Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki sondażowe wyborów. Dyskusja.

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A nie boicie się tego wojska?

Nerdziki będzie szorować szczoteczką kibelki i nie będzie komputerka hehe.

Jakiego wojska? :D Koniec nauki i bye bye polsko xD no i do póki nie będą rządzić normalni ludzie, to się dorobi za granicą hehe a to wie, może już na zawsze tam zamieszka? xD

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Pierwszy raz od 8 lat poszłam zagłosować. I niestety się zawiodłam wynikiem :)

Takich jak Ty to na szubienice amebo umysłowa.

Opublikowano

polecam do Syrii

jak Wam się nie spodoba to możecie wrócić i będziecie żyć za free jak uchodźcy

I widzisz, to jest lepszy plan niz glosowanie na kogokolwiek. Wiesz dlaczego? Bo ja mam pomyśl na swoje życie i nie mam zamiaru czekać jak jakaś partia zrobi z tego kraju godne miejsce do życia. Nie mam zamiaru wpierdalac cebuli dluzej, jak wam sie podoba oczekiwanie na kolejne wybory i mówienie "jakie to c*****e wyniki" to wasza sprawa. Ja biorę życie w swoje ręce i nie czekam na kogoś az ktoś bedzie reprezentowal moje poglądy

­

Opublikowano

Kukiz, Nowoczesna, Z.L nad Korwinem? WTF??!!

lZ7Sy2D.jpg

Przed nałożeniem ostrzeżenia, niech szanowny moderator zastanowi się, czy powyższy obrazek na pewno nie wnosi nic do tematu.  :yay:

­

c:

Opublikowano

Nic się nie zmieniło. Ciągle was nienawidzę jebane lemingi.

A może tak bez przekleństw? :)

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

@Unga

I bardzo dobrze, pójdziesz do garów i skończysz p******** głupoty na forum.

Dobra dobra, a teraz dawaj te przykłady na których tak się opierasz bo póki co to pieprzysz głupoty.

harnaś szukaj dla każdego ;)

Timestamp lec lepiej do szkoły ;) bo niedługo zamiast wszystkich przedmiotów bd miec 8h lekcyjnych Religi. A to co napisałeś jest wręcz żałosne wiec jak skończysz 18 lat za te hmm 4 lata? To pogadamy. Bo widzę że na chwilę dzieci metina komentują co nie harnaś?

Więc harnaś jesli mies temu skonczyles 18 badz jeszcze nie. To lec do szkoły, przyjdziesz zamiast siadać do metina wlacz Google i szukaj skoro jesteś pewien ze PiS jest święty jak sam Bóg ;-)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Timestamp lec lepiej do szkoły ;) bo niedługo zamiast wszystkich przedmiotów bd miec 8h lekcyjnych Religi. A to co napisałeś jest wręcz żałosne wiec jak skończysz 18 lat za te hmm 4 lata? To pogadamy. Bo widzę że na chwilę dzieci metina komentują co nie harnaś?

Więc harnaś jesli mies temu skonczyles 18 badz jeszcze nie. To lec do szkoły, przyjdziesz zamiast siadać do metina wlacz Google i szukaj skoro jesteś pewien ze PiS jest święty jak sam Bóg ;-)

Weź się puknij w łepek, serio.

Najnowsze wyniki late poll Ipsos dla TVP1, TVN24 i Polsat News po zliczeniu głosów z 90 proc. komisji: 37,7 proc. PiS, 23,6 proc. PO, 8,7 proc. Kukiz'15, 7,7 proc. Nowoczesna, 7,5 proc. Z jednoczona Lewica, 5,2 proc. PSL,4,9 proc., Korwin, 3,9 proc. Razem. Frekwencja wyniosła 51 proc.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Może zaczniesz dawać przykłady? Który dokładnie punkt programowy mówi o takim zabiegu? Póki co, dajesz same populizmy.

Opublikowano

Jedyne pocieszenie jest takie że nikt normalny na lewice nie glosuje. Mlodziez wybiera prawice, pokolenie przeminie to zobaczymy co to wyniknie.

Deus vult

Opublikowano

Janusz Korwin przekaz podprogowy xDDDDDDDDDDDD

Jedyne pocieszenie jest takie że nikt normalny na lewice nie glosuje. Mlodziez wybiera prawice, pokolenie przeminie to zobaczymy co to wyniknie.

Elektorat lewicy poszedł do Nowoczesnej i Razem-u i jest go kilka razy więcej niż prawicowych idiotów, sorry.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale ja dalej czekam na przykłady od Ciebie dlaczego to PiS jest takie złe, bo póki co pierdzielisz farmazony. Nie mam co prawda 18 lat, mam 20, nie wiele więcej jednak o polityce wiem troche więcej niż z Wos-u w gimnazjum co pewnie od Ciebie można oczekiwać. Nasłuchałeś się pewnie od Stonogi na fanpejdzu o PiS i teraz pieprzysz głupoty 3 po 3. Czekam na przykłady i argumenty kolego.

Opublikowano

A w sumie to nie najgorzej, że PIS ma większość. Razem ze swoim prezydentem będą mieli wolną rękę do wprowadzania zmian, jakieby one nie były. Przynajmniej coś będzie robione zamiast przekomarzań w sejmie i blokowania wszystkiego.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A w sumie to nie najgorzej, że PIS ma większość. Razem ze swoim prezydentem będą mieli wolną rękę do wprowadzania zmian, jakieby one nie były. Przynajmniej coś będzie robione zamiast przekomarzań w sejmie i blokowania wszystkiego.

Lepiej żeby rząd stał w miejscu niż wprowadził o jedną ustawę za dużo.

Osobiście boję się relacji zagranicznych, bo jak kaczor ma wolną rękę, to będzie znów otwarcie pieprzyć, że to był zamach i takie tam.

#DziękiPolacyZaZjebanieŻycia

Co do pisu mam nadzieję, że tylko Pawłowicz weszła do sejmu, bo z niej beka xD

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Najbardziej przeraża mnie to, że PiS będzie miał możliwość utworzenia w 100% własnego rządu. No coś okropnego. Jesteśmy świadkami kształtowania istnego Katolandu; zamkniętej wioski w centrum Europy, których mieszkańców będzie można porównać do Amiszów. Osoby powyżej 60 roku życia nie powinny mieć praw wyborczych.

Opublikowano

Najbardziej przeraża mnie to, że PiS będzie miał możliwość utworzenia w 100% własnego rządu. No coś okropnego. Jesteśmy świadkami kształtowania istnego Katolandu; zamkniętej wioski w centrum Europy, których mieszkańców będzie można porównać do Amiszów. Osoby powyżej 60 roku życia nie powinny mieć praw wyborczych.

a w ogóle najlepiej zabrać prawa wyborcze wszystkim tym, którzy nie głosują na Korwina. 

nie żeby coś, ale jeśli Korwin bedzie miał 5% to Pis nie będzie miał większości.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dokładnie. PiS przez 2 lata zrobił tyle, co PO przez 8 lat nie dało rady, więcej afer i kompromitacji niż zysku z nich. ;)

12189790_962645523758573_722231820695410

Wypierdalaj nikt Cie tu nie trzyma lewacka szumowino.

Opublikowano

a w ogóle najlepiej zabrać prawa wyborcze wszystkim tym, którzy nie głosują na Korwina. 

nie żeby coś, ale jeśli Korwin bedzie miał 5% to Pis nie będzie miał większości.

Odczuwam naprawdę mocną pokusę, żeby użyć wulgaryzmu, ale tego nie zrobię. Chyba, że błędnie wyczułam sarkazm, co też się mogło zdarzyć. Ja sama dałam bratu uprawnienia do zagłosowania na Korwina, bo bardzo odpowiada mi jego program a nie różowy PR, który podnoszą członkowie jego młodzieżówki nie mający zielonego pojęcia o polityce. Nie miałabym nic przeciwko Kukizowi (chociaż w sumie dość często zmienia zdanie, tak obserwując jego aktywność na Facebooku chociażby), ZL czy razem, ale na POPiSy na scenie politycznej obydwu partii dominujących już się chyba napatrzyliśmy, prawda?

5115014458434471440817.jpeg

Nadal nie jestem w stanie pojąć, dlaczego Polacy są tak zaślepieni. Ile razy słyszałam nie idę na wybory, bo ja przecież nikogo nie znam. I nic dziwnego, że cały czas u władzy są ci sami, kompletnie nieefektywni i kompletnie zapatrzeni w lidera trutnie, którzy tak czy inaczej niczego dobrego nie zrobią.

Opublikowano

Szkoda mi lewicy która ma poglądy pro-wolnościowe. Aktualnie znowu mamy te same osoby, z tą samą ideologią tylko popartą wydarzeniami z 2010 roku. Jest to ponowne cofnięcie się czasu. Daleko mi od demagogii jednak w sejmie od kilkunastu lat panuje istna stagnacja, zero nowych twarzy i idei które realnie mogą wprowadzić jakieś dobre zmiany. Zobaczymy ile zostanie z tych obietnic przedwyborczych.

Opublikowano

72fe06f1f286e7724ad1d43b43d83867.png

A to jest wzór dla polskich gimnazjalistów. Haha.

edit

comment_544d57uGUwGuFXqMnFkGiolqtGJbmYf4

halo zbigniew xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...