Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP@ Aczkolwiek można nie podać godzin, wystarczy napisać że się przedłuży. Napisaliście 2h, zmieniliście na 3h. My czekamy, wy olewacie. Wystarczyło napisać "Potrwa dłużej, nie wiadomo ile. Nie czekajcie", trudne? Palce Cię rozbolą czy raka mózgu dostaniesz? 

Ile razy jest to przerabiane że informacja społeczności to podstawa? Wy jako administracja reprezentujecie serwer, nie dają informacji, a raczej nie dotrzymując terminów, wystawiacie mu złą opinię. Więc następnym razem rusz swój zad, wpisz tą jedną informację, każdy będzie happy. 

PS# Skąd się to wzięło że aktualizacje robi się na serwerze? Chyba z tego co wiem robi się backup na jakiś vps z biedronki, robi się, testuje potem wgrywa, resetuje i jest ok. Nie widziałem w życiu żeby w jakiejś grze wyłączali serwer żeby zrobić update. Chyba że pliki metina i po kopii zmieniają właściwości to zwracam honor.

Jak można wprowadzić update bez wyłączania serwera? xD Chociażby na PLu są co tydzień czwartkowe konserwację, wtedy też update'y wprowadzają.

tenor.gif

Opublikowano

Jak można wprowadzić update bez wyłączania serwera? xD Chociażby na PLu są co tydzień czwartkowe konserwację, wtedy też update'y wprowadzają.

Da się.. robisz na kompie potem wyłączasz serwa na minute podmieniasz pliki i włączasz serwer... niestety w ich przypadku się nie da bo to nie ogary... 

- Przywrócono Pieczęcie i Kowala w WO.
- Poprawiono wejscie na mapy +85lv u Surki w m1.
- Zwiększono limit shopow mozliwych do otwarcia do 4.
- Poprawiono błąd z shopami, ktory powodował wywyływanie lagów po ich przeglądnięciu.
- Poprawiono błąd z zamykaniem sklepów.
- Zmniejszono limit levelowy na Baronke do 55lv.
- Poprawiono stackowanie Run i Ksiąg.
- Poprawiono Olejek Wygnania
- Uzupełniono ItemShop o Pety.

Te zmiany wgl zostały wprowadzone?:P 

Wo jest dalej takie jakie było.. shopy? Masakra co sie zmieniło? całe shopy tylko że z jeszcze większym bugiem :D 

Cały czas buguje postać ... maskara nie polecam. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Widać krzesła serwer stawiały,ale co tam oni nie potrafią się przyznać,ani nie mają nawet honoru tego powiedzieć że nie potrafią stawiać normalnych serwerów mt2 albo usunąć bugów,sami sobie opinie psują,tak zawsze powtarzam zawszę na tych chorych prywatach mt2 administracja robi postępy dla siebie dodając nowości,a nie dla graczy teraz każdy otwierając serwery myśli o sobie i o hajsach a nie o graczach. Jak pisałem administracja zawsze gdy coś dodaje zmienia podejmuje decyzje robi wszystko na odwrót co gracze by chcieli.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ten serwer to jeden wieli bug. Wczorajsza przerwa trwała ok. 9h. Kochany technik naprawił Lagi i to wszystko, ale dodał:

-Zbugowaną pustynie,

-NPC

-kanały.

Brawo dla technika roku.

837371446280124127260.png
Opublikowano

k***a pracują na gotowych plikach i nawet tego ogarnąć nie umieją   xD beka! :D

Dotego mają pretensje że ludzie hejtują i oblewają Ciepłym moczem xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

co prawda to prawda pare h i niezła sumka się uzbierała na tym yang bugu xD:D 

22276220888289661002.jpg

serwer polecam xD taka beka z administracji ze no xD 

50374279859406698435.jpg

Opublikowano

co prawda to prawda pare h i niezła sumka się uzbierała na tym yang bugu xD:D

22276220888289661002.jpg

serwer polecam xD taka beka z administracji ze no xD

Myślałem że tylko ja wiem o tym bugu  :v  :v  

46302966905014201006.png

Opublikowano

Kupuje Itemy z IS! Płace sporo kasy ! 

tutaj daje ssy dla potwierdzenia ile daje! 

79833027597668334385.jpg

62504511825274524343.jpg

Czlowieku daj filmik a nie jakies ssy dajesz

Opublikowano

to propsuje bo nawet ja takich nie miałem. :v

Lepiej odnieś się o tego yang buga... Yang bugi to czasy odległe, teraz trzeba być totalnym kretynem by dopuścić do czegoś takiego. Jak czytam twoje posty to nie widzę nic konkretnego tylko odpowiedzi  na zaczepki. Elo!

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...