Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki sondażowe wyborów. Dyskusja.

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

po odciągniecie od władzy, czyli nawet dobrze. szkoda trochę Janusza, że nie wszedł(chociaż jeszcze nic nie wiadomo, bo jeszcze chyba nie wliczono glosów z zagranicy) bo przydałby sie w sejmie. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

W sumie to przypominam klasyk który tyczy 3/4 osób które tak chętnie opuszczają nasz kraj po wyborach xD

Ms2wlNL.png

Hehe XDD obrazek dobry, ale mnie sie nie tyczy :< rodzina juz za granica wiec mam izi start :makka:

­

Opublikowano

po odciągniecie od władzy, czyli nawet dobrze. szkoda trochę Janusza, że nie wszedł(chociaż jeszcze nic nie wiadomo, bo jeszcze chyba nie wliczono glosów z zagranicy) bo przydałby sie w sejmie. 

Żadnych głosów nie zliczono, to są sondaże xD

Opublikowano

No tak. Lepiej, aby pro-niemiecka i złodziejska platforma wygrała.(patrz chociażby afery) Widać głos rozsądku w postaci Kukiza i podprogowym Korwina.(oby dociągnął te 0.1%) A PiS mimo socjalnych elementów nadal ma najbliżej do prawej strony. Na pohybel mondrym.

Ile latek? Popatrz co odpierdalal PiS i ich afery z skokiem. Widzę ze Ci co skocza za Pis z mostu wierzą we wszystko. Dam sobie glowie ściąć ze miesiąc / dwa i będziemy miec pomniki, wojnę i rządzenie Kaczyńskiego bo inaczej tego nie widzę. Beata nawet nie wie w ktorym roku Polska wstapila do Unii Europejskiej a Kaczyński nie zna hymnu Polskiego. Cepy zaczynają rządzić Polska. Bo większość ludzi zacznie opuszczać kraj. A pamiętaj że inne Państwa nie chca za bardzo przyjmować Pis np Niemcy. Jeszcze chwila a będziemy mieli duże mury i dupa ;) czekam tylko na 3 obietnice

1. 500 zl na dziecko co obiecywał DUDA I SZYDLO

2. Likwidacja umów smieciowych.

3. I te mieszkania ^^

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Hehe XDD obrazek dobry, ale mnie sie nie tyczy :< rodzina juz za granica wiec mam izi start :makka:

Dlaczego mam wrazenie ze u Ciebie się na zwyklym pierdoleniu skonczy? Nigdzie nie wyjedziesz.

Opublikowano

Ile latek? Popatrz co odpierdalal PiS i ich afery z skokiem. Widzę ze Ci co skocza za Pis z mostu wierzą we wszystko. Dam sobie glowie ściąć ze miesiąc / dwa i będziemy miec pomniki, wojnę i rządzenie Kaczyńskiego bo inaczej tego nie widzę. Beata nawet nie wie w ktorym roku Polska wstapila do Unii Europejskiej a Kaczyński nie zna hymnu Polskiego. Cepy zaczynają rządzić Polska. Bo większość ludzi zacznie opuszczać kraj. A pamiętaj że inne Państwa nie chca za bardzo przyjmować Pis np Niemcy. Jeszcze chwila a będziemy mieli duże mury i dupa ;) czekam tylko na 3 obietnice

3. I te mieszkania ^^

Nie chcą PiS bo się boją :)

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Dlaczego mam wrazenie ze u Ciebie się na zwyklym pierdoleniu skonczy? Nigdzie nie wyjedziesz.

Nie jestes moja matka zeby mi mowic czy wyjade czy nie. Nie mam zamiaru zostac w tym ciemnogrodzie. Jak juz wspomnialem, rodzine za granica juz mam (a dokladniej siostre) wiec chetnie mi pomoze :*

­

Opublikowano

potwierdzam, ja - @554461402688252517908.png Panty , @1361622928-U485574.pngWcaleNieJanuzs , @1361622928-U485574.pngPopeye_ i @TrueFaith uciekamy do kanady lub australi, chetni zglaszac sie

wszystko, ale nie pis, wole stac w miejscu za czasow po niz byc panstwem koscielnym 

Zapraszam do Niemiec na kremówki , weźcie jeszcze @Kirito. ze sobą.

Wyniki takie sobie, mogły być lepsze.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Hmm, sondaże prowadzone w Kościele. tyle w temacie od mistrza(i tak PO wygra PiS nie wygra bo PO ma medialną papkę pod tytułem "WOJNA" itp.)

Opublikowano

Żadnych głosów nie zliczono, to są sondaże xD

Tylko z 900 lokali, wyrywkowa ankieta przeprowadzana przez firmę. Kilka ponoć "losowo" osób, na zasadzie łapanki dostawało ankietę i ją wypełniało :P 

A prawda jest taka że zobaczymy wszyscy po oficjalnym objęciu "władzy" co się będzie działo :)

Takie komentarze o gimbusach tutaj, ble ble ble - ludzie sami dorośnijcie, 99% poszło głosować na partię tylko dlatego ze inni tak mówią nie mając własnego zdania ani pojęcia o polityce, bo siedzą na garnuszku mamusi i srają pod siebie ;p I 99% ludzi tutaj robi to samo ;p 

Prawda będzie znacznie bardziej przykra za jakiś czas, bo biorąc pod uwagę stanowiska i podejścia wielu partii, teraz dopiero w polsce może zacząć się kryzys i przejebane. 

Tym bardziej jesli PiS będzie faktycznie dążyło do zmiany konstytucji ( wtedy Panie pójdą tylko do garów bo ograniczą im prawa ) i do zmiany ustroju - co z jednej strony jest można by rzec nierealne, a z drugiej sądząc co dzieje się w tym kraju od kilkudziesięciu lat - bardzo możliwe ,a  przyszłe pokolenia zatęsknią za starą polską i za starymi rządami ;p ;)

Jestem ciekawy ile z tak "mądrych" i "dorosłych" tutaj osób , posiada jakąś szerszą wiedzę o planach , poczynaniach, programach partii na które głosowali, po za tym co usłyszeli w TV czy radiu  ;p 

Życzę powodzenia z takim podejściem ;D Ale może się okazać za jakiś czas że albo będziemy żałować dzisiejszych wyborów , albo będziemy obserwować to co było do tej pory - jedną wielką wojnę, a ludzie i tak będą w dupie, i i tak nic nikomu się nie polepszy - chyba że wypłaty w sejmie za siedzenie na stołkach i robienie z siebie debili :D Bo prawda jest taka ze samo to się nawet gówno nie zrobi, a jak każdy płacze ze ma mało i mu źle - niech ruszy tyłek i się weźmie za robotę :) :) Wtedy będzie wam lepiej :) 

No i czekamy na ekshumację ciał z katastrofy smoleńskiej czy akcje nazi_cierewicza :P  Czy cenzurę w sieci, necie, i jeszcze większą kontrolę i inwigilację szaraków jak każdy z obecnych na tym forum niż do tej pory :D Bo za chwile będą cię cenzurować na FB, czy gdziekolwiek za napisanie "nie idę do kościoła bo mam go w dupie" , "Ruchał bym", "Anka choć do łóżka"  :)

P>S bójcie się, za chwile zmienią konstytucje, i w metina nie bedzie można grać :D:D:D:D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

3. I te mieszkania ^^

Porównujesz jedną aferę do co najmniej ośmiu? Czyje rządy doprowadziły do aktualnej sytuacji w kraju? Patrz chociażby wyruchanie górników przez Kopaczową. Rządy PiSu z Ziobrem jako MoS wspominam bardzo dobrze. Mam nadzieję, że i tym razem korupcja będzie spychana na margines. Współczuję tylko, że medialne straszenie PiSem nadal zbiera żniwo.

Dzieci, macie tzw. piąty obieg informacji, internet. Użyjcie go do czegoś inne niż gry.

/edycja

Co do pytania o lata, student BW.

Opublikowano

"Na jeziorze, gówno-burza, popcorn ze mną w dłoni jest" Skoro wam się nie podobna to wypad do innego kraju, a nie że bez przerwy ktoś pisze "to i to wygrało, wyjeżdżam z kraju", tanio można kupić bilety lotnicze, do np. Anglii Macie 3 godziny lotu, a najlepsze jest to że większość osób która tak pisze to gimbusy, sam osobiście chodzę do zawodówki, ale nigdzie nie spamuję postami typu "wypier***** do *proszę podać nazwę wybranego przez siebie kraju* bo ta i ta partia wygrała. Najpierw polecam skończyć szkołę, a potem o czym myśleć. 

graphic.png

Opublikowano

O bożenko jakie zaskoczenie. Taki sondaż z dupy przygotowany pewnie jeszcze przed wyborami.

I jeszcze Korwin 4.9 dla beki wyrzucony.

Pisiontko bardzo spoko IMO.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Zobaczymy, czy PiS spełni swoje wyborcze obietnice (w co bezgranicznie wierzy kilka forumowych mangozje...śmieszków.) Jeśli tak, to będzie można mówić o ogólnopolskim sukcesie w odbudowie polski. Na razie, radzę powstrzymać się z negatywnymi jak i pozytywnymi opiniami na temat rządów PiS-u i poczekać na rozwój wypadków. Zgodnie z powiedzeniem "poczekamy, zobaczymy"
Szczerze? Dla mnie to bez różnicy, czy u władzy jest PO czy PiS, przecież to jedno i to samo. Jedni i drudzy chcą bogactwa i władzy.

Dziwi mnie wynik Korwina. Przecież cały polski internet był za nim, wszystkie fora, fejsbuki (i inne onety) a dostał tylko (+/-)  5%

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Porównujesz jedną aferę do co najmniej ośmiu? Czyje rządy doprowadziły do aktualnej sytuacji w kraju? Patrz chociażby wyruchanie górników przez Kopaczową. Rządy PiSu z Ziobrem jako MoS wspominam bardzo dobrze. Mam nadzieję, że i tym razem korupcja będzie spychana na margines. Współczuję tylko, że medialne straszenie PiSem nadal zbiera żniwo.

Dzieci, macie tzw. piąty obieg informacji, internet. Użyjcie go do czegoś inne niż gry.

Zobacz co Ci PiS dal przez ich rządy a co platforma. Co PiS odpoerdal a potem pisz głupoty. Wkurza mnie gadanie ludzi którzy mies temu skończyli 18 lat i mysla ze widza wszystko. Aby wiedzieć wszystko i krytykować inna partię trzeba sie dokopać do tego co bylo

bo PiS nie jest święty i każdy NORMALNY człowiek o tym wie. Popatrz co pis za swoich rządów zabrał a co PO zwrocila. Jak PiS twierdził ze Warszawa to Polska a reszta nie. Jak PiS mowil ze Polska jest w runie. To mogli przyjechać do mnie i zobaczyć spoldzielnie i mogli wtedy powiedzieć ze jest w runie. Sadzisz ze nowa komstytucja pisu będzie dobra? Bo jesli on wprowadzi konstytucje gdzie kobiety pójdą do garów to ja znając język niemiecki perf wolałabym tam mieszkać i sprzatac niż siedzieć w garach bo jakies cymbaly tego chca. A to ze Polacy wyjeżdżali to zawsze tak bylo jest i będzie. Bo każdy chce pracować tam gdzie lepiej placa. Inni przyjeździe tu a mu tam. Jak widzę stare babusie gdzie idą za PiS jak by uj wie co im dal. To pewnie by Kaczyński powiedzial ze maja sie zabić to by to zrobili. Ja kończę juz ta dyskusje i tyle. I nim zaczniesz pisać poszperaj co zrobil PiS. Bo dalam linki wyżej kto będzie rządził jak nawet nie wiedza kiedy Polska wstapila do Unii gdzie to nawet wie 6latek w przedszkolu;)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Zobacz co Ci PiS dal przez ich rządy a co platforma. Co PiS odpoerdal a potem pisz głupoty. Wkurza mnie gadanie ludzi którzy mies temu skończyli 18 lat i mysla ze widza wszystko. Aby wiedzieć wszystko i krytykować inna partię trzeba sie dokopać do tego co bylo

bo PiS nie jest święty i każdy NORMALNY człowiek o tym wie. Popatrz co pis za swoich rządów zabrał a co PO zwrocila. Jak PiS twierdził ze Warszawa to Polska a reszta nie. Jak PiS mowil ze Polska jest w runie. To mogli przyjechać do mnie i zobaczyć spoldzielnie i mogli wtedy powiedzieć ze jest w runie. Sadzisz ze nowa komstytucja pisu będzie dobra? Bo jesli on wprowadzi konstytucje gdzie kobiety pójdą do garów to ja znając język niemiecki perf wolałabym tam mieszkać i sprzatac niż siedzieć w garach bo jakies cymbaly tego chca. A to ze Polacy wyjeżdżali to zawsze tak bylo jest i będzie. Bo każdy chce pracować tam gdzie lepiej placa. Inni przyjeździe tu a mu tam. Jak widzę stare babusie gdzie idą za PiS jak by uj wie co im dal. To pewnie by Kaczyński powiedzial ze maja sie zabić to by to zrobili. Ja kończę juz ta dyskusje i tyle. I nim zaczniesz pisać poszperaj co zrobil PiS. Bo dalam linki wyżej kto będzie rządził jak nawet nie wiedza kiedy Polska wstapila do Unii gdzie to nawet wie 6latek w przedszkolu;)

Dobra dobra, a teraz dawaj te przykłady na których tak się opierasz bo póki co to pieprzysz głupoty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...