Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zależy od pory?Rekord wynosi 1k , w tygodniu jest po 400-600 osób, a weekendy dobija do 800-1000.

Po naprawie shopów mam rozumiec ,ze itemki ktore mi znikły odzyskam ? 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Poda ktoś link do pobrania klienta ?

Na stronie zakładka "Pobierz grę" nie działa.

Opublikowano

co jak co ale ludzi jest od zajebania wszedzie ;d

kazdy placze ale jednak gra sie zajebiscie :)

po tej przerwie mysle ze spokojnie ludzi przybedzie jak nie bedzie juz lagow przez te sklepy :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

co jak co ale ludzi jest od zajebania wszedzie ;d

kazdy placze ale jednak gra sie zajebiscie :)

po tej przerwie mysle ze spokojnie ludzi przybedzie jak nie bedzie juz lagow przez te sklepy :)

Jak do przerwy dojdzie bo jak nie niej nie dojdzie to i przez to ludzie sami odejdą...

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Zależy od pory?Rekord wynosi 1k , w tygodniu jest po 400-600 osób, a weekendy dobija do 800-1000.

jak weekendy jak serwer wystartował ...... w tygodniu xD begak 

56928084622805469272.png

Opublikowano

Flourine, jak już się udzielasz: odpowiesz mi i innym graczom co będzie z wierzchami które już usuneliście z ISa, a niektórzy już je kupili i nie działają?

Opublikowano

o ktorej planowany START po przerwie bo na TSie gowno mozna sie dowiedziec bo adminisstracja jara sie idolem tylko ...

edit " pewnie Flourine cos robi ale tamci by cos napisali powiedzieli a nie tylko IDOL i te gowniane piosenki ;d

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Mam wierzchowca kupilem od kolesia napisane jest w opisie ze daje inne bony niz daje naprawde???

przestałem grać właśnie przez to chodzi o wierzchowca lew niby nic ale 60kk zbierałem na niego a daje 50 wartosci...

oczywiscie na stronie jest napisane cos zupełnie innego 

poprawicie to czy koles odzyska sm-y a ja bede w dupie??? 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

W kilku zdaniach jest ktoś w stanie opisać mi co aktualnie dzieje się na serwerze i czy opłaca się wbijać? Ile ludzi on-line itp. podstawowe informacje, posypią się + jak ktoś to sensownie opisze 

Opublikowano

Graczy koło 400 może więcej, mówią że do 1000 w weekend doszło. 

Lagi jak sam sku.. wywala tak średnio 5 razy na jedno bicie metina..

Dali info że przerwa 2h, po czym po dwóch godzinach edytowali post na fb że będą to 3h (zmienili cyfrę nie informując nikogo).

Aktualnie mija jakieś 5h, nadal info nie ma - Że przedłużona, czemu przedłużona itp.

Jeden z głównych adminów - flow (tak sądzę że nim jest), nie umie pisać, ma odzywki jak jakiś 12 latek, ogólnie denerwujący człowiek.

Serwer jako serwer bardzo łatwy, przy czym bardzo przyjemny. 

Nie patrząc na lagi i tego zacnego administratora - Serwer polecam.

Gdyby nie te dwie rzeczy dał bym 10/10, a tak to 3/10. 

Opublikowano

UP@ Aczkolwiek można nie podać godzin, wystarczy napisać że się przedłuży. Napisaliście 2h, zmieniliście na 3h. My czekamy, wy olewacie. Wystarczyło napisać "Potrwa dłużej, nie wiadomo ile. Nie czekajcie", trudne? Palce Cię rozbolą czy raka mózgu dostaniesz? 

Ile razy jest to przerabiane że informacja społeczności to podstawa? Wy jako administracja reprezentujecie serwer, nie dają informacji, a raczej nie dotrzymując terminów, wystawiacie mu złą opinię. Więc następnym razem rusz swój zad, wpisz tą jedną informację, każdy będzie happy. 

PS# Skąd się to wzięło że aktualizacje robi się na serwerze? Chyba z tego co wiem robi się backup na jakiś vps z biedronki, robi się, testuje potem wgrywa, resetuje i jest ok. Nie widziałem w życiu żeby w jakiejś grze wyłączali serwer żeby zrobić update. Chyba że pliki metina i po kopii zmieniają właściwości to zwracam honor. 

Opublikowano

W kilku zdaniach jest ktoś w stanie opisać mi co aktualnie dzieje się na serwerze i czy opłaca się wbijać? Ile ludzi on-line itp. podstawowe informacje, posypią się + jak ktoś to sensownie opisze 

Nie polecam, gówno jakich mało co chwile wywala , lagi masakryczne wywala jakies 10razy na 5min.  Administracja tylko technik ok ,a reszta masakra. Powodzenia jeżeli chcesz tu grać. Ja już podziękuje, za dużo jaj od strony  administracji serwera  ale powodzenia :)

Opublikowano

Rozumiem twoją postawę jednak była to wina zbugowanych sklepów offline.Nad serwerem nieustannie pracuję i będę pracował.Zarobił już dawno na rok swojego stania więc tak szybko nie zniknie ze sceny

To beta??

Opublikowano

To beta??

To jest beta,alfa,delta,bravo,gemma,charlie no i oczywiśćie GAMMA xD

Ale tak na poważnie to to jest beka nie serwer xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

dalej trzeba olewac cieplym moczem bo sie nie moge zalogowac, wywala do okna logowania.... paranoja

OO moja postać tajemniczo zmieniła królestwo..

Znów czekać trzeba pare dni żeby wróciło wszystko do stanu jak wczoraj :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...