Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki sondażowe wyborów. Dyskusja.

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobacz co Ci PiS dal przez ich rządy a co platforma. Co PiS odpoerdal a potem pisz głupoty. Wkurza mnie gadanie ludzi którzy mies temu skończyli 18 lat i mysla ze widza wszystko. Aby wiedzieć wszystko i krytykować inna partię trzeba sie dokopać do tego co bylo

bo PiS nie jest święty i każdy NORMALNY człowiek o tym wie. Popatrz co pis za swoich rządów zabrał a co PO zwrocila. Jak PiS twierdził ze Warszawa to Polska a reszta nie. Jak PiS mowil ze Polska jest w runie. To mogli przyjechać do mnie i zobaczyć spoldzielnie i mogli wtedy powiedzieć ze jest w runie. Sadzisz ze nowa komstytucja pisu będzie dobra? Bo jesli on wprowadzi konstytucje gdzie kobiety pójdą do garów to ja znając język niemiecki perf wolałabym tam mieszkać i sprzatac niż siedzieć w garach bo jakies cymbaly tego chca. A to ze Polacy wyjeżdżali to zawsze tak bylo jest i będzie. Bo każdy chce pracować tam gdzie lepiej placa. Inni przyjeździe tu a mu tam. Jak widzę stare babusie gdzie idą za PiS jak by uj wie co im dal. To pewnie by Kaczyński powiedzial ze maja sie zabić to by to zrobili. Ja kończę juz ta dyskusje i tyle. I nim zaczniesz pisać poszperaj co zrobil PiS. Bo dalam linki wyżej kto będzie rządził jak nawet nie wiedza kiedy Polska wstapila do Unii gdzie to nawet wie 6latek w przedszkolu;)

Primo, ty mówisz o wypowiedziach poszczególnych polityków. Ja o programie i decyzjach podejmowanych przez nich.

Secundo, Ty nadal widzisz Kaczyński, Tusk, Kopacz a nie PiS, PO, czy inne gówno.

Tetrio, o mojej wiedzy politycznej nie ja powinienem argumentować. To Ty piszesz o wyjeździe z kraju...

Quatro , mowa o aktualnych działaniach danego rządu. Skupiając się na przeszłości należy powiedzieć, że SLD powinno rządzić. Mieli najbardziej stabilny i bezproblemowy rząd.

Ogółem, jeżeli nie przekonała Cie afera:

• taśmowa,
  • hazardowa,
  • stadionowa,
  • stoczniowa,
  • autostradowa,
  • ambergold,
  • gazowa,
  • wodociągowa,

jaka jest PO. To ładnie masz wyprany mózg przez ich propagandę.

Opublikowano

Szkoda, że duża większość osób wypowiadających się nie skończyła 18 lat. Większość z tych ludzi podnieca się obietnicami typu legalizacja marihuany... Ja to się obawiam o wybory za 4-8 lat, gdy aktualne gimnazjum dostanie prawo do głosowania...

Opublikowano

Szkoda, że duża większość osób wypowiadających się nie skończyła 18 lat. Większość z tych ludzi podnieca się obietnicami typu legalizacja marihuany... Ja to się obawiam o wybory za 4-8 lat, gdy aktualne gimnazjum dostanie prawo do głosowania...

Wolę gimbów co się jarają jaraniem i będą głosować na korwina/kukiza/stonoge, niż starsze osoby od RM które głosują na popissldplszlewnowoczesnapo. x: 

­

Opublikowano

Dziwi mnie wynik Korwina. Przecież cały polski internet był za nim, wszystkie fora, fejsbuki (i inne onety) a dostał tylko (+/-)  5%

Chyba w innych internetach jesteśmy :\\\

Opublikowano

Dziwi mnie wynik Korwina. Przecież cały polski internet był za nim, wszystkie fora, fejsbuki (i inne onety) a dostał tylko (+/-)  5%

z moich super obliczeń wynika, że korwin dostał +/- 350-450 tyś głosów (sondażowych) 

­

Opublikowano

Utopia. 

Wasze majątki proponuje jak najszybciej zamieniać w sztaby ze złotem, żeby po upadku kraju mieć czym płacić za granicą, bo w kantorze wam nikt złotówek nie wymieni. 

Ten sondaż pokazuje tylko jedno - ilu złodziei mamy obecnie w kraju. Myślicie, że ludzie jeżdżący w niedziele do kościoła autem służbowym, albo kupującym sobie kino domowe na firmę zagłosują na partie anty-systemowe lub prawicowe? 

Polska upada, ludzie nie chcą zakładać rodzin, a co dopiero starać się o dzieci. Nikt nie ma pieniędzy, do tego jeszcze chcą nam zabierać kolejne żeby dokładać emerytom (których jest więcej, niż młodych polaków) do ich emeryturek. Za granicą jako robole najgorszego sortu mamy lepsze warunki niż na ojczyźnie. Tłumaczcie sobie to dalej, że nasza sytuacja w której się znajdujemy to wina drugiej wojny światowej - weźcie sobie Holandię, która została przejęta przez III rzesze w ciągu 24 godzin. Zobaczcie gdzie my jesteśmy, a gdzie oni. Swoją drogą, śmiejcie się dalej z Korwina i Kukiza - tzw. przywódców gimnazjów. Jacy by oni nie byli, to tylko oni mogą coś zmienić. pis joł. 

lownfast

Opublikowano

Co ty pierdzielisz ? 

Właśnie teraz rząd zajmował się tego typu gówno znaczącymi sprawami. 

416231423689480320491.png

Opublikowano

Wolę gimbów co się jarają jaraniem i będą głosować na korwina/kukiza/stonoge, niż starsze osoby od RM które głosują na popissldplszlewnowoczesnapo. x:

Wolisz bo sam jesteś gimbem, proste. Nie mam zamiaru wchodzić w rozmowy na płaszczyźnie politycznej z osobami, które nie są uprawnione do decydowania o losach Państwa.
Opublikowano

Ogólnie tak zerkam na tą strone http://www.tvn24.pl/wybory-parlamentarne-2015,127,m

I zastanawia mnie jeden fakt, jak głupie jest te najmłodsze grono wyborcze.

Żeby osoby, którym najbardziej powinno zależeć na przyszłości miały najmniejszą frekwencje? Śmieszne to jest. Wiekszość pewnie teraz płacze na facebookach, że wyjeżdza z kraju a nie łaska było dupsko ruszyć by postawić dwa krzyżyki.  Zobaczymy jak to finalnie będzie wyglądać ale aktualnie żenada po całości.

NzNnD7Z.png

Opublikowano

''Nie ide bo i tak mój głos nic nie zmieni''

Założe sie, że 3/4 tych kmiotów z forum nie ruszyło dupy z domu a najwięcej szczekają.

Opublikowano

Wolisz bo sam jesteś gimbem, proste. Nie mam zamiaru wchodzić w rozmowy na płaszczyźnie politycznej z osobami, które nie są uprawnione do decydowania o losach Państwa.

No zaskoczę cię, gimnazjum już skończyłem, a zaraz po nim zacząłem edukować się od razu na zawód. I zaskoczę Cię ponownie, bo dzięki mnie namówiłem 6 osób (niezdecydowanych) aby poszły do urny. Więc jednak coś tam mam do powiedzenia :)

­

Opublikowano

Ja rozumiem ze to sondazowe, ale korwin IDEALNIE pod progiem? xD

Ogolnie z @554461402688252517908.pngPanty @TrueFaith myslimy gdzie wyjechac, aktualnie albo kanada albo australia, ktos sie pisze?

polecam do Syrii

jak Wam się nie spodoba to możecie wrócić i będziecie żyć za free jak uchodźcy

Opublikowano

Macie trochę złe podejście. Większość z forum (tzn. wypowiadających się tutaj) było głosować, lub jeszcze nie jest pełnoletnia. Natomiast proponuje wam przejść się po mieście i zapytać ludzi w wieku 18-29 lat na kogo głosują. Przecież te jełopy nie wiedzą nawet jakie partie walczą o wejście do sejmu. No oczywiście nie pomijajmy złodziei którzy idą głosować za ustrojem w którym mogą jak najwięcej nakraść na VAT'ach, dotacjach, samochodach służbowych itd. To są ludzie którzy decydują o losie naszego państwa, także zamiast wyzywać ludzi tutaj kilka dni temu powinniście wyjść na ulicę i przemawiać tym pierdolonym debilom do rozumu, a nie teraz pluć jadem. 

lownfast

Opublikowano

według tego sondażu 60% głosujących uległo manipulacji TV

na TVN i Polsacie non stop reklamowali tą afere podsłuchową "nie wpuscmy ich do sejmu"

i teraz widać tego efekty..

przez tych starych dziadów dalej będzie c**j, kiła i mogiła

niech wprowadzą przepis że głosować można od 16-60 lat to wyniki będą całkiem inne

Opublikowano

Widziałem dzisiaj sznur bereciaków idących zagłosować - chyba wiemy czym się to skończy.  :((

Martwi mnie, że młodych było nawet sporo, a wciąż mniej niż dziadków huśtających się o lasce. Masakra, a mieli zrobić dywersyjną wyprzedaż w lidlu i co się z tym stało?  :O

417711489342956987022.png

Opublikowano

Wynik ukazuje jak dużo w Polsce jest osób słabo wykształconych, oraz osób mieszkających na wsi. Dlaczego tak mówię? No cóż, z zeszłych lat jak byk wyszło, że PIS ma duże poparcie tylko na wsiach, oraz dzielnicach biedy, co sugeruje ludzi nie wykształconych. No i oczywiście Rydzykowe babcie, fanatyczki religijne.

10419953_1513149245602437_15186066385735

Aa no i ze smutkiem stwierdzam, że akcja "Wnuczku, zabierz swojej babci dowód osobisty" nie przyniosła oczekiwanych rezultatów :(

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...