Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Zbucki napisał:

No właśnie nie wiem, ale jak ktoś kopiuje numer rachunku to raczej magicznie 2 liczby się nie zmieniają...

No własnie, i wtym sie mylisz poniewaz nie kopiowałem wtedy swojego nr rachunku tylko przepisywałem bo nie mialem jak skopiować.

Z pluginów craftcore poznałem jedynie sektory, bo musiałem je przerabiać na zlecenie pewniej osoby. Drop na pewno nie pochodził z plików craftcore

No ciekawe, gdybym miał ten core to bym ci udowodnił ze wszystko było z craftcore.

To twój serwerek do chuja się nadaje 😄 I te core, które mikigal ci przerabiał, a ja ci wysłałem tez nadaje się do ...😄 

Moj serwerwek sie do chuja nadaje? Po czym to stwierdzasz? Znasz wgl ten serwer widziałes zainteresowanie owym serwerem? ODPOWIEM ZA CIEBIE: NIE 😉 Core ktory mi mikigal przerabiał zrostał przerobiony tak ze napewno sie nadaje na nasz serwer. Sczególnie iz duzo opcji zostało przepisanych na nowo;) Np mysql 

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, szymonek8905 napisał:

To jeżeli wysyłasz coś co do uja się nadaje i chłop za to płaci to chyba na twoją nie korzyść to idzie i patrząc pod postami osób które 'współpracowały' z tobą jesteś osobą pokroju 'autorskie core 1.8.8 serwer minecraft easyhc' co daja kguildsy 🐵

Plugin, który mu wysłałem był jako "rekompensata", został poinformowany o błędach ale jednak dalej chciał, żebym mu to wysłał.

2 minuty temu, Cannabis131 napisał:

No własnie, i wtym sie mylisz poniewaz nie kopiowałem wtedy swojego nr rachunku tylko przepisywałem bo nie mialem jak skopiować.

Jakbyś prawidłowo przepisał to nie traciłbyś tyle czasu..

2 minuty temu, Cannabis131 napisał:

No ciekawe, gdybym miał ten core to bym ci udowodnił ze wszystko było z craftcore.

Masz przecież archiwum rozmów na GG, wystarczy się cofnąć w konwersacji.

4 minuty temu, Cannabis131 napisał:

Core ktory mi mikigal przerabiał zrostał przerobiony tak ze napewno sie nadaje na nasz serwer

Czyli jednak użyłeś tego pluginu 🙂

4 minuty temu, Cannabis131 napisał:

Sczególnie iz duzo opcji zostało przepisanych na nowo;) Np mysql 

No i prawidłowo. To co ci wysłałem było przeze mnie edytowane(Dla Pawła Pi...) a nie pisane od 0, informowałem Cię o tym na samym początku. 

Opublikowano
1 minutę temu, Zbucki napisał:

Masz przecież archiwum rozmów na GG, wystarczy się cofnąć w konwersacji.

Tylko zauwaz ze owy core był pisany 2 lata temu;) gdy pierwszy raz zamówiłem u ciebie pisany od 0 autorski core 😜 

1 minutę temu, Zbucki napisał:

Czyli jednak użyłeś tego pluginu 🙂

Tak jak juz pisałem uzylem lecz nie mozesz sie pod tym core nawet podpisać iz większośc funkcji zostala przepisana od zera. 

2 minuty temu, Zbucki napisał:

Plugin, który mu wysłałem był jako "rekompensata", został poinformowany o błędach ale jednak dalej chciał, żebym mu to wysłał.

"Rekompensujesz" osoby pluginem ktorego nawet zdekompilować sie nie dało co miales to zrobić aby sie dało zdekompilować;P 

3 minuty temu, Zbucki napisał:

Jakbyś prawidłowo przepisał to nie traciłbyś tyle czasu..

Widzisz, teraz trace jeszcze więcej bo nie chcesz mi wysląć pięniędzy ktore jesteś mi winien.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Cannabis131 napisał:

Tak jak juz pisałem uzylem lecz nie mozesz sie pod tym core nawet podpisać iz większośc funkcji zostala przepisana od zera. 

Napisałem, że te Core tylko edytowałem na zlecenie dla pikuuu, ale nie uwierze, że WIĘKSZOŚĆ funkcji została napisana od nowa.

"Rekompensujesz" osoby pluginem ktorego nawet zdekompilować sie nie dało co miales to zrobić aby sie dało zdekompilować;P 

Pisałem Ci przecież, że ten plugin posiada dużo błędów + czy chcesz to jako "rekompensatę", zgodziłeś się więc nie widziałem problemu. 

PS. nie zdekompilować tylko skompilować - to jest wielka różnica. Właśnie widać jak znasz się na programowaniu, nie możesz w tej kwestii się tutaj nawet wypowiadać, bo sam wiesz, że nie ogarniasz tematu.

Widzisz, teraz trace jeszcze więcej bo nie chcesz mi wysląć pięniędzy ktore jesteś mi winien.

Nie wiem w co Ty grasz ale drugi przelew(Jak łaskawie raczyłeś mi podać poprawny nr rachunku) poszedł kilka dni po tym jak mi go wysłałeś.

Edytowane przez Zbucki
Dopowiedzenie
Opublikowano
8 godzin temu, Zbucki napisał:

Nie wiem w co Ty grasz ale drugi przelew(Jak łaskawie raczyłeś mi podać poprawny nr rachunku) poszedł kilka dni po tym jak mi go wysłałeś.

Proszę o wysłanie potwierdzenia na discord.

8 godzin temu, Zbucki napisał:

Pisałem Ci przecież, że ten plugin posiada dużo błędów + czy chcesz to jako "rekompensatę", zgodziłeś się więc nie widziałem problemu. 

PS. nie zdekompilować tylko skompilować - to jest wielka różnica. Właśnie widać jak znasz się na programowaniu, nie możesz w tej kwestii się tutaj nawet wypowiadać, bo sam wiesz, że nie ogarniasz tematu.

Napisałes ze doprowadzisz go do stanu w ktorym bedzie on działał a nie działał 😛 Tak samo przesunąłeś opcje na trello ktorych nawet nie zrobiles poprawnie tylko na odjebke lub wgl ich nawet nie było:P Co do tematu programowania to pomyliłem sie zrobiłem błąd w 3 literach a więc przepraszam cie bogu programowania to wiecej sie nie powtórzy. Ciekawe jak to byc takim bokiem z ktorego sie nasmiewa większość programistow. 

Opublikowano

@Cannabis131 Dostałeś hajs? dostałeś rekompensatę godząc się na to że zawiera błędy przed poprawką ich? to już się nie udzielaj skoro masz wszystko ze zwrotu od @Zbucki i skończ pierdolić te swoje kocopoły jak dzidziuś 2 letni.

Opublikowano
Przed chwilą, krzychul napisał:

@Cannabis131 Dostałeś hajs? dostałeś rekompensatę godząc się na to że zawiera błędy przed poprawką ich? to już się nie udzielaj skoro masz wszystko ze zwrotu od @Zbucki i skończ pierdolić te swoje kocopoły jak dzidziuś 2 letni.

Nie dostalem hajsu, dalej oczekuje na potwierdzenie oraz i przelew. Zgodziłem się no otrzymanie core który miał zostać do stanu gdzie dało by się go skompilować. Nie wspomnę o tym zE większość funkcji wypisanych na trello które zostały podobno skończone nie zostały nawet i wprowadzone. Nie obeznajesz się w sytuacji to Się nie wypowiadaj. 

Opublikowano

Ale ci przecież napisał ci że zawiera błędy zaakceptowałeś mimo to i jeszcze jakieś problemy robisz, przepisywałeś nr rachunku mogłes się pomylić i tutaj już czyja wina? twoja tylko skoro było pisane ze cofneło mu przelew i prosił cie o poprany nr rachunku. Nadal pewnie jakiś chujowy skopiowałeś z błędami czy z chuj wie z czym skoro ci nie przychodzi xD

P.s widać jeszcze po tobie że jesteś jakimś pajacem skoro nie rozumiesz słowa " że ktoś miał jakieś prywatne sprawy na głowie i nie miał czasu zająć się tym co ktoś coś zlecił" myślisz że będzie siedział tylko na kompie? może był bardziej zajęty prywatnymi sprawami niż komputer i czas realizacji  się opóźnił a ty z mordą? hehe dobry jesteś u ciebie to już ma być wszystko podane na tacy od tak pstryk i gotowe? hehe

Opublikowano
2 godziny temu, krzychul napisał:

Ale ci przecież napisał ci że zawiera błędy zaakceptowałeś mimo to i jeszcze jakieś problemy robisz, przepisywałeś nr rachunku mogłes się pomylić i tutaj już czyja wina? twoja tylko skoro było pisane ze cofneło mu przelew i prosił cie o poprany nr rachunku. Nadal pewnie jakiś chujowy skopiowałeś z błędami czy z chuj wie z czym skoro ci nie przychodzi xD

P.s widać jeszcze po tobie że jesteś jakimś pajacem skoro nie rozumiesz słowa " że ktoś miał jakieś prywatne sprawy na głowie i nie miał czasu zająć się tym co ktoś coś zlecił" myślisz że będzie siedział tylko na kompie? może był bardziej zajęty prywatnymi sprawami niż komputer i czas realizacji  się opóźnił a ty z mordą? hehe dobry jesteś u ciebie to już ma być wszystko podane na tacy od tak pstryk i gotowe? hehe

Powiem ci tylke gosciu ze zaakceptowałem produkt ktory bedzie działał. wprowadził mnie w błąd pisząć przed zaakceptowaniem ze doprowadzi go do stanu takiego zeby chociaz działał lecz no tego nie zrobił.Podalem błędy rachunek przypadkowo po czym wyslalem jemu screena MOJEGO RACHUNKU prosto z banku tak więc pomyłkę popełnić jedynie moze on. Sprawy prywatne? Mogł powiedzieć to przed zaakceptowaniem zlecenia a nie cały czas przez ten tydzien w ktory mial to zrobić zapewniał mnie ze da rade skonczyc a nagle 1 dzien po ma problemy. Wiesz nikt by sie nie zadowolił po takim czyms szczególnie iz pojawia sie ten problem z czasem realizacji co zamówienie. Gosciu zamówiłeś u niego jakiś pewnie swoj PLUGINEK ktory ci zrobił w 5 minutek a siedzisz i sie wypowiadasz ze jest tak zajebisty. Taka jest prawda ze jestem klientem klient wymaga tak więc mam prawo wstawić włąsną recenzję oraz i posiadam prawo do opisania swojego doswiadczenia z tym oto osobnikiem. Z tego co rozumiem to ty jesteś jego "PRZYDUPASEM" ktory ma klapki na oczach i wypowiada sie za niego próbując polepszyc jego reputacje lecz no niestety kazdy wie ze z niego programista jak ze mnie pilot.

Opublikowano

ja się wypowiadam jaki jest zajebisty? pokaż mi gdzie to jest hehe, jestem przydupasem jego?  się mylisz gościu co ważysz 30kg z wersalką na plecach dostałeś zwroty i jeszcze nie kończysz tematu nie widzisz przelewu? "bo masz te swoje klapki na oczach i nie widzisz"

Opublikowano
1 minutę temu, krzychul napisał:

ja się wypowiadam jaki jest zajebisty? pokaż mi gdzie to jest hehe, jestem przydupasem jego?  się mylisz gościu co ważysz 30kg z wersalką na plecach dostałeś zwroty i jeszcze nie kończysz tematu nie widzisz przelewu? "bo masz te swoje klapki na oczach i nie widzisz"

XD? Ciekawe gdzie ten przelew jest XD XD XD nawet potwierdzenia nie potrafi wysłać mi na discorda.

Opublikowano
3 godziny temu, krzychul napisał:

a ciekawe gdzie jest napisane że napisałem że jest zajebisty " xd xd xd " "ciekawe" hehe "xd xd xd"

Chwile temu go tak broniłes to czemu teraz sam siebie bronisz? A do ciebie zbucki to zamiast reagować na posty moze wyslij mi potwierdzenie co? 

Opublikowano

ty to na serio masz kurwa chyba te swoje klapki na oczach... zadałem ci pytanie to mi odpowiedz a nie zmieniasz temat

Opublikowano

@Zbucki Kiedy wyslesz te potwierdzenie hmm? Bo dalej czekam. 

Dnia 25.05.2020 o 18:16, krzychul napisał:

ty to na serio masz kurwa chyba te swoje klapki na oczach... zadałem ci pytanie to mi odpowiedz a nie zmieniasz temat

co do ciebie nie będe tracił czasu na jakieś przybłędy które mają 12 lat;)

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Cannabis131 napisał:

@Zbucki Kiedy wyslesz te potwierdzenie hmm? Bo dalej czekam. 

co do ciebie nie będe tracił czasu na jakieś przybłędy które mają 12 lat;)

Dosyć spamienia mi w temacie, specjalnie dla Ciebie moderator tego forum założył dla nas konwersację. Tam odpowiadaj. Tylko nabijasz mi puste wyświetlenia i wiadomości 

EDIT:

Sprawa z zwrotem została wyjaśniona przy udziale administratorów. Błąd nie leżał po mojej stronie

Edytowane przez Zbucki
Zwrot wyjaśniony
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak to co chlop odpierdolil dla jakiegos dzieciaka na serwerze za syf to szok XD. Wleca filmiki niedlugo z jego "developerki" polegajacej na zmienianiu nazw pluginu, chlop przy 10gb ramu i xeonku fajnym ma po 15 tpsów. Przestrzegam teraz po zrobieniu porzadku na serwerze wleca filmiki z jego developerki a mojej :).

Przestrzegam tylko a filmy beda jutro jak juz zrobie porzadki i porownam jego a moja 😉

Opublikowano
4 godziny temu, a97ssjmc napisał:

Powiem tak to co chlop odpierdolil dla jakiegos dzieciaka na serwerze za syf to szok XD. Wleca filmiki niedlugo z jego "developerki" polegajacej na zmienianiu nazw pluginu, chlop przy 10gb ramu i xeonku fajnym ma po 15 tpsów. Przestrzegam teraz po zrobieniu porzadku na serwerze wleca filmiki z jego developerki a mojej :).

Przestrzegam tylko a filmy beda jutro jak juz zrobie porzadki i porownam jego a moja 😉

Taaa? Polecam się dowiedzieć u samych właścicieli kto zmienia nazwy pluginów, żeby wyglądały jak "autorskie"... XDDDD(Sushi)

Robię porządki na serwerze? Chłopie ja odpalam te klocki tylko żeby pluginy przetestować, "porządki na serwerze" należaly do kogoś innego, ale oczywiście ja miałem się tym zająć. Przypominam treść uzgodnień: "zajmujesz się tylko sprawami technicznymi" więc co ja KURWA poradzę jak zlecają mi pierdolone ustawianie warpów na mapie XDDD ?

Opublikowano
Przed chwilą, Derolix napisał:

o jaki tu serwer chodzi ? Bo zostałem osądzony ze o mój

Chodzi dokładnie o griffomc, sam to ogarnąłem po tym co typek wypisuje, że niby sam zmieniałem nazwy pluginów, żeby wyglądały jako "autorskie"(sam się zdziwiłem, że ktoś zmienia ich nazwy, bo po co???) a jedyne co tam było autorskie to configi + plugin GriffoTools + edycja silnika.

Opublikowano
Przed chwilą, Derolix napisał:

Kurwa a czy ty tylko dla Griffo pracowales ? bo mi sie wydaje ze nie

Ale tylko griffo miało zmienione nazwy prawie wszystkich pluginów, więc chodzi o GriffoMC 🙂

Opublikowano
15 godzin temu, a97ssjmc napisał:

Czekam na filmiki, podeślij od razu tutaj link. 

PS. Wykonywałem to co mi "właściciele" kazali, ja dostawałem tylko konkretne zadania do zrobienia. Nie moja wina, że nawet timmingów nie potrafili zrobić i mi podesłać. Coś myślę, że zostałeś przez nich wprowadzony w duży błąd.

Opublikowano
3 minuty temu, a97ssjmc napisał:

Co miales za zadanie dla nich wykonac ?

Spytaj się Sushi, albo Leonna. Na początku dostawałem normalne zadania, na które się umawialiśmy, ale ostatnio zaczął mi dawać zlecenia typu ustawić warpy, kity a to już do moich obowiązków nie należało(Aż dziwne, że wyjebali mnie kilka dni przed zapłatą)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...