".

Tak. 

Nie nadgoni tylko osoba której nie chce się grać.

Jak nie masz chęci to dobrze że sobie już na samym początku odpuściłeś serwer. ;)

Jedyne co mnie wkurza to jest to że w dziale propozycje na forum jest ponad 50 tematów i żaden z nich od samego początku nie został rozpatrzony przez administracje a jest tam wiele rzeczy których wprowadzenie to jest chwila!

Opublikowano

Tak. 

Nie nadgoni tylko osoba której nie chce się grać.

Jak nie masz chęci to dobrze że sobie już na samym początku odpuściłeś serwer. ;)

Jedyne co mnie wkurza to jest to że w dziale propozycje na forum jest ponad 50 tematów i żaden z nich od samego początku nie został rozpatrzony przez administracje a jest tam wiele rzeczy których wprowadzenie to jest chwila!

Ujmę to inaczej, nie podoba mi się faworyzowanie graczy zarejestrowanych od 7 do 10 listopada, nie fair zagranie w stosunku do graczy sprzed 7 listopada i przyszłych graczy. Szczególnie nie podoba mi się takie zachowanie w stosunku do tych "starych" graczy, z tego co wiem serwer miał naprawdę spore kłopoty przy starcie.

Szczególnie że ten serwer jest jeszcze nowy i to jest dosyć duża przewaga.

A co do zaangażowania administracji, to jeśli ekipa jest taka sama jak przy S1, to się nie dziwie, tam też był syf, ale serwer był tak dobry że się wybronił, no oczywiście przez jakiś czas.

Opublikowano

Drodzy gracze! Przypominamy, iż w nocy wdrążony został nowy System Myślistwa! każdemu z Was został on srestartowany do zera. Ponadto z dniem dzisiejszym z posadą technika żegna sie Flourine, zastępuje go Teodor. Raty serwerowe potrwają do północy, kolejne już w weekend ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...