Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem i mi powiedzieli miales ogarnac ogolnie serwer. Z tego co widzialem od spigota do bukkita w yml nic nie bylo kompletnie zmieniane dlatego pytam sie jakie zadania miales bo moze faktycznie pochopnie za innym zdaniem Cie ocenilem.

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
1 godzinę temu, Zbucki napisał:

Spytaj się Sushi, albo Leonna. Na początku dostawałem normalne zadania, na które się umawialiśmy, ale ostatnio zaczął mi dawać zlecenia typu ustawić warpy, kity a to już do moich obowiązków nie należało(Aż dziwne, że wyjebali mnie kilka dni przed zapłatą)

czlowieku co ty mowisz ? miales serwer doprowadzic do stanu takie zeby gracze mogli normalnie grac!!!! ale tak jak to ty wczoraj napisales ty wgrywasz pluginy nie musisz wchodzic na serwer i ich sprawdzac !!! tak samo z silnikiem zaplacilismy ci za niego ty kazesz nam go usuwac ? bo juz nie wspolpracujemy 

+ straciles posade technika bo za przeproszeniem w w chuja lecisz ! kontakt z tb graniczy z cudem

+ dodam taki maly przyklad naprawiales rtp chyba z 3 miesiace i dalej  nie dziala 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, a97ssjmc napisał:

Z tego co wiem i mi powiedzieli miales ogarnac ogolnie serwer. Z tego co widzialem od spigota do bukkita w yml nic nie bylo kompletnie zmieniane dlatego pytam sie jakie zadania miales bo moze faktycznie pochopnie za innym zdaniem Cie ocenilem.

Zrestartowac pluginy odpowiedzialne za postep graczy, sprawdzic antycheat i to co tam trzeba zrobic pod nowa edycje, zmienić RTP, naprawa logblocka, komenda /discord, /itemshop, antyproxy, antybot i kilka innych. Nie miałem ogarnąć ogólnie serwera, tylko wykonywać zadania, które mi zlecają.

PS. configi silnika były konfigurowane, ale nie wiem dlaczego właściciele przed nową edycją prawie wszystko zresetowali(nawet permisje, które były dobrze ustawione)

7 minut temu, Derolix napisał:

czlowieku co ty mowisz ? miales serwer doprowadzic do stanu takie zeby gracze mogli normalnie grac!!!! ale tak jak to ty wczoraj napisales ty wgrywasz pluginy nie musisz wchodzic na serwer i ich sprawdzac !!! tak samo z silnikiem zaplacilismy ci za niego ty kazesz nam go usuwac ? bo juz nie wspolpracujemy 

+ straciles posade technika bo za przeproszeniem w w chuja lecisz ! kontakt z tb graniczy z cudem

+ dodam taki maly przyklad naprawiales rtp chyba z 3 miesiace i dalej  nie dziala 

Hehe, gubisz się kolego w zeznaniach. Na samym początku gdy pisałem do ciebie na DC wypierałeś się, że z tym typkiem wyżej nic was nie łączy, że go nawet nie znasz, ale jednak to on wam robi teraz te pliki i po pierwsze to wy mieliście mi dawać wszystkie zadania, a nie że wchodze na serwer i sam musze ich szukać, po drugie na MC wchodzę tylko, żeby coś przetestować, po trzecie jeszcze mi nie zapłaciliście za ten miesiąc(dziś mija termin), po czwarte to teraz wy lecicie w chuja z zapłatą(aż dziwne, że kilka dni przed mnie wyjebaliście), po piąte 3 miesiące to z wami nawet nie współpracuje 🙂 

Zresztą ty masz teraz chuja do gadania, czekam na odpowiedź głównego właściciela(Sushi), ty jesteś tylko jego pachołkiem.

Edytowane przez Zbucki
Opublikowano

czlowieku w chuja to ty lecisz od poczatku wspolpracy! tak jak to ty napisales zapierdalales dzien i noc zeby wystartowac to czemu ci to kurwa zajelo 3tyg ? + serwer sie wysypal po 10 godzinach od startu.A97ssj zostal poproszony o pomoc i sie zgodzil i kurwa praktycznie ogarnal serwer w 10h a tobie kurwa zajelo to prawie 3tyg i ty uwazasz sie za technika ?

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Derolix napisał:

czlowieku w chuja to ty lecisz od poczatku wspolpracy! tak jak to ty napisales zapierdalales dzien i noc zeby wystartowac to czemu ci to kurwa zajelo 3tyg ? + serwer sie wysypal po 10 godzinach od startu.A97ssj zostal poproszony o pomoc i sie zgodzil i kurwa praktycznie ogarnal serwer w 10h a tobie kurwa zajelo to prawie 3tyg i ty uwazasz sie za technika ?

Gościu, nie pogrążaj się... Wykonywałem tylko to co mi zlecaliście. A to co mi zlecaliście wykonywałem w DOSC odpowiednim terminie. I nie rób mi syfu w temacie, teraz prawo do wypowiedzi ma tylko SUSHI i dobrze o tym wiesz.

@Yaboku @Biter. proszę zróbcie z tym porządek, bo znów mi syfią w temacie...

Edytowane przez Zbucki
Opublikowano
Przed chwilą, Zbucki napisał:

Gościu, nie pogrążaj się... Wykonywałem tylko to co mi zlecaliście. A to co mi zlecaliście wykonywałem w odpowiednim terminie. I nie rób mi syfu w temacie, teraz prawo do wypowiedzi ma tylko SUSHI i dobrze o tym wiesz.

to chyba zle poinformowany jestes bo jesli sushiego nie ma to ja go zastepuje. A po 2 graczy mozemy sie zapytac jakim aktywnym technikiem byles. 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Derolix napisał:

to chyba zle poinformowany jestes bo jesli sushiego nie ma to ja go zastepuje. A po 2 graczy mozemy sie zapytac jakim aktywnym technikiem byles. 

O mojej aktywności pisałem ci na DC, ja nie miałem obowiązku siedzieć na waszym serwerku i pilnowac wszystkiego. Ja wbijałem tylko testować różne rzeczy i tyle mnie widzieli... I kolejny raz ci pisze - nie syf mi w temacie.

Edytowane przez Zbucki
Opublikowano

a co do resetowania silnika to co ty piszesz? jak sushiego od miesiaca nie ma i ty tym sie zajmujesz chyba ze duch swiety nawiedzil serwer

1 minutę temu, Zbucki napisał:

O mojej aktywności pisałem ci na DC, ja nie miałem obowiązku siedzieć na waszym serwerku i pilnowac wszystkiego. Ja wbijałem tylko testować różne rzeczy i tyle mnie widzieli... I kolejny raz ci pisze - nie syf mi w temacie.

co kurwa testowales rtp testowales? to czemu nie dzialalo ? tak zabezpieczyles kurwa przedmioty w ramkach ze je wypierdalalo z ramek na glebe to fajne zabezpieczenie

ty nie miales nikogo ani niczego pilnowac tylko sprawdzic czy dziala. Ale tak jak ty to napisales ty wgrywasz nie testujesz pluginow

Opublikowano
5 minut temu, Derolix napisał:

co kurwa testowales rtp testowales? to czemu nie dzialalo ? tak zabezpieczyles kurwa przedmioty w ramkach ze je wypierdalalo z ramek na glebe to fajne zabezpieczenie

A ktoś mi powiedział, żebym te ramki zabezpieczył? Dopiero przedwczoraj mi to napisałeś o 21, gdzie mnie już dawno na kompie nie było. Ale oczywiście nawet nie zadzowniłeś, żeby powiedzieć co jest nie tak.

6 minut temu, Derolix napisał:

ty nie miales nikogo ani niczego pilnowac tylko sprawdzic czy dziala. Ale tak jak ty to napisales ty wgrywasz nie testujesz pluginow

Co ty mi tu pierdolisz, nic takiego ci nie pisałem, że nie testuje pluginów. Nawet mi już kurwa nie odpisuj, bo mi syf robisz w temacie i nabijasz puste posty. Za dużo ostatnio wyszczekanych dzieciaków(jak to wasz nowy technik powiedział) się żali w moim temacie. A administracja mpcforum ma to gdzieś i pozwala na spam...

Opublikowano
30 minut temu, Zbucki napisał:

A ktoś mi powiedział, żebym te ramki zabezpieczył? Dopiero przedwczoraj mi to napisałeś o 21, gdzie mnie już dawno na kompie nie było. Ale oczywiście nawet nie zadzowniłeś, żeby powiedzieć co jest nie tak.

Co ty mi tu pierdolisz, nic takiego ci nie pisałem, że nie testuje pluginów. Nawet mi już kurwa nie odpisuj, bo mi syf robisz w temacie i nabijasz puste posty. Za dużo ostatnio wyszczekanych dzieciaków(jak to wasz nowy technik powiedział) się żali w moim temacie. A administracja mpcforum ma to gdzieś i pozwala na spam...

czlowieku w tym momencie to ty jak dzieciak sie zachowujesz i nie potrafisz przyjac krytyki. I koncze rozmowe z tb tak samo jak wspolprace 

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Derolix napisał:

czlowieku w tym momencie to ty jak dzieciak sie zachowujesz i nie potrafisz przyjac krytyki. I koncze rozmowe z tb tak samo jak wspolprace 

Jeżeli kończysz ze mną współprace to masz obowiązek mi zapłacić za ostatni miesiąc, bo się z tego jeszcze nie wywiązaliście.

Czekam na odpowiedź sushiego do piątku, a tobie odpowiadał też już będę, skończyłem.

EDIT: Dobra, jednak się już wywiązali.

Edytowane przez Zbucki
Opublikowano

Bardzo polecam usługi Zbuckiego, pełna profesjonalność i szybki czas wykonania. Zero problemu z kontaktem, polecam jeszcze raz!

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Niestety również nie mogę polecić Pana Zbuckiego, wręcz odradziłbym jego usługi. Poprosiłem go o wykonanie projektu, po sporządzeniu umowy dogadaniu szczegółów i zapłacie zaliczki zabrał się do pracy. Na początku kontakt był bardzo dobry, poźniej jednak niestety już nie. Po miesiącu jedyne co otrzymałem to niekompletny sklep pod 1 tryb i stwrzone serwery na vpsie. Gwarantował, że przyśpieszy tempo i tak na 1 tydzień sierpnia miałybyć gotowe 2 pluginy, które następnie przez miesiąc poprawiał, aż do końca sierpnia, kiedy to umowa się skończyła. Zacząłem się irytować, praca nie została wykonana a umowa określała karę w wysokości 1000zł, za jej niedotrzymanie, gdzie Pan Zbucki powiedział, iż nie zapłaci tej kary. Chciałem się dogadać dostałbym 2 pluginy, które poprawiał przez cały miesiąc i zwolniłbym z obowiązku zapłaty kary. Jednak Przez cały tydzień otrzymywałem odpiwiedzi typu: "zrobię to dziś w nocy" "odpiszę później" "jutro będziesz miał wszystko", a dalej brak. Nie zostało to wykonane, a zaliczka nie została zwrócona, ponieważ Pan zbucki uwarza, że koszty zaliczki i tak to jest za mało za pracę którą wykonał. Stworzenie serwerów na vpsie, i niekompletnego sklepu, no i wgranie podstaowych pluginów takich jak essentials, viaversion itp. jest warte 225zł? Dodając do tego również  koszty serwera vps na którym Pan Zbucki musiał pracować, czyli koszty jakiś 300zł? Powiedziałem, że będę zmuszony domagać się pieniędzy na drodze prawenej, odpowiedź dostałem, że w takim razie te 2 pluginy zostawi dla siebie a ja mam robić co chce i nie muszę mu odpisywać. Niestety zmarnowałem 2 miesiące czekając na efekty pracy, których nie otrzymałem, a jednocześnie straciłem pieniądze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym polecić programistę @Zbucki'iego.  Wszystkie pluginy świetnie napisane, a w razie błędu natychmiastowo je naprawia. Również wszystko piszę za niewielką opłatą.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zbucki jaką masz nazwe na discordzie bo bym u ciebie zamówił kilka pluginów

@Zbucki jaką masz nazwe na discordzie bo bym u ciebie zamówił kilka pluginów

Opublikowano
Dnia 13.11.2020 o 09:36, delorde90 napisał:

Zbucki jaką masz nazwe na discordzie bo bym u ciebie zamówił kilka pluginów

@Zbucki jaką masz nazwe na discordzie bo bym u ciebie zamówił kilka pluginów

Zbucki#1332

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Korzystam już X razy z usług Dawida i za każdym razem mnie nie zawiódł. Czasem się zdarzało, że oddawał projekt po terminie ale chociaż w zamian otrzymywałem bonusy oraz rabaty na następne pluginy.

Opublikowano
Przed chwilą, Miecraft Maniak napisał:

Korzystam już X razy z usług Dawida i za każdym razem mnie nie zawiódł. Czasem się zdarzało, że oddawał projekt po terminie ale chociaż w zamian otrzymywałem bonusy oraz rabaty na następne pluginy.

Dziękuje ❤️ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...