Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są lagi jak cholera... Ciężko grać tutaj, chyba podziękuję :(

@Edytowany

Przerwa około godzinki (poprawa lagów i bugów) oby się udało dopiąć !

Opublikowano

Bug na bugu, przedmioty co można sellać u handlarki za 60kk i naszyjnik ebo co daje 500 defa, brawoo. Daje max tydzień temu serwerowi i pada jak mucha, ale co z tego jak admini hajsy już ogarneli za Azarelki :)

Ps. i na dodatek nie wyeliminowali problemu z lagowaniem które cholernie utrudnia grę.

Opublikowano

Same lagi. Klienta co chwilę w********a. Jak się bije z buta to co chwile wywala z serwera. Przez co nie da się grać na serwerze ...

Sklepu offline pobugowane.

I to nie jest to samo co Ascarial s1 przecież brakuje licznika online w grze, procent przy ulepszaniu trzeciego królestwa itd ...

I moje pytanie jak k***a można tak pobugować gotowe odbugowane pliki to jest po prostu mistrzostwo ...

Opublikowano

Bug na bugu, przedmioty co można sellać u handlarki za 60kk i naszyjnik ebo co daje 500 defa, brawoo. Daje max tydzień temu serwerowi i pada jak mucha, ale co z tego jak admini hajsy już ogarneli za Azarelki :)

Ps. i na dodatek nie wyeliminowali problemu z lagowaniem które cholernie utrudnia grę.

Tylko pokazuje 60kk, dostajesz 200k baranie więc po c**j pierdolisz jak nie masz nawet pojęcia o tej grze? Patrze na nie które posty to taki facepalm się pojawia dx

a lagi to standard na serwerach z 1k+.

­

6823214443099701049127.gif

Opublikowano

Tylko pokazuje 60kk, dostajesz 200k baranie więc po c**j pierdolisz jak nie masz nawet pojęcia o tej grze? Patrze na nie które posty to taki facepalm się pojawia dx

a lagi to standard na serwerach z 1k+.

­

Na Ascarialu s1 Przy 3k + nie miałem lagów na 6 kontach jak chodziłem na DC a tu co chwile wyjebuje mnie z gry więc jest coś nie tak chyba? o.O 

Na innych obecnych serwerów też lagów nie mam typu Ve*****s :f

Opublikowano

Na Ascarialu s1 Przy 3k + nie miałem lagów na 6 kontach jak chodziłem na DC a tu co chwile wyjebuje mnie z gry więc jest coś nie tak chyba? o.O

Daj im troche czasu, na bank to ogarną. ;)

Opublikowano

Zniknęły mi itemki z shopa, można się po nie jakoś zgłosić ?

Co do online to od groma :

http://screenshooter.net/102627319/xhutryn 

Szkoda tylko, że shopów z których i tak nie da się nic kupić 

Nom, od groma. Szkoda, że ja widzę tylko 4 postacie xD

Na WoMie, na którym jest +/- 900 online o różnym IP widać w mieście z 50 typa. Więc jak wniosek? :makka:

­

tenor.gif

Opublikowano

Tylko na Ascarialu, Opoznione starty, Pobugowane WO, Yangbugi na start jak i Kupujacy placacy podatki za Sprzedajacego ! :D

Beka12.jpg

Mysilalem ze jak ktos pisze 20zl, To przesylam 20zl, to takie normalne, nie ?

No jednak nie, na Ascarialu, kupujacy placi podatek :D

Czy nadal są tak sprzedawane SM? Nie mam zamiaru pisać do kogoś na gg żeby kupić SM przez paypala.

Opublikowano

No ta, piszą że błąd ze sklepami i dziś to naprawią.

Czy nadal są tak sprzedawane SM? Nie mam zamiaru pisać do kogoś na gg żeby kupić SM przez paypala.

Z chatu widać że tak :D Kup przelewem yb kto głupi pp używa

­

6823214443099701049127.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...