Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki sondażowe wyborów. Dyskusja.

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wyście się do tego PiS'u przyczepili, to że ktoś chce faktycznie zrobić coś dobrego dla Polski, to trzeba go od razu z tego rozliczać co do 1%, a jak rządzą kłamcy i oszuści, to mieć to daleko w d**** i się nie przejmować, że tylko 5% zostało spełnione...a potem tylko narzekać........

Może dla tego, że nie chce wojny z Rosją o truchło zdrajcy narodu i może dlatego, że to jeden pies tylko z innej wsi?

hYYRv6d.png

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A gdzie rodzina urzędników? to prawie 6 mln stałego planktonu do głosowania. 

O najważniejszym zapomniałem. ;) W każdym razie nie ma po co drążyć tematu, jest źle, będzie źle. Polska nie istnieje od 1795 r. i narazie nie zanosi się na jej powstanie.

Opublikowano

O najważniejszym zapomniałem. ;) W każdym razie nie ma po co drążyć tematu, jest źle, będzie źle. Polska nie istnieje od 1795 r. i narazie nie zanosi się na jej powstanie.

Nie zapominajcie o złodziejach, którym się teraz bardzo dobrze wiedzie bo mogą brać kina domowe na firmę i w niedziele do kościoła jeździć samochodem służbowym. 

lownfast

Opublikowano

z przerwą na 20 lat między wojnami. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

­

Jak by Korwin chcial juz by od dawna byl przy korycie. Wlasnie korwin chce zlikwidowac koryto.

Nigdy nie bądź pewny. Możliwe, że jest tak jak mówisz ale niestety ja nie ufam żadnemu człowiekowi, który jest na górze.

Sama głosowałam na Kurwina ale tylko dlatego, że nie chciała ani PO ani PIS znowu przy korycie, moim zdaniem nowe jest zawsze lepsze ;)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

­

@Damn.♥

To spie*dalaj głosować na Nowoczesną..

a nie sorry, już za późno.

:yay:

I po co tyle agresji? Własnego zdania mieć nie można?

Nawet nie znam tego, więc czemu miałabym na to głosować? Chyba czytać nie potrafisz, bo napisałam na kogo głosowałam i dlaczego więc Twój post jest bez sensu.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Cieszy mnie jedynie Nowoczesna w Sejmie i podprogowy wynik Korwina. Reszta to disaster :) No ale z kraju uciekać z tego powodu nie będę przecież. Jest robota do wykonania za następne 4 lata.

#don't care

Opublikowano

Jak mnie bawi kiedy widze że ten Stonoga tak manipuluje ludźmi na tym facebooku xD To nie jest głupi chłop,ale jakbyscie wiecej popatrzyli itd to byscie wiedzieli że wszystko pod publike

Co by nie mówić, powiedział prawdę. Starsi ludzie wybrali Nam "młodym" rządy na kolejne cztery lata, ale to tylko Wasza wina, że nie chciało Wam się ruszyć dupy sprzed kompa.

805491408806070489277.png

Opublikowano

­

I po co tyle agresji? Własnego zdania mieć nie można?

Nawet nie znam tego, więc czemu miałabym na to głosować? Chyba czytać nie potrafisz, bo napisałam na kogo głosowałam i dlaczego więc Twój post jest bez sensu.

Mówisz, że nikomu z góry nie ufasz i nazywasz Korwina per Kurwin. Ładnie się tylko zaśmiałem z ciebie w swoim poście, tyle.

Cieszy mnie jedynie Nowoczesna w Sejmie i podprogowy wynik Korwina. Reszta to disaster :) No ale z kraju uciekać z tego powodu nie będę przecież. Jest robota do wykonania za następne 4 lata.

Dla przypomnienia PO/PSL i nowoczesna to jedno i to samo, a ty się cieszysz, że weszli do sejmu? Ładnie tam masz pod beretem, nie powiem.

Co by nie mówić, powiedział prawdę. Starsi ludzie wybrali Nam "młodym" rządy na kolejne cztery lata, ale to tylko Wasza wina, że nie chciało Wam się ruszyć dupy sprzed kompa.

Nie wiem skąd masz takie informacje, dla mnie to głupota głosujących że wybrali lewicę (pod różnymi szyldami) aniżeli próżność tych co nie byli na wyborach.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Dla przypomnienia PO/PSL i nowoczesna to jedno i to samo, a ty się cieszysz, że weszli do sejmu? Ładnie tam masz pod beretem, nie powiem.

Dziwne by było, gdyby się nie cieszyła, że weszło ugrupowanie, do którego należę. Śmieszą mnie komentarze tego typu. Znasz tych ludzi, że wiesz, że to jedno i to samo? Nie wydaje mi się :) Otóż dementuję te oszczerstwa.

#don't care

Opublikowano

Ale od Penxa to ty się odwal Kappa

@topic 

ja jestem za tym aby przejść w system prezydencki w polsce i zmniejszyć sejm z 460 do 250, więcej jak na taki kraj nie potrzeba Kappa Kipo

­

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

A j**** te wybory, zwyciestwo pisu było wiadome od dawna, pytanie było - o ile wyprzedzi PO. I w sumie dla mnie Platforma i tak ma niezły wynik, myślałem, że będzie bliżej Kukiza.

No i co najważniejsze - dzięki parti Raklem która miała jakies 3 %, ani oni ani Zlew nie dostali się do sejmu, więc będą 4 lata bez oglądania czerwonej mordy Millera.

No, ale 232 mandaty to problem niestety :(. Ale szukajcie pozytywów!

Zoidberg ty krulu

Opublikowano

12063328_1072941609413304_22218103100461

Mam tylko nadzieję, że nie będzie faworyzacji religijnych, a raczej danych kapłanów, oni za wiarą nie są, tylko za kapłanami typu Rydzyk.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Dziwne by było, gdyby się nie cieszyła, że weszło ugrupowanie, do którego należę. Śmieszą mnie komentarze tego typu. Znasz tych ludzi, że wiesz, że to jedno i to samo? Nie wydaje mi się :) Otóż dementuję te oszczerstwa.

Swój swojego broni więc normalna sprawa :)  Mnie tylko w*****a jak przez ostatnie tygodnie pompowali Petru w mediach i miał niezłe plecy aby wykręcić niezły wynik w wyborach a typowy janusz słuchając ten populizm zagłosował na niego, no cóż kolejne lata zmarnowane. Jedno jest pewne media to 4 władza.

Opublikowano

Przeczytałem ten ostatni post i myślałem, że przynależysz do PIS xD aż się wystraszyłem hahaha

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Wystarczy, że wiem kim jest swetru, a co do ciebie.. no cóż.

Kolejny raz jestem utwierdzony w przekonaniu, że myślenie nie jest zbyt mocną stroną kobiet.

Może zamiast pchać się do szamba, pójdź do kuchni i zrób mi naleśniki.

Z upie*dolonych świń nie ma pożytku, to tak na marginesie.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zandberg przesadził ze skutecznością i ujebał wszystkich ze sobą :D No ale nic, skoro już po wszystkim to szukamy pozytywów. Skoro PiS może teraz samodzielnie sprawować władzę to może z takimi możliwościami faktycznie będą coś robić, zamiast użerać się w sejmie o każde gówno.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Oczywiste jest to, że namieszali przy głosach z zagranicy :) Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nasi rodacy z Polonii głosują na zlewy, PO i PiSy po to by tu wrócić do burdelu takiego jaki był. I to niby opóźnienie bo coś niby się stało XDDD

Opublikowano

Oczywiste jest to, że namieszali przy głosach z zagranicy :) Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nasi rodacy z Polonii głosują na zlewy, PO i PiSy po to by tu wrócić do burdelu takiego jaki był. I to niby opóźnienie bo coś niby się stało XDDD

Oni tam mają dobrze,wracać nie mają zamiaru. Dlatego nie widze przeszkód żeby na ich miejscu głosować na POPiS :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Oni tam mają dobrze,wracać nie mają zamiaru. Dlatego nie widze przeszkód żeby na ich miejscu głosować na POPiS :D

Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. Ludzie wyjechali (w większości) bo musieli. Zostawili tu rodziny. Nie chce mi się już szukać komentarzy na profilach Korwina i Wiplera... 

Liroy w sejmie, a Korwin i Wipler (jedyny poseł, który nie głosował za podniesieniem podatków) nie. To tylko świadczy o tym całym narodzie. Odpalić piecyki i do Auschwitz jak brzmi prastare indiańskie przysłowie.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Szczerze, to mało kto liczy, że Pis spełni wszystkie obietnice wyborcze, pomimo większości w sejmie. VAT o 1 % czy zmniejszenie CIT jeszcze przejdzie, ale na tym koniec jeśli chodzi z podatkami. Ale i tak wolę ich niż Partię Rakłem, z 75 % podatkiem dla osób zarabiających 500 tyś +. Jeśli chcą wspierać biedniejszych to niech obniżą ich podatki a nie podwyższają bogatszym, lepie nie będą żyli - pieniądze i tak nie poszłyby na pomoc biedniejszym a na dziurę budżetową i inne ważniejsze rzeczy.

Kurwica > Lewica

ps. Nie przeszkadza mi, że każdy napierdala o wyborach, ale dzisiaj babka w Media Markt powiedziała, że jak głosowałem na tą partie co ona (nie powiedziała na starcie na jaką) to mi pokaże, gdzie leży taka sama myszka, ale na przecenie xD

Nie zgadłem :( S A D B O Y S

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...