Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WITAM MAM PROBLEM GDYZ ZNIKLA MI AZRAELKA Z EQ nick postaci Fanatic prosze o niezwloczne zwrocenie rzeczy lub wejscie ktoregos admina na tsa..

Drodzy gracze! Przypominamy, iż w nocy wdrążony został nowy System Myślistwa! każdemu z Was został on srestartowany do zera. Ponadto z dniem dzisiejszym z posadą technika żegna sie Flourine, zastępuje go Teodor. Raty serwerowe potrwają do północy, kolejne już w weekend ;)

TY NIEDDOOOJEBIE ZACZNIJ ODDAWAC RZECZY Z IS A NIE PIEERDOL O NOWYCH MISJACH K***A CO ZA PRZYJEEBANY SERVER NIE MOWIAC O TWORCACH...

Opublikowano

ok juz wiem :)

- Wprowadzono nowy System Myślistwa (wczoraj)
- Wprowadzono na serwer nowe zwierzaki; Panterka, Huashinek, Mały Razador, Mały Pająk, Mała Nemere, Mała Małpka (Dostępne w IS na weekend).
- Przerobiono System Wierzchowców.
- Wprowadzono parę nowych wierzchowców.
- Wprowadzono możliwość zakupu Wierzchowców i Pierscieni u Handu-UP.

Uwaga! W Wierzchowcach, które aktualnie posiadacie mogą nastąpić zmiany w bonusach. Prosimy zapoznać się z rozpiską niżej:

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

To w skrócie:

Serwer pnie się w górę, graczy co raz to mniej było tylko 1k jest aż 200.

Bugów co raz więcej było kilka naprawiają je jest tylko dużo.

Dziś update naprawił misję którą jak widać już nie da się oddać - Nie dało się nawet jej zrobić, teraz tylko oddać. 

Dodano wierzchowce i edytowano system - Pewnie to mój bug że tego nie widzę nigdzie. Podobno hun up czy jakoś tak ma. Ale to pewnie wina tego że nie pobieram co dzień nowego clienta, bo patchera nie udostępnią choć byś ich zwyzywał powiedzą żebyś pobrał od nowa - Co dzień. 

Ludzie kupili wierzchowca który dawał im bonusy które się im podobały, teraz ma dawać zupełnie inne, dawał defa i atak - Wyruch.. ich i daje troszkę ataku i expa / Czy to uczciwe dla osoby która wydała na konkretną rzecz? To tak jak by kupić telewizor 50" przecena 20%, po tygodni zabierają Ci go i dają 40" bo teraz tamten jest warty więcej bez przeceny - WTF?

http://forum.ascarial.pl/index.php?/topic/724-1211-aktualizacja-gry-do-wersji-11/page-2#entry4796
- Tutaj mój post opisujący update. Jeśli nie można linków do forum - przepraszam usuńcie. 

Tutaj zrzut w razie post z ascariala zniknie -

http://snag.gy/oVlku.jpg

W razie ktoś by dostał pieniążki by ma obiektywna opinia znikła, zrzut tego posta również posiadam może być ciekawie. 

Opublikowano

No... To widzę,że grzeszysz inteligencją nie korzystając z patchera,a pobierając milion łatek xp.

vice versa, żaden klient nie miał patchera - Nie mam antywirusa. 

A jak proszę administrację to milczą i linku nie dają, strona główna oraz forum również nie słyszało o patcherze. żadnych łatek nie pobieram bo takowe nie są udostępniane. 

PS

No... To widzę,że grzeszysz inteligencją nie korzystając z patchera,a pobierając milion łatek xp.

Tutaj błędu panie grzeszący inteligencją, naucz się stawiać przecinki oraz czego nie piszemy po przecinkach. Nie xp tylko Windows 10. 

http://snag.gy/tMYSG.jpg - Brak na stronie.
http://snag.gy/61bfb.jpg - Na FB olewają.

Prosiłem na forum jak pisali na sb również bez odzewu. 

Opublikowano

UP@ Po co mają odpisywać osobie która nie ma mózgu ? 

// Ile ludzi gra? Proszę o ss. Nie chce ss'a shopów

Opublikowano

Ten serwer mial byc odwzorowaniem starego ascariala, a z tego co widzialem na lets playach leca tu ulepszacze typu rogi bo czy maska chuonga, ktore byly potrzebne do ulepszania eq na 130, z tego co wiem na tej wersji max lvl to 120. To samo ze smoczymi stalami(potrzebne do przerabiania eq na 75) ktore leca z odrodzonego berana setao ktorego wysolowac mogl tylko sura Wp z full eq na 130, gdzie logika?

Opublikowano

Strona nie działa z racji nie zaksięgowania wpłaty jeśli chodzi o domenę.Do rana powinna być aktywna.

a ciebie czasami nie wyrzucili? 

Opublikowano

Nie ingeruje jeśli chodzi o sprawy techniczne - bugi itd. ,ale jeśli chodzi o maszynę www/dedyka gry to jak najbardziej

Jak Ty nawet nie masz dostępu do dedyka i serwera www.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

Jak Ty nawet nie masz dostępu do dedyka i serwera www.

Czemu nie ma? W końcu technik.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Czemu nie ma? W końcu technik.

Czy coś się zmieniło odkąd został wyjebany z posady technika? Nie sądzę.

Protected by system-dev

Opublikowano

Sformatuje lub z single usera odzyskam roota i będę miał.Co za problem?

Zesrasz się prędzej, pierdolisz głupoty, a dedyk nawet Twój nie jest. Jakim k***a śmieciem i pozerem trzeba być żeby p******** głupoty o tym, że się ingeruje w zabezpieczenia nie mając o tym nawet najmniejszego pojęcia.

Protected by system-dev

Opublikowano

em,nie?Jakie zabezpieczenia... Mi tu chodziło o co innego.Rafał uspokój kolegę bo do 16 nie będzie co zbierać

Idź znów pisać, że idziesz się najebać gekonie i nie przynoś wstydu Ascarialowi już chociaż po tym jak zostałeś wyjebany.

Protected by system-dev

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...