Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, TheMajster napisał:

Poczytaj sobie jak funkcjonuje wystawianie swoich ofert w internecie 😉

A dalej, nie chce mi sie kontynuować tematu z osobą niekompetentną 😉

No to słucham, jak według ciebie powinna wyglądać oferta w internecie(podaj przykłady na mpc)

Osobą niekompetentną w tym wątku jesteś jedynie ty, który ma chuja do gadania i zaoferowania, zapraszam na priv.

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

No cóż.. niestety muszę napisać negatywną ocenę gdyż z Panem zbuckim umawiałem się na spolszczenie pluginu napisał mi że praca będzie skończona w ten sam dzień potem przez następne ok 3 dni ciągle przerzucał termin oddania pracy, gdzie naszemu zespołowi ten plugin był potrzebny na nasz server 🙂 a na miejsce Pana Zbuckiego miałem czterech innych programistów którzy byli zainteresowani a także zrobiliby to od razu a niestety przez Pana Zbuckiego straciliśmy dość czasu na czekanie.

Ludzie naprawdę jeżeli ogłaszajcie się technikami/programistami dotrzymujcie ustalonych terminów oddania pracy lub po prostu powiedzcie wprost że praca będzie za 2-3 dni a nie każecie czekać i ludzie się wkurzają bo albo nie ma pracy i przekładacie albo jest słaby kontakt z tą osobą.

Dziękuje pozdrawiam Gold Roger.

Opublikowano
7 minut temu, GoldDRoger napisał:

No cóż.. niestety muszę napisać negatywną ocenę gdyż z Panem zbuckim umawiałem się na spolszczenie pluginu napisał mi że praca będzie skończona w ten sam dzień potem przez następne ok 3 dni ciągle przerzucał termin oddania pracy, gdzie naszemu zespołowi ten plugin był potrzebny na nasz server 🙂 a na miejsce Pana Zbuckiego miałem czterech innych programistów którzy byli zainteresowani a także zrobiliby to od razu a niestety przez Pana Zbuckiego straciliśmy dość czasu na czekanie.

Ludzie naprawdę jeżeli ogłaszajcie się technikami/programistami dotrzymujcie ustalonych terminów oddania pracy lub po prostu powiedzcie wprost że praca będzie za 2-3 dni a nie każecie czekać i ludzie się wkurzają bo albo nie ma pracy i przekładacie albo jest słaby kontakt z tą osobą.

Dziękuje pozdrawiam Gold Roger.

Pisałem ci, że miałem problem z czasem i terminami.

Aktualnie nie przyjmuje zleceń dopóki nie dokończę zaległych.

Opublikowano
1 godzinę temu, Zbucki napisał:

Pisałem ci, że miałem problem z czasem i terminami.

Aktualnie nie przyjmuje zleceń dopóki nie dokończę zaległych.

Nie przyjmujesz zleceń a moje przyjąłeś do tego mówisz że będzie tego samego dnia 🙂 ciekawe 🙂 jeżeli masz problemy z czasem i terminami to nie ogłaszaj sie jako programista 🙂 dziękuje pozdrawiam 

Opublikowano (edytowane)
Dnia 22.03.2020 o 20:04, GoldDRoger napisał:

Nie przyjmujesz zleceń a moje przyjąłeś do tego mówisz że będzie tego samego dnia 🙂 ciekawe 🙂 jeżeli masz problemy z czasem i terminami to nie ogłaszaj sie jako programista 🙂 dziękuje pozdrawiam 

??

twoje przyjąłem, gdzie jeszcze miałem trochę czasu ale potem niestety coś mi wypadło w prywatnym życiu.

„nie ogłaszaj się jako programista” sam zobacz kiedy ostatnio odświeżałem temat, zresztą mój temat może sobie być nawet gdy nie będę przyjmował zleceń.

dziekuje, nie pozdrawiam.

Edytowane przez Zbucki
Błędy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam tego Pana, zrobił mi kilka dość zaawansowanych pluginów za niską cene, pluginy działają bez błędu, kod wygląda czytelnie/schludnie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
3 godziny temu, Spidii1337 napisał:

Te pliki co "pisałeś" na astivie nie są twoje, wszystko edytowane nawet gildie żeś zajebał z fastcore XDDD

Po 1 jakie astivie?

Po 2 jakbyś się zagłębił w temat to ja przerabialem dmcore pod fastcore, więc mi tu nie pierdol, że coś zajebalem tylko najpierw się doinformuj. 

Opublikowano

Pan Zbucki to bardzo dobry programista. Łatwo jest się z nim dogadać ,kiedy zamuwiłem u niego plugin to otrzymałem produkt ,który podoba mi się i spełnia moje oczekiwania, wrazie problemów szbko reaguje i pomaga w danej sprawie. Zdecydowanie polecam pana Zbuckiego.

Opublikowano

Mogę szczerze, z całego serca polecić Zbuckiego. Wykonał dla mnie dość skomplikowany plugin niewielkim kosztem i w bardzo krótkim czasie. Po wykryciu małego problemu po stronie mojego serwera, szybko odpowiedział i naprawił usterkę. Polecam!

• 1 miesiąc temu...
  • Yaboku odblokował(a) ten temat
Opublikowano

-REP NIE POLECAM! DlACZEGO? Po zamówieniu 3 usuług mogę stwierdzić iz osoba ta nie jest odpowiedzialna oraz i nie wyrabia sie na czas. 3 zamowienie pytam sie go 15 razy dasz rade? wyrobisz sie w tak krótkim czasie oczywiscie Zbucki mnie zapoewniał ze tak da rade da rade. Nastepnie po dłuzszym czasie stwierdził iz moze oddać mi pieniądze za nie wyrobienie sie w czasie. Oczywiscie zgodziłem sie na ową ofertę i co? CZEKAM DO DNIA DZISIEJSZEGO. Ta osoba nawet nie odpisuje mi na wiadomoscui prywatne na gg/Discord SPAMIE JEMU tak jak mi to on zalecał i no co niestety lecz no owa osoba nawet mi nie odpowie. Dodam iz Zbucki robi za małą kwotę lecz no nie mozna tego nazwać nawet i pluginem gosciu daje mi plugin który nawet nie działa + nie da go sie zcompilować w .jar. Dalej uzytkuje eclipse pozdrawiam bardzo serdecznie. NIE POLECAM JESZCZE RAZ OWEJ OSOBY!

Opublikowano
1 godzinę temu, Cannabis131 napisał:

Po zamówieniu 3 usuług

Jakich 3 "usuług", kubusiu... 

CZEKAM DO DNIA DZISIEJSZEGO. Ta osoba nawet nie odpisuje mi na wiadomoscui prywatne na gg/Discord SPAMIE JEMU tak jak mi to on zalecał i no co niestety lecz no owa osoba nawet mi nie odpowie.

Nie tylko tobie w ostatnim miesiącu zwracałem pieniądze, co wynikało z nagłych zmian w życiu osobistym oraz brakiem jakiegokolwiek czasu(aktualnie pisze tylko dla jednej osoby gred...) Baaaa, niektórym jeszcze odsyłałem z dużą nawiązką i zarobili na tym, a że z tobą się dogadałem jak dogadałem to widzisz co wyszło...

Ta osoba nawet nie odpisuje mi na wiadomoscui prywatne na gg/Discord SPAMIE JEMU tak jak mi to on zalecał i no co niestety lecz no owa osoba nawet mi nie odpowie.

Odpisuje - popatrz lepiej w historię DC, zresztą to ty przedłużałeś specjalnie zamieniając kilka liter w swoim nr rachunku nie wiem nawet w jakim celu? Sprawdzenia mnie? Przelew przeszedł, ale został zwrócony z powodu błędnego numeru konta bankowego gdzie Cię poinformowałem i poprosiłem o prawidłowy numer. Drugi zresztą też poszedł(100% kwoty) + dostałeś ode mnie jakiś plugin, który miałem na dysku + obiecałem, że prześlę pieniądze a ten plugin w ramach rekompensaty możesz sobie zatrzymać(zresztą z tego co wiem został on przerobiony przez innego programistę(mikołaja) więc nie użalaj się jaki to jesteś poszkodowany bo jeszcze na tym zarobiłeś). 

. Dodam iz Zbucki robi za małą kwotę

Może robię za małą kwotę ale zauważ, że pisałem ci na samym początku, że to będzie plugin, który znalazłem na moim dysku i to pewnie przeróbka dmcore z starych lat - zgodziłeś się bo w sumie za kwotę taką to wtedy była okazja chyba roku ^^ - Sam przyznaj ile wydałeś, aby te core było pod twoje wymagania - A teraz sobie wyobraź jakby ktoś miał pisać to dla ciebie od nowa?

gosciu daje mi plugin który nawet nie działa + nie da go sie zcompilować w .ja

Żeby go poprawić wystarczyło przysiedzieć z dobre 30 minut - ja nie mogłem i doskonale o tym wiedziałeś, więc uzgodniliśmy to w inny sposób. Nie pierdol, że nic nie działa bo bez tych podstaw zabuliłbyś dużo więcej niż mogłeś wydać na nowy plugin u mikigala.

Dalej uzytkuje eclipse pozdrawiam bardzo serdecznie

I tym właśnie pokazałeś jak pojmujesz programowanie hahahah 😄. To, że piszę w eclipse to powiem Ci, że to dla mnie zaszczyt, mogę nawet pisać w notatniku, a uwierz, że specjalnej różnicy/trudności nie zauważę.

NIE POLECAM JESZCZE RAZ OWEJ OSOBY!

Nie musisz 😛 Aktualnie mam tyle do roboty, że nie przyjmuję zleceń. Temat przywróciłem tylko dlatego żeby mi się nie usunął po jakimś czasie(będę go przywracał co miesiąc dopóki Panu gred.... nie skończę plików).

Jeżeli chciałby ktoś ss rozmowy to zapraszam na PRIV albo niech pan Jakub udostępni tutaj wszystkie zapiski.

Opublikowano
9 godzin temu, Zbucki napisał:

Może robię za małą kwotę ale zauważ, że pisałem ci na samym początku, że to będzie plugin, który znalazłem na moim dysku i to pewnie przeróbka dmcore z starych lat - zgodziłeś się bo w sumie za kwotę taką to wtedy była okazja chyba roku ^^ - Sam przyznaj ile wydałeś, aby te core było pod twoje wymagania - A teraz sobie wyobraź jakby ktoś miał pisać to dla ciebie od nowa?

To ile wydałem aby core był podemnię nie powinno cie interesować. Jest to iwyłącznie moja sprawa nie twoja tak wiec nie wtracaj sie w moje wydatki bo poszło na to duzo kasy. Nie zabezpieczony mysql syf w kodzie Bardzo duzo niepotrzebnego kodu ktory nic nie wporwadza oraz i nic nie wywołuje byl tylko tak aby był. Dodam iz nie powiedziałeś ze to przeróbka jakiegoś dmcore z starych lat tak więc nie wkrecaj jakiś swoich dziwnych omam ktore nawet nie sa prawdą.

Jakich 3 "usuług", kubusiu... 

Jakich 3 usług? Wczesniej tez zamiawiałem u ciebie core pisany od zera - co z tego było? hmm Większośc nie działała sciagniety drop z jakiegos wycieku z jakis pluginow i tam reszta opcji tez byla sciagnieta. 
2 usługa? Core pod nasz serwer ktory wyciekł co tak kazdy sie z ciebie smiał ze to jest smieciowe. Kod był nieogarniety caly był rozjebany tak wiec nic sie z tym nawet nie dało zrobic.

Odpisuje - popatrz lepiej w historię DC, zresztą to ty przedłużałeś specjalnie zamieniając kilka liter w swoim nr rachunku nie wiem nawet w jakim celu? Sprawdzenia mnie? Przelew przeszedł, ale został zwrócony z powodu błędnego numeru konta bankowego gdzie Cię poinformowałem i poprosiłem o prawidłowy numer. Drugi zresztą też poszedł(100% kwoty) + dostałeś ode mnie jakiś plugin, który miałem na dysku + obiecałem, że prześlę pieniądze a ten plugin w ramach rekompensaty możesz sobie zatrzymać(zresztą z tego co wiem został on przerobiony przez innego programistę(mikołaja) więc nie użalaj się jaki to jesteś poszkodowany bo jeszcze na tym zarobiłeś). Odpisuje - popatrz lepiej w historię DC, zresztą to ty przedłużałeś specjalnie zamieniając kilka liter w swoim nr rachunku nie wiem nawet w jakim celu? Sprawdzenia mnie? Przelew przeszedł, ale został zwrócony z powodu błędnego numeru konta bankowego gdzie Cię poinformowałem i poprosiłem o prawidłowy numer. Drugi zresztą też poszedł(100% kwoty) + dostałeś ode mnie jakiś plugin, który miałem na dysku + obiecałem, że prześlę pieniądze a ten plugin w ramach rekompensaty możesz sobie zatrzymać(zresztą z tego co wiem został on przerobiony przez innego programistę(mikołaja) więc nie użalaj się jaki to jesteś poszkodowany bo jeszcze na tym zarobiłeś). 

Specjalnie zmieniałem swoj nr rachunku? Po chuj miałbym to robić? nie mam co robić tylko zmieniac specjalnie nr rachunku i tracic na tym czas. Drugi? Ciekawe drugiego przelewu do teraz nie ma;)

Twoje ostatnie wiadomosci:

xVGexdP.png

I jak odniesiesz sie do tego ze mowisz ze cos skonczysz po czym przedłuzszasz o 2 tygodnie ze konczysz konczysz i na koniec ze nie dasz rady?

Przed chwilą, Cannabis131 napisał:

To ile wydałem aby core był podemnię nie powinno cie interesować. Jest to iwyłącznie moja sprawa nie twoja tak wiec nie wtracaj sie w moje wydatki bo poszło na to duzo kasy. Nie zabezpieczony mysql syf w kodzie Bardzo duzo niepotrzebnego kodu ktory nic nie wporwadza oraz i nic nie wywołuje byl tylko tak aby był. Dodam iz nie powiedziałeś ze to przeróbka jakiegoś dmcore z starych lat tak więc nie wkrecaj jakiś swoich dziwnych omam ktore nawet nie sa prawdą.

Jakich 3 usług? Wczesniej tez zamiawiałem u ciebie core pisany od zera - co z tego było? hmm Większośc nie działała sciagniety drop z jakiegos wycieku z jakis pluginow i tam reszta opcji tez byla sciagnieta. 
2 usługa? Core pod nasz serwer ktory wyciekł co tak kazdy sie z ciebie smiał ze to jest smieciowe. Kod był nieogarniety caly był rozjebany tak wiec nic sie z tym nawet nie dało zrobic.

Specjalnie zmieniałem swoj nr rachunku? Po chuj miałbym to robić? nie mam co robić tylko zmieniac specjalnie nr rachunku i tracic na tym czas. Drugi? Ciekawe drugiego przelewu do teraz nie ma;)

Twoje ostatnie wiadomosci:

xVGexdP.png

I jak odniesiesz sie do tego ze mowisz ze cos skonczysz po czym przedłuzszasz o 2 tygodnie ze konczysz konczysz i na koniec ze nie dasz rady?

Dodam iz nie poprosiłes mnie o zaden nowy nr rachunku;) oraz i dodam screena z gg jak nie odpowiadasz

gqSf9Nv.png

Tak własnie odpisujesz;) do dzisiaj nie odpisales na gg dopiero jak dodałem cie na discorda z innego konta o ktorym niue wiedziales odpowiedziałeś;) a potem zaniknął kontakt i do teraz nie odpowiadasz. Nie wymigasz sie z tego mam za duzo dowodów na to wszystko. Doswiadczenie masz te same co sprzed 2 lat podstawy i podpierdalanie z innych core. Miłego dnia Nie polecam;)

Opublikowano
3 godziny temu, Cannabis131 napisał:

Ale jakoś core co Ci wysłałem użyłeś:)

No właśnie nie wiem..  Ale jakoś dziwne, że 2 liczby się nie zgadzaly i to w różnej kolejności 

Tak własnie odpisujesz;) do dzisiaj nie odpisales na gg dopiero jak dodałem cie na discorda z innego konta o ktorym niue wiedziales odpowiedziałeś;) a potem zaniknął kontakt i do teraz nie odpowiadasz. Nie wymigasz sie z tego mam za duzo dowodów na to wszystko. Doswiadczenie masz te same co sprzed 2 lat podstawy i podpierdalanie z innych core. Miłego dnia Nie polecam;)

Czekam tylko na telefon aż wróci z naprawy, wbije na gg I Ci udowodnię, że proponowałem tańszą przeróbke gotowego Core, którego miałem na dysku a Ty się na to zgodziłeś

Opublikowano

Smieszna sytuacja, bo wiesz kazdy moze sie pomylić nie wiem skąd takie informacje wyciagasz dla mnie jest to abdusradlne oraz i dziecinne oskarzać kogoś o ZMIANE 4 LICZB SPECJALNIE zeby nie dostać swoich pieniedzy. Jest to serio patologiczne i chyba tylko chora umysłowo osoba by tak zrobiła.

Czekam tylko na telefon aż wróci z naprawy, wbije na gg I Ci udowodnię, że proponowałem tańszą przeróbke gotowego Core, którego miałem na dysku a Ty się na to zgodziłeś

Udowodnisz ze sie zgodziłem na tanszą przeróbke gotowego core? to bylo wiadome ale co to ma wspolnego do tego co napisałem? Wiesz nie raz pisałeś mi ze robisz coś autorskiego a dropy np byly jak z craftcore z wycieku ich core bodajze sprzed paru lat;)

A tak dodatkowo: Nadal oczekuje na płatność kiedy niby wyslesz mi potwierdzenie bo jakoś ostatnio 2 tygodnie czekalem i owego nie dostałem;) 

Chcesz dalej brnąć w kłamstwa i robić z siebie swiętą krowe to proszę bardzo tylko pamietaj ze ja nie jestem jedyna osoba ktora sie na ciebie zawiodła pomimo obietnic ze dasz rade a chuja dasz. Tak naprawde nie powinieneś tego posta juz mieć rok temu bo sie do chuja nadajesz.

Opublikowano (edytowane)

Smieszna sytuacja, bo wiesz kazdy moze sie pomylić nie wiem skąd takie informacje wyciagasz dla mnie jest to abdusradlne oraz i dziecinne oskarzać kogoś o ZMIANE 4 LICZB SPECJALNIE zeby nie dostać swoich pieniedzy. Jest to serio patologiczne i chyba tylko chora umysłowo osoba by tak zrobiła.

No właśnie nie wiem, ale jak ktoś kopiuje numer rachunku to raczej magicznie 2 liczby się nie zmieniają...

Udowodnisz ze sie zgodziłem na tanszą przeróbke gotowego core? to bylo wiadome ale co to ma wspolnego do tego co napisałem? Wiesz nie raz pisałeś mi ze robisz coś autorskiego a dropy np byly jak z craftcore z wycieku ich core bodajze sprzed paru lat;)

Z pluginów craftcore poznałem jedynie sektory, bo musiałem je przerabiać na zlecenie pewniej osoby. Drop na pewno nie pochodził z plików craftcore

Chcesz dalej brnąć w kłamstwa i robić z siebie swiętą krowe to proszę bardzo tylko pamietaj ze ja nie jestem jedyna osoba ktora sie na ciebie zawiodła pomimo obietnic ze dasz rade a chuja dasz. Tak naprawde nie powinieneś tego posta juz mieć rok temu bo sie do chuja nadajesz.

To twój serwerek do chuja się nadaje 😄 I te core, które mikigal ci przerabiał, a ja ci wysłałem tez nadaje się do ...😄 

Edytowane przez Zbucki
Opublikowano
15 godzin temu, Zbucki napisał:

No właśnie nie wiem, ale jak ktoś kopiuje numer rachunku to raczej magicznie 2 liczby się nie zmieniają...

Z pluginów craftcore poznałem jedynie sektory, bo musiałem je przerabiać na zlecenie pewniej osoby. Drop na pewno nie pochodził z plików craftcore

To twój serwerek do chuja się nadaje 😄 I te core, które mikigal ci przerabiał, a ja ci wysłałem tez nadaje się do ...😄 

To jeżeli wysyłasz coś co do uja się nadaje i chłop za to płaci to chyba na twoją nie korzyść to idzie i patrząc pod postami osób które 'współpracowały' z tobą jesteś osobą pokroju 'autorskie core 1.8.8 serwer minecraft easyhc' co daja kguildsy 🐵

:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...