Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ascarial.pl [Dedyk] [Medium]

Multi-DC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 843
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako iż wczoraj zniknęły mi wartościowe KU i nie mam ani KU ani yang prosiłbym o odpowiedz czy po naprawie shopów offline przedmioty będę miał w eq 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Pisałem wczoraj z jakimś GM miały być JESZCZE WCZORAJ DO 00;00 naprawione pierdolone wierzchowce,dzisiaj wchodze i nie moge zamknąć sklepu offline,na którym o dziwo jest 0 yang a połowa itemków zeszła,serio ?! No i oczywiście wierzchowce nadal nie działają.

Tak naprawde trzyma mnie na tym serwie jeszcze fakt,że wyjebałem 30zł na wierzchowca,myślałem sobie Ascarial,bedzie stał stabilnie bez lagów(które są co chwile,a nie "sporadycznie i występujące u 10% osób" hahahahha) Jak widać się myliłem .. Naprawdę do wczoraj Was rozumiałem i nie hejtowałem,ale to już jest śmieszne.Ciągłe wymówki,że nic nie zależy od Was są już nudne i możecie je sprzedawać 12 latką,których no u Was na serwerze raczej nie zabraknie..

Fakt może i z tym usunięciem postaci to nie była Wasza wina,ale wszystko inne to tak.

-bugi,nie umiecie się obronić przed ddosami,niedotrzymane obietnice mógłbym tak wymieniać i wymieniać..

Ciągłe przerwy,dziennie potrafi być do 2-3 przerw po 1-2h i po co to , widać jakieś efekty ?!

Ja mam nadzieje,że to wszystko się ustabilizuje,szkoda 30zł :)

Opublikowano

Usuńcie system sklepów offline i wprowadźcie tymczasowo zwykłe sklepy do czasu rozwiązania problemu z sklepami. 

Moim zdaniem najlepsze rozwiązanie. ;)

A w poprawionym systemie wprowadźcie dodatkowo coś takiego jak przenikanie i maksymalna ilość sklepów na mapie np 200 :)

Opublikowano

Gracze ! 

Problem lagów pojawia się na koncie w momencie otwarcia/przeglądnięcia sklepu w m1. Niestety obecny system sklepów OFFLINE nie jest w stanie poradzić sobie z tak wielką ilością danych jakie przetwarza. Jak widać na zdjęciu gracze wystawiają setki tobołków.

Aby uniknąć lagów wychodząc z zakupów w M1 radzę wylogować się z konta i zalogować ponownie przeglądania shopów w m1 -  lagi ustąpią.

Dziś o 23.00 odbędzie się przerwa podczas której będziemy pracować nad tym.

Pozdrawiam
~ Multi-DC

FORUM tymczasowo pod adresem:

Opublikowano

Jak na razie byly 2 przerwy chciałbym przypomnieć , a nie codziennie.

2 PRZERWY TO BYŁY WCZORAJ ..

Kiedy będe mógł zamknąć sklep i odzyskać moje yangi ?! 

Wierzchowce zostaną dzisiaj odbugowane ?

Opublikowano

Nie chce mi się wszystkich stron czytać, bo znowu trochę tego doszło.. Ma sięrozumieć, że patcher to znowu kolejny osobny klient? I jak z tymi marmurami jest... Drażni mnie to, że czuję się olewany i to w c**j. Od początku sięo to pytam, a odpowiedzi za przeproszeniem ni c**ja..

Opublikowano

groma ;D? wiesz że tu są sklepy offline ..... więc ...

@jaki bug z naszyjnikiem 500 deffa?

Tak doskonale wiem i właśnie o owe mi chodziło to była ironia 

Opublikowano

P******e.. Chyba pierwszy tak spierdolony serwer na którym zagrałem.. Co chwile w********a, że nawet nie da się expić w pierwszym mieście nowej postaci. Miał być patcher, a just c**j, miało być trzecie królestwo, a nie ma. Miał być serwer, a widzę.. no właśnie. Nic nie widzę..

Opublikowano

Lagi,bugi, administracja do dupy , przerwy co chwile , cofki... Jednym słowem żałuję kilka godzin z życia . Życzę by padł , pozdro .

Opublikowano

Ale ja Wam wszystkim pisałem 2 dni ze ten serwer to dno... robią godzin dopiero..

No popatrz jaki ty jesteś mądry i jak to sprytnie przewidziałeś. Wow

Opublikowano

Może kilka zdań od gracza do graczy ...

Server wdłg mojej oceny jest 7/10 , gra się przyjemnie ( ja akurat lagów i cofek na innych ch oprócz ch1 niemam) , jest dużo fajnych sposobów na zarobek i fabuła gry jest wporzo. Gra dużo ludzi lecz jedyny minus to wiadomo administracja... shopy offline mialy byc wczoraj naprawione a nie są nadal... cóż ile można czekać ? 

369011438114957985586.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...