Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

oczywiscie gosia nie polecam :/ , nie zebym go znal czy widzial jego kod < bo takiego jakos nie pokazal) , ale z tego powodu ze jest menda i krentacz

To jest ukryta treść, proszę

tutaj widac jak sie czepia , niektore czepianie sie ma sens np [I , VII ] inne sa by sie czepic bo czemu by nie [II , III , VI , VII] ,
dodatkowo w późniejszych wypowiedziach w trakcie dyskujsji wykazal sie brakiem wiedzy z java a konkretnie ... uwazając że ChatColor.RED.toString() jest bledem :l , a enum to enum i koniec , cokolwiek by to nie znaczylo... wiec stanałem na wysokości zadania i napisałem sporo na temat tego ze sie myli i dlaczego. (warto przypomieć że oceniajac"" prace jucy tylko się czepial zero merytoryki i do tego wprowadzanie w blad a tlumaczenie "ze tak ladniej wyglada" jest co najmniej smieszne).
wszystko mogło by się skonczyć milo i przyjemnie gdyby nic potem nie pisal albo chociażby przyznal mi racje ale nie... zedytowal posty/a i sprawa sie sama rozwiazala (a fragment posta w ktorym pisze durnoty magicznie znikął/zostal zamieniony) ..

takiego krentacza i mende tylko unikac...

szkoda tylko ze musiałem temat mu podbic :p . , ogolnie wypowiadac sie juz tu nie bede (no chyba ze psy bedzie na mnie wieszal) bo znowu zacznie edytowac posty i wyjdzie jak wyjdzie na jego korzysc, a sam z sibie zrobi jeszcze ofiare

a na potwierdzenie wszystkiego moge podac tylko godziny (bo jakos nie robie dokumentacji ss)

bedzie czasowo:

18:45 - post [1] w ktorym napisal durnoty

19:44 - post [2] moja odpowiedz oraz zwrocenie uwagi na to jakie durnoty pisze

19:45 - edycja post [2] (mojego) edytowany pewno jakis blad znalazlem

20:21 - post [3] jego odpowiedz "Nie chce mi się tego czytać wiec łap lajka." + cytat mojego posta

20:28 - edycja post [3] jego odpowiedz "Jednak coś przeczytałem. To jest forum, chciałem znać jego zdanie a nie twoje, nie musiałeś się dla mnie wysilać :)....." , znac zdanie to wedlug niektorych czepic sie o cokolwiek i wprowadzic w blad :* , dziwne sa te dzisiejsze standardy

20:30 - edycja post [1] pobawil sie w cenzora i usunal to co bylo mu nieprzychylne .

21:55 - moja odpowiedz i ostatni post 4 jaki tam napisalem edytowany o 21:56

Cytat

:l zero godnosci

fajna ta opcja edytuj
mozna latwo manipulowac wypowiedzia

Edytowano 12 godzin temu przez damianq20

Edytowane przez damianq20
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, damianq20 napisał:

oczywiscie gosia nie polecam :/ , nie zebym go znal czy widzial jego kod < bo takiego jakos nie pokazal) , ale z tego powodu ze jest menda i krentacz

tutaj widac jak sie czepia , niektore czepianie sie ma sens np [I , VII ] inne sa by sie czepic bo czemu by nie [II , III , VI , VII] ,
dodatkowo w późniejszych wypowiedziach w trakcie dyskujsji wykazal sie brakiem wiedzy z java a konkretnie ... uwazając że ChatColor.RED.toString() jest bledem :l , a enum to enum i koniec , cokolwiek by to nie znaczylo... wiec stanałem na wysokości zadania i napisałem sporo na temat tego ze sie myli i dlaczego. (warto przypomieć że oceniajac"" prace jucy tylko się czepial zero merytoryki i do tego wprowadzanie w blad a tlumaczenie "ze tak ladniej wyglada" jest co najmniej smieszne).
wszystko mogło by się skonczyć milo i przyjemnie gdyby nic potem nie pisal albo chociażby przyznal mi racje ale nie... zedytowal posty/a i sprawa sie sama rozwiazala (a fragment posta w ktorym pisze durnoty magicznie znikął/zostal zamieniony) ..

szkoda tylko ze musiałem temat mu podbic :p . , ogolnie wypowiadac sie juz tu nie bede (no chyba ze psy bedzie na mnie wieszal) bo znowu zacznie edytowac posty i wyjdzie jak wyjdzie na jego korzysc, a sam z sibie zrobi jeszcze ofiare

a na potwierdzenie wszystkiego moge podac tylko godziny (bo jakos nie robie dokumentacji ss)

bedzie czasowo:

20:21 - post [3] jego odpowiedz "Nie chce mi się tego czytać wiec łap lajka." + cytat mojego posta

20:28 - edycja post [3] jego odpowiedz "Jednak coś przeczytałem. To jest forum, chciałem znać jego zdanie a nie twoje, nie musiałeś się dla mnie wysilać :)....." , znac zdanie to wedlug niektorych czepic sie o cokolwiek i wprowadzic w blad :* , dziwne sa te dzisiejsze standardy

20:30 - edycja post [1] pobawil sie w cenzora i usunal to co bylo mu nieprzychylne .

Brakiem wiedzy w Javie? Napisałem tylko ze raczej nie powinno się tak robic, są od tego inne sposoby i to jest pretekst aby uznać ze wykazałem się brakiem wiedzy? Myślisz w ogóle co udostępniasz? 

Nie czepiam się tylko chce poznać JEGO zdanie a nie TWOJE, twoje mi zwisa.

Co masz do tego ze edytowałem post? Edytowałem aby usunąć błędy z interpunkcją i jedno zdanie.

Menda, krentacz? Teraz to ty sie popisałeś wyzywając mnie, gdzie ja nawet nie skierowałem nie stosowanych wyrażeń w twoja stronę. 

Kończe tą dyskusje, nie będę ci już odpowiadać, dla mnie jesteś zwykłym napinaczem, który za wszelka cenę chce z siebie zrobić „pro programistę”. I nie zasmiecaj mi tematu swoją osobą, bo takich postów, które nic nie wnoszą tutaj nie chce mieć.

@edit Zresztą post dotyczy innego tematu, wiec to nie ma związku z tym. Post już zgłoszony 

Nie pozdrawiam „mendo”

Edytowane przez Zbucki
Opublikowano

Polecam tego Pana. Poradził sobie z problemem dosyć szybko. Natychmiastowy kontakt, szybkie decyzje. Szybko, sprawnie i co najważniejsze, ilosć $=jakość.

Polecam!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Słyszałem trochę złego o Zbuckim od yooniks'a, który pisał mi pluginy to jednak i tak chciałem się sam doświadczyć i zaufałem jemu.

Co do informacji o Zbuckim nie potwirdziły się tylko udowodniły o tym, że można mu zaufać i to co mu się zleci to wykona to dobrej jakości i wydajności.

To co słyszałem od yooniks'a to bardziej u niego się potwierdziły, ponieważ nie ma takiego dużego doświadczenia co Zbucki i wymaga za dużo pieniedzy za proste pluginy, a trudnych nawet 

się nie podejmuje pisać.

W skrócie to mając troche doświadczenia z osobami, które pisały mi skrypty i pluginy to polecam Zbucki'ego, który podejmie się napisania i poprawienia każdego pluginu w dobrej cenie.

Edytowane przez XxDAGOxX
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
Dnia 12.01.2019 o 20:51, XxDAGOxX napisał:

Słyszałem trochę złego o Zbuckim od yooniks'a, który pisał mi pluginy to jednak i tak chciałem się sam doświadczyć i zaufałem jemu.

Co do informacji o Zbuckim nie potwirdziły się tylko udowodniły o tym, że można mu zaufać i to co mu się zleci to wykona to dobrej jakości i wydajności.

To co słyszałem od yooniks'a to bardziej u niego się potwierdziły, ponieważ nie ma takiego dużego doświadczenia co Zbucki i wymaga za dużo pieniedzy za proste pluginy, a trudnych nawet 

się nie podejmuje pisać.

W skrócie to mając troche doświadczenia z osobami, które pisały mi skrypty i pluginy to polecam Zbucki'ego, który podejmie się napisania i poprawienia każdego pluginu w dobrej cenie.

To ,że nie podejmuję sie pisania trudnych pluginów nie znaczy, że nie potrafię ich napisać - tylko nie mam czasu =) Aktualnie robię swój serwer, robie 2 tryby i codziennie muszę coś poprawiać, a w wolnym czasie robie pluginy na zlecenia, dlatego nie lubię pisać dużych projektów.

Dnia 21.12.2018 o 12:10, damianq20 napisał:

bedzie czasowo:

Zbucki nie chce dawać swojego kodu, no ale pan wyżej wysłał mi plugin po nim, i tak wyglądała jego jedna ze zmian w moim pluginie:

u mnie oczywiscie takiej metody nie bylo, wiec sobie dodał. Ale zamiast walnać jakiegoś taska w onenable ze zbieraniem wszystkich villagerów i po prostu stream() ze sprawdzaniem wszystkiego co trzeba to on oczywiscie wolał jebnąć takie gówno xd

task per villager, a villagerow bedzie pewnie pełno, do tego wystarczyło by tu nawet z 10 sekund, a nie 1/4 sekundy xd (nie wspominam juz o tym ze to chyba powinno wywalac asynchrous entity teleport, no i jak juz entity == null lub isdead to moglby jebnac spawn(location) - bo jest tam taka metoda), do tego wkreca na łeb klientom, że kod to gówno, może troche trudno utrzymać czystość skoro zrobiłem plugin, a potem klient chce zeby on całkiem inaczej działał.

Na początku niby trzeba było kupywać karty (czyli po prostu obiekt karty z itemami w srodku i jedna cena) - potem jednak chciał żeby te karty można było otwierać i tam każdy item kosztował 2 inne itemy. Gdyby na początku powiedział jak ma działać to kod byłby czytelniejszy, ale jak już Zbucki wpajasz coś na łeb to chociaż wyjaśnij co jest nie tak, a nie coś pierd*lisz o złym używaniu interfejsów skoro sam gowno potrafisz i zrobisz wszystko zeby podjebac klientow

Cytat

mam swoje zycie prywatne i troche cenie swoj czas, wiec nie oczekuj ze czekalbym tylko na to az napiszesz mi ile mam zmieniac, skoro cena byla ustalona na podstawie dzialania pluginu i czasu jego wykonania.

Edytowane przez toWcaleNieOn_;/
Opublikowano
21 godzin temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

To ,że nie podejmuję sie pisania trudnych pluginów nie znaczy, że nie potrafię ich napisać - tylko nie mam czasu =) Aktualnie robię swój serwer, robie 2 tryby i codziennie muszę coś poprawiać, a w wolnym czasie robie pluginy na zlecenia, dlatego nie lubię pisać dużych projektów.

Nie tłumacz mi się tutaj w temacie, jak macie coś do siebie to piszcie na pw.

21 godzin temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

mnie oczywiscie takiej metody nie bylo, wiec sobie dodał. Ale zamiast walnać jakiegoś taska w onenable ze zbieraniem wszystkich villagerów i po prostu stream() ze sprawdzaniem wszystkiego co trzeba to on oczywiscie wolał jebnąć takie gówno xd

task per villager, a villagerow bedzie pewnie pełno, do tego wystarczyło by tu nawet z 10 sekund, a nie 1/4 sekundy xd (nie wspominam juz o tym ze to chyba powinno wywalac asynchrous entity teleport, no i jak juz entity == null lub isdead to moglby jebnac spawn(location) - bo jest tam taka metoda), do tego wkreca na łeb klientom, że kod to gówno, może troche trudno utrzymać czystość skoro zrobiłem plugin, a potem klient chce zeby on całkiem inaczej działał.

Na początku niby trzeba było kupywać karty (czyli po prostu obiekt karty z itemami w srodku i jedna cena) - potem jednak chciał żeby te karty można było otwierać i tam każdy item kosztował 2 inne itemy. Gdyby na początku powiedział jak ma działać to kod byłby czytelniejszy, ale jak już Zbucki wpajasz coś na łeb to chociaż wyjaśnij co jest nie tak, a nie coś pierd*lisz o złym używaniu interfejsów skoro sam gowno potrafisz i zrobisz wszystko zeby podjebac klientow

Haha. To tak: po pierwsze tego Taska nie ma, nawet nie wiem skąd go wziąłeś skoro odrazu po przesłaniu mu tego podesłałem inna wersje, gdzie jest to inaczej zrobione.

Metodą spawn(location)? Która spawnuje nowego entity? Chyba śmieszny gościu jesteś...

I nie, nie wystarczyłoby 10 sekund bo jakimś dziwnym trafem twój czysty plugin po reloadzie wariował i villagery skakały.

Ja podjebuje klientów? Skoro jesteś taki chujowy, że twoi klienci przychodzą do mnie abym im pluginy twoje poprawiał i pisał nowe to już nie moja wina. Przypominam ci tylko, że twój klient sam się do mnie zgłosił bo jak to stwierdził „nie był nawet w stanie się tego podjąć(chodzi o yooniksa)”

Opublikowano

skoro i tak zostalem pingowany to sie wypowiem znowu.
gościu o którym mowa to krętacz i menda, nie chca wyjsc na durnia edytowal posty ... i mozliwe ze znowu bedzie to robil :P.

Cytat

nawet nie wiem skąd go wziąłeś skoro odrazu po przesłaniu mu tego podesłałem inna wersje, gdzie jest to inaczej zrobione.

z tego powodu zakladam ze kod jest twoj

w koncu jest jakis kod co prawda z jakiegos dekompilatora ale jest

durna sprawa ale jesli entity jest gdzies przechowywane w obiektach pluginu to sprawdzanie czy jest nullem jest durnotą , no chyba ze moze byc nullem , ale to juz kwestia tego jak ten kod wyglada w calosci, ale... sprawdzanie czy entity jest trupem to juz totalny idiotyzm ... no chyba ze ten caly entity to jakas "wlasna klasa" ktora z bukkitem ma niewiele wspolnego...., w co szczerze wątpie
if (this.this$0.entity != null && !this.this$0.entity.isDead()) { this.this$0.entity.teleport(this.this$0.location); }

Opublikowano
34 minuty temu, damianq20 napisał:

skoro i tak zostalem pingowany to sie wypowiem znowu.
gościu o którym mowa to krętacz i menda, nie chca wyjsc na durnia edytowal posty ... i mozliwe ze znowu bedzie to robil :P.

z tego powodu zakladam ze kod jest twoj

w koncu jest jakis kod co prawda z jakiegos dekompilatora ale jest

durna sprawa ale jesli entity jest gdzies przechowywane w obiektach pluginu to sprawdzanie czy jest nullem jest durnotą , no chyba ze moze byc nullem , ale to juz kwestia tego jak ten kod wyglada w calosci, ale... sprawdzanie czy entity jest trupem to juz totalny idiotyzm ... no chyba ze ten caly entity to jakas "wlasna klasa" ktora z bukkitem ma niewiele wspolnego...., w co szczerze wątpie
if (this.this$0.entity != null && !this.this$0.entity.isDead()) { this.this$0.entity.teleport(this.this$0.location); }

No cześć "zjebie i krętaczu". Nic nie zaszkodzi sprawdzić przed teleportacją, chociaż wiem że bez tych warunków działałoby to identycznie.. zwykłe czepianie się.

Opublikowano (edytowane)

a teraz opowiem ci czego sie czepiam :) , ogolnie to bylo moim celem

jesli bez warunkow dzialalo by identycznie to jaki jest tego sens ?

czy entity moze byc null tego nie wiem i o tym napisalem , bardzo mozliwe ze entity jest ustawiane raz i koniec wiec bezsensowe jest sprawdzanie czy jest nullem jesli nullem byc nie moze , ale z kad to moze wiedziec osoba ktora tylko ""poprawila"" czyjas prace

czy sprawdzanie (entity.isDead()) ma sens gdy robisz kod asynchronicznie ?? i tak moze wywalic blad nawet jesli dobrze sprawdzic

i perelka entity.teleport() w async ...

zacytuje bardzo istotną informacje z bukkit api

Cytat

Asynchronous tasks should never access any API in Bukkit.

nie sa to moze bledy strasznie straszne , i wydaje mi sie ze jedynie sypnie paroma errorami i na tym sie skonczy , ale takie nieostrozne korzystanie z wielowątkowości to bląd który raczej mowi o poziomie podstawowej wiedzy"" z tego jak dzialaja wszystkie jezyki programowania , takich rzeczy nalezy unikac , bo jest to blad, ktory moze byc tragiczny w skutkach ...<pewnie jak kazdy inny ten jest niestety szczegolny z uwagi na losowosc), co by bylo gdyby byl to plugin na ekonomie albo zarzadzanie itemszopami albo jakis krytyczny element pluginu ? a no pewno niektórzy gracze po zakupie przedmiotu bardzo by sie zdziwili...

taaa takie czepianie sie to jest raczej zrozumiale :p
- napisalem co jest zle
- napisalem dlaczego      

Edytowane przez damianq20
Opublikowano
6 minut temu, damianq20 napisał:

a teraz opowiem ci czego sie czepiam :) , ogolnie to bylo moim celem

jesli bez warunkow dzialalo by identycznie to jaki jest tego sens ?

czy entity moze byc null tego nie wiem i o tym napisalem , bardzo mozliwe ze entity jest ustawiane raz i koniec wiec bezsensowe jest sprawdzanie czy jest nullem jesli nullem byc nie moze , ale z kad to moze wiedziec osoba ktora tylko ""poprawila"" czyjas prace

czy sprawdzanie (entity.isDead()) ma sens gdy robisz kod asynchronicznie ?? i tak moze wywalic blad nawet jesli dobrze sprawdzic

i perelka entity.teleport() w async ...

zacytuje bardzo istotną informacje z bukkit api

nie sa to moze bledy strasznie straszne , i wydaje mi sie ze jedynie sypnie paroma errorami i na tym sie skonczy , ale takie nieostrozne korzystanie z wielowątkowości to bląd który raczej mowi o poziomie podstawowej wiedzy"" z tego jak dzialaja wszystkie jezyki programowania , takich rzeczy nalezy unikac , bo jest to blad, ktory moze byc tragiczny w skutkach ...<pewnie jak kazdy inny ten jest niestety szczegolny z uwagi na losowosc), co by bylo gdyby byl to plugin na ekonomie albo zarzadzanie itemszopami albo jakis krytyczny element pluginu ? a no pewno niektórzy gracze po zakupie przedmiotu bardzo by sie zdziwili...

taaa takie czepianie sie to jest raczej zrozumiale :p
- napisalem co jest zle
- napisalem dlaczego      

W sumie fakt, dostosowałbym się gdybym nie zrobił tego całkiem inaczej.

Opublikowano (edytowane)

tak wyglada moj kod po dodaniu metody teleport (ktora ty gownianie zrobiles, i sie juz nie wykrecaj ze takiej nie zrobiles) - klient mi wyslal ten plugin po twoich zmianiach - i tak, dodales metode teleport, ktora startuje chyba po komendzie ze spawnem villagera, a ja musialem walnac poprawke

Cytat

Ja podjebuje klientów? Skoro jesteś taki chujowy, że twoi klienci przychodzą do mnie abym im pluginy twoje poprawiał i pisał nowe to już nie moja wina. Przypominam ci tylko, że twój klient sam się do mnie zgłosił bo jak to stwierdził „nie był nawet w stanie się tego podjąć(chodzi o yooniksa)”

skonczyłem plugin na sklep z kartami, wiec zaoferował mi zrobienie 2 innych, większych, wiec ja stwierdziłem, ze nie mam czasu na takie duże pluginy i mu napisałem, żeby poszukał kogoś na mpcforum. 

Cytat

Skoro jesteś taki chujowy, że twoi klienci przychodzą do mnie abym im pluginy twoje poprawiał i pisał nowe to już nie moja wina.

zaraz zaraz, co tu jest do poprawy? przeciez ty jedynie zmieniles wielkosc gui i dodawania itemów - czego ja odmówiłem bo zmieniałem to już 3 razy i 2 razy na to samo, bo klient cały czas zmieniał zdanie - do tego pierw itemy miały być pierw na górze, potem na dole itd.. nie chciało mi sie caly czas tego poprawiac, wiec przy okazji zlecil ci to ;)

Cytat

I nie, nie wystarczyłoby 10 sekund bo jakimś dziwnym trafem twój czysty plugin po reloadzie wariował i villagery skakały.

wystarczyłoby, bo coś koło tego jest np. w shopkeepers. 

Cytat

po reloadzie wariował i villagery skakały.

sam sobie odpowiedziałeś - nie wiem czy wiesz ale nawet po reloadzie serwer wysyla wiadomosc, ze nie powinno sie uzywac reloadow ;)

Edytowane przez toWcaleNieOn_;/
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

skonczyłem plugin na sklep z kartami, wiec zaoferował mi zrobienie 2 innych, większych, wiec ja stwierdziłem, ze nie mam czasu na takie duże pluginy i mu napisałem, żeby poszukał kogoś na mpcforum. 

To czego typie gadasz, że ci klientów podjebuje?

zaraz zaraz, co tu jest do poprawy? przeciez ty jedynie zmieniles wielkosc gui i dodawania itemów - czego ja odmówiłem bo zmieniałem to już 3 razy i 2 razy na to samo, bo klient cały czas zmieniał zdanie - do tego pierw itemy miały być pierw na górze, potem na dole itd.. nie chciało mi sie caly czas tego poprawiac, wiec przy okazji zlecil ci to ;)

Co do poprawy? 

- Nazwa,opis,enchanty się nie zapisywały.

- Źle odczytywało ilość potrzebnych itemów + nie uwzględniało nazwy/opisu itemu potrzebnego aby zakupić

- Od chuja poprawek estetycznych.

wystarczyłoby, bo coś koło tego jest np. w shopkeepers. 

Weź ty lepiej nie porównuj tego pluginu do shopkeepers bo padnę.. 

sam sobie odpowiedziałeś - nie wiem czy wiesz ale nawet po reloadzie serwer wysyla wiadomosc, ze nie powinno sie uzywac reloadow ;)

W tym przypadku nie było różnicy - skakały po restarcie jak i po reloadzie

Ps.Dzięki za odświeżenie tematu.

Edytowane przez Zbucki
Opublikowano
20 godzin temu, Zbucki napisał:

Co do poprawy? 

- Źle odczytywało ilość potrzebnych itemów + nie uwzględniało nazwy/opisu itemu potrzebnego aby zakupić

Weź ty lepiej nie porównuj tego pluginu do shopkeepers bo padnę.. 

W tym przypadku nie było różnicy - skakały po restarcie jak i po reloadzie

Ps.Dzięki za odświeżenie tematu.

Cytat

Co do poprawy? 

nazwa i opis sie zapisywaly ;) tylko enchanty i atrybuty byly puste, poprawilem to.

Cytat

Cytat

nie uwzględniało nazwy/opisu itemu potrzebnego aby zakupić

chyba masz zle informacje, wlasnie uwzglednialo, a klient chcial zeby tego nie bylo, wiec musialem troche pozmieniac, i przez wlasna metode zapomnialem tylko porownywac durability/daty i przez to nie dzialalo tak jak klient chcial ;)

Cytat

- Źle odczytywało ilość potrzebnych itemów

dobrze

Cytat

Piszesz mu ze plugin jest bardzo slabo napisany, a to po twoich edycjach wydajnosc spadla o 200%, do tego przekonujesz go ze jestes lepszy, gdy to nie prawda :8_laughing:

Opublikowano
2 godziny temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

nazwa i opis sie zapisywaly ;) tylko enchanty i atrybuty byly puste, poprawilem to.

chyba masz zle informacje, wlasnie uwzglednialo, a klient chcial zeby tego nie bylo, wiec musialem troche pozmieniac, i przez wlasna metode zapomnialem tylko porownywac durability/daty i przez to nie dzialalo tak jak klient chcial ;)

dobrze

Piszesz mu ze plugin jest bardzo slabo napisany, a to po twoich edycjach wydajnosc spadla o 200%, do tego przekonujesz go ze jestes lepszy, gdy to nie prawda :8_laughing:

Nie pisałem mu, że jestem lepszy od ciebie xD. Ja wciąż się uczę(Tak jak ty) więc nawet takiego prawa nie mam, żeby się wywyższać.

I nie, nie pobierało odpowiedniej ilości itemów(Ba, nawet źle liczyło ilość itemów, a co dopiero usuwanie z eq). Jak nie wierzysz, że to nie działało to pobierz sobie pierwszą wersje tą którą mu wysłałeś(Jeszcze przed moim editem) i sam przetestuj.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ehhh, sorry zbucki ale serio tracę w ciebie wgl. zaufanie. Olewasz klienta piszesz plugin na gildie już chyba 6/8 miesięcy jak coś robisz to nawet nie testujesz i robisz następne błędy jeden wielki CHAOS.

Dlatego żądam zwrotu pieniędzy bo żaden twój plugin nie jest wart nawet 10zł bo co wszystko mi podesłałeś ma błędy.

Odpisz na moje Gadu Gadu i oddaj pieniądze chyba, że chcesz w innych warunkach gadać. 

Opublikowano
Dnia 9.03.2019 o 22:37, Drejkus napisał:

Ehhh, sorry zbucki ale serio tracę w ciebie wgl. zaufanie. Olewasz klienta piszesz plugin na gildie już chyba 6/8 miesięcy jak coś robisz to nawet nie testujesz i robisz następne błędy jeden wielki CHAOS.

Dlatego żądam zwrotu pieniędzy bo żaden twój plugin nie jest wart nawet 10zł bo co wszystko mi podesłałeś ma błędy.

Odpisz na moje Gadu Gadu i oddaj pieniądze chyba, że chcesz w innych warunkach gadać. 

Po 1: zamówiłeś gildie, podałem konkretna cenę, plugin został wykonany w krótkim czasie, wypisałeś mi błędy, które poprawiłem tez w dość krótkim czasie. A potem zaczęła się jazda - co ja ci podeśle poprawkę to na liście znajdowały się nowe rzeczy i tak cały czas.. ile można za darmo pisać nowe rzeczy i to nie małe, bo to co mi dawałeś jako "poprawka" w rzeczywistości mógłby to być nowy plugin.

Po 2: Nie będzie żadnego zwrotu pieniędzy, sam mi na gg przyznałeś racje, ze co poprawka to nowe rzeczy dokładane. Jakbym miał podliczyć to co napisałem ci za darmo(tylko i wyłącznie z mojej dobroci, bo już wtedy powinnienem cię za to słono skasować) to ostateczna cena za same poprawki była by dużo większa niż sam plugin, który otrzymałeś bez błędu.

Po 3: Pisze gildie 3 miesiące? Zauważ, że plugin po zleceniu mi go przez ciebie był gotowy w 2/3 tygodnie. A to poprawki zajęły zdecydowanie więcej niż sam plugin. A twoje hamskie zachowanie typu: Rób to kurwa, zapłaciłem ci za plugin - jest po prostu chujowe i dlatego cię ignoruje. Dostałeś już i tak zdecydowanie za wiele jak na to ile zapłaciłeś.

Jak dalej konwersacja między nami będzie się toczyła, dam niepodważalne dowody w postaci ss rozmów.

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Nigdy nie miałem doczynienia z bardziej profesjonalnym programista. NIE MAM POJĘCIA O KIM TY PISZESZ ale na pewno nie o Zbuckim. Zlecenia zawsze były wykonywane w dobrym terminie, nigdy nie było problemów w żadnej sprawie, jeśli chodzi o jakieś błędy to zawsze coś się znajdzie ale poprawki były robione od razu w niewielkim czasie. Pamiętaj też że każdy ma życie prywatne i nie może pisać twojego pluginy 24/7. Po za tym jeżeli tak traktowałes osobę z którą współpracujesz to ja się nie dziwię że nie dostawałes odpowiedzi. Na jego miejscu wziąłbym hajs i kazał ci spierdalac. Jesteś po prostu wiesniakiem bez odrobiny kultury. Nigdy nie miałem problemów w jakiejkolwiek sprawie ze Zbuckim

Edytowane przez minecraftmplay
Opublikowano

@Zbucki

Po 1: zamówiłeś gildie, podałem konkretna cenę, plugin został wykonany w krótkim czasie, wypisałeś mi błędy, które poprawiłem tez w dość krótkim czasie. A potem zaczęła się jazda - co ja ci podeśle poprawkę to na liście znajdowały się nowe rzeczy i tak cały czas.. ile można za darmo pisać nowe rzeczy i to nie małe, bo to co mi dawałeś jako "poprawka" w rzeczywistości mógłby to być nowy plugin.

Co ty wgl. piszesz jak ci dawałem listę do poprawek to też z nowymi rzeczami okej ale ty wgl. dawałeś mi plugin który z listy poprawek są tylko trzy naprawione rzeczy z 10.

Po 2: Nie będzie żadnego zwrotu pieniędzy, sam mi na gg przyznałeś racje, ze co poprawka to nowe rzeczy dokładane. Jakbym miał podliczyć to co napisałem ci za darmo(tylko i wyłącznie z mojej dobroci, bo już wtedy powinnienem cię za to słono skasować) to ostateczna cena za same poprawki była by dużo większa niż sam plugin, który otrzymałeś bez błędu.

Niezle robisz w chuja klientów nie chce ciebie pogrążać także nie będę na tym punkcie się rozpisywać.

Po 3: Pisze gildie 3 miesiące? Zauważ, że plugin po zleceniu mi go przez ciebie był gotowy w 2/3 tygodnie. A to poprawki zajęły zdecydowanie więcej niż sam plugin. A twoje hamskie zachowanie typu: Rób to kurwa, zapłaciłem ci za plugin - jest po prostu chujowe i dlatego cię ignoruje. Dostałeś już i tak zdecydowanie za wiele jak na to ile zapłaciłeś.

Hmm, dostałem zbugowane gildie bez poprawek faktycznie jest to warte uwaga około 150zł.

Opublikowano
2 godziny temu, Drejkus napisał:

@Zbucki

Co ty wgl. piszesz jak ci dawałem listę do poprawek to też z nowymi rzeczami okej ale ty wgl. dawałeś mi plugin który z listy poprawek są tylko trzy naprawione rzeczy z 10.

Niezle robisz w chuja klientów nie chce ciebie pogrążać także nie będę na tym punkcie się rozpisywać.

Hmm, dostałem zbugowane gildie bez poprawek faktycznie jest to warte uwaga około 150zł.

Dostałeś poprawną wersje i to nie 150 zł tylko 100zl(2x po 50 zł, nie pamiętasz?), tylko że jak dowaliłeś mi kolejne pierdyliard nowych rzeczy do roboty(i tak co poprawkę), to się nie dziw że za którymś razem znajdzie się jakiś błąd, który zresztą i tak ci naprawiałem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...