Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
8 godzin temu, NSOfficial napisał:

Polecam każdemu kto lubi mieć griefa na serwerze X D

Oj xayanix, nie bawię się w to  już od tego samego czasu co ty. Moi klienci są zadowoleni, zreszta nie ma mowy o backdoorach bo dorzucam SRC, czyli potencjalny klient ma pełny wgląd w kod. 

Nie chodzi mi to, żeby psuć innym serwery, tylko żeby zarobić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Cytat

I dla twojej wiadomości nawet bez dobrego portfolio mam dużo klientów, także nawet czasu nie będę tracił i robił portfolio bo ktoś tak chce.

Jezeli chcesz sie przekonać co do jakości kodu moich pluginow to proszę - zamów coś u mnie i się przekonasz. Za darmo możesz jednie chuja na mordę dostać

Bardzo ładne podejście - zamów plugin - dostaniesz kod. Po co mam kupywać jakieś gówno ,żeby sprawdzić czy jesteś dobry i coś potrafisz?

- Widziałem twój jeden plugin, porażka ;)

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

Bardzo ładne podejście - zamów plugin - dostaniesz kod. Po co mam kupywać jakieś gówno ,żeby sprawdzić czy jesteś dobry i coś potrafisz?

- Widziałem twój jeden plugin, porażka ;)

Niedługo coś wpuszczę na githuba i mam nadzieje, że wkoncu zamknę wam mordy. 

Widziales mój plugin? Kiedy? Nie wypuszczalem nic publicznie od kilku lat, ale pojawiły się wycieki plików serwerów, które zakupiły u mnie pluginy.

Mowisz, ze mój plugin to porażka, to proszę - prześlij mi albo udostępnij w tym temacie. Jeżeli kod wyglada faktycznie fatalnie to nie ma opcji, że został napisany wcześniej niż 2-3 lata temu.

Edytowane przez ZiomeczekTVGC
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem przyjemność współpracować z tym Panem jakiś czas. Pełen profesjonalizm, szybki czas wykonania, wydajny kod. Czego chcieć więcej ? <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
27 minut temu, toWcaleNieOn_;/ napisał:

ja tu tylko wrocilem zeby powiedziec ze dalej czekam na portfolio, najlepiej w postaci projektow na githubie.

A ja nadal czekam, aż jakiś klient zgodzi się na publikację.

Opublikowano (edytowane)

> brak portfolio

> kretacz

> jego kod to gowno

> niszczyl kiedys serwery, nie wiem jak teraz

> wspolpracowal wczesniej z innymi kretaczami

Edytowane przez vocan
Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, vocan napisał:

> brak portfolio

> kretacz

> jego kod to gowno

> niszczyl kiedys serwery, nie wiem jak teraz

> wspolpracowal wczesniej z innymi kretaczami

> Nie potrzebuje portfolio, bo i tak się do mnie zgłaszają. Tak jak pisałem wcześniej: Czekam, aż któryś z moich klientów zezwoli mi na publikację pluginu.
> Krętacz? Hahah najpierw to uzasadnij i udowodnij, a potem pisz takie farmazony.

>Moj kod to gowno? widziałeś chociaż fragment kodu z moich[MOICH a nie przerobionych przeze mnie] najnowszych projektów?(Nie licząc jednego, gdzie pisałem aby tylko działało)

> Kiedyś... Gdybyś przeczytał temat to byś wiedział, że obecnie niszczenie serwerów mnie nie bawi.Chce tylko zarobić.

> Innymi kretaczami? Z wieloma serwerami współpracowałem, nie mam wpływu na przeszłość moich współpracowników.

Zresztą, jak chcesz pisać takie rzeczy(Krętacz, kod jak gówno...) to dobrze by było, gdybyś najpierw podał konkretne dowody. Tak samo mogę o tobie napisać: Złodziej, Oszust, nawet podstaw javy nie znasz, przydupas kacpra durasa i yookonis(Jakoś tak ta kanalia się zwała).

Tylko mi temat zaśmiecasz. 

Opublikowano (edytowane)

> "nie potrzebuje portfolio" - swietne podejscie, trzymaj sie tego dalej!

> kretaczem jestes i nie musze ci tego udowadniac

> tak widzialem twoj kod i jest gownem

> sam napisales, ze "obecnie" cie to idioto nie bawi, czyli to robiles i mozesz nagle zmienic zdanie

> bardzo dobrze wiedziales z kim wspolpracujesz i kto kreci

> przydupas yooniksa? predzej on moim XDDD

> przydupas Kacpra? nie jestem jego przydupasem, ale go chociaz szanuje nie to co ciebie

nie polecam, dostaniecie kod, ktory sami jestescie w stanie skleic po 1 godzinie z javastart

Edytowane przez vocan
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, vocan napisał:

> "nie potrzebuje portfolio" - swietne podejscie, trzymaj sie tego dalej!

> kretaczem jestes i nie musze ci tego udowadniac

> tak widzialem twoj kod i jest gownem

> sam napisales, ze "obecnie" cie to idioto nie bawi, czyli to robiles i mozesz nagle zmienic zdanie

> bardzo dobrze wiedziales z kim wspolpracujesz i kto kreci

> przydupas yooniksa? predzej on moim XDDD

> przydupas Kacpra? nie jestem jego przydupasem, ale go chociaz szanuje nie to co ciebie

nie polecam, dostaniecie kod, ktory sami jestescie w stanie skleic po 1 godzinie z javastart

> "kretaczem jestes i nie musze ci tego udowadniac" - No to chyba musisz, bo nie wiem o czym gadasz. Podaj chociaż jeden prawdziwy dowód, sam jestem ciekaw jak u ciebie z wyobraźnią.

> "tak widzialem twoj kod i jest gownem" - Poproszę fragment. Założę się, że nie widziałeś nawet kawałka kodu któregoś z moich projektów z przed minimum 2lat.

> " sam napisales, ze "obecnie" cie to idioto nie bawi, czyli to robiles i mozesz nagle zmienic zdanie" - Typie, w przeciągu kilku lat zachowanie się zmienia. Czy uważasz, że dorosłego człowieka bawi rozwalenie kilku klocków w mc? Nie gram w żadne gry, mnie to już nie bawi, odpalam tylko czasem mc aby przetestować przygotowany dla klienta plugin. I w jaki sposób miałbym rozwalać serwery poprzez moje pluginy, skoro dorzucam sourcecode? "idioto jebany"

> "bardzo dobrze wiedziales z kim wspolpracujesz i kto kreci" - Nie rozumiem, mogę współpracować z kim chce i chuj ci do tego, to że któryś z moich współpracowników robił coś złego to nie jest powód, żeby nazywać mnie krętaczem bo z nim pracowałem.

> " przydupas yooniksa? predzej on moim XDDD" -  To masz niezłego 14-letniego przydupasa, normalnie zazdroszczę.

> "nie polecam, dostaniecie kod, ktory sami jestescie w stanie skleic po 1 godzinie z javastart" - Jaka szkoda, że każdy z moich klientów jest zadowolony, chcą dalej ze mną pracować. A negatywne opinie w moim temacie są od osób,  którzy nic ode mnie nie kupili i nie widzieli na oczy kodu z przed minimum 1,5/2 lat.

Jesteś zwykłym napinaczem, nie potrafisz nawet uzasadnić swoich argumentów, więc o czym my gadamy.

Odpowiadam ci tylko dlatego, żeby przyszłe osobniki takie jak ty(napinacze, takie typowe gimbusy), które czytają ten temat znalazły odpowiedź na swoje bezpodstawne oskarżenia skierowane w moją osobę.

Nie masz klawisza ALT, że nie używasz "ś,ę,ć,ó,ł itd" ?

Jeżeli uważasz, że jestem chujowy i mój kod wygląda jak gówno to zapraszam do kontaktu > zamów plugin i wtedy będziesz mógł mnie oceniać.

Będę mądrzejszy i więcej nie będę odpowiadał na twoje zaczepki i zaśmiecał sobie tematu bezwartościowymi, nic nie wnoszącymi do tematu(Brak dowodów) postami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 13.06.2018 o 20:57, Zbucki napisał:

> "kretaczem jestes i nie musze ci tego udowadniac" - No to chyba musisz, bo nie wiem o czym gadasz. Podaj chociaż jeden prawdziwy dowód, sam jestem ciekaw jak u ciebie z wyobraźnią.

> "tak widzialem twoj kod i jest gownem" - Poproszę fragment. Założę się, że nie widziałeś nawet kawałka kodu któregoś z moich projektów z przed minimum 2lat.

> " sam napisales, ze "obecnie" cie to idioto nie bawi, czyli to robiles i mozesz nagle zmienic zdanie" - Typie, w przeciągu kilku lat zachowanie się zmienia. Czy uważasz, że dorosłego człowieka bawi rozwalenie kilku klocków w mc? Nie gram w żadne gry, mnie to już nie bawi, odpalam tylko czasem mc aby przetestować przygotowany dla klienta plugin. I w jaki sposób miałbym rozwalać serwery poprzez moje pluginy, skoro dorzucam sourcecode? "idioto jebany"

> "bardzo dobrze wiedziales z kim wspolpracujesz i kto kreci" - Nie rozumiem, mogę współpracować z kim chce i chuj ci do tego, to że któryś z moich współpracowników robił coś złego to nie jest powód, żeby nazywać mnie krętaczem bo z nim pracowałem.

> " przydupas yooniksa? predzej on moim XDDD" -  To masz niezłego 14-letniego przydupasa, normalnie zazdroszczę.

> "nie polecam, dostaniecie kod, ktory sami jestescie w stanie skleic po 1 godzinie z javastart" - Jaka szkoda, że każdy z moich klientów jest zadowolony, chcą dalej ze mną pracować. A negatywne opinie w moim temacie są od osób,  którzy nic ode mnie nie kupili i nie widzieli na oczy kodu z przed minimum 1,5/2 lat.

Jesteś zwykłym napinaczem, nie potrafisz nawet uzasadnić swoich argumentów, więc o czym my gadamy.

Odpowiadam ci tylko dlatego, żeby przyszłe osobniki takie jak ty(napinacze, takie typowe gimbusy), które czytają ten temat znalazły odpowiedź na swoje bezpodstawne oskarżenia skierowane w moją osobę.

Nie masz klawisza ALT, że nie używasz "ś,ę,ć,ó,ł itd" ?

Jeżeli uważasz, że jestem chujowy i mój kod wygląda jak gówno to zapraszam do kontaktu > zamów plugin i wtedy będziesz mógł mnie oceniać.

Będę mądrzejszy i więcej nie będę odpowiadał na twoje zaczepki i zaśmiecał sobie tematu bezwartościowymi, nic nie wnoszącymi do tematu(Brak dowodów) postami.

Wstaw jakiś projekt na gita to się skończy i nikt nie będzie się do ciebie przywalał.

• 1 miesiąc temu...
  • Biter. odblokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam technika, bardzo słaby kontakt, ciągłe znikanie i zmiana terminów. Gdy dojdzie do konca terminu okazuje się że jeszcze nic nie ma :)

Odradzam każdej poważnej osobie która nie chce marnować czasu.

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, myaspera.pro napisał:

Nie polecam technika, bardzo słaby kontakt, ciągłe znikanie i zmiana terminów. Gdy dojdzie do konca terminu okazuje się że jeszcze nic nie ma :)

Odradzam każdej poważnej osobie która nie chce marnować czasu.

Zależy kto co i ile oferuje. Ty mi oferowałes pieniądze dopiero po długim czasie, zgodziłem się, nawet coś zacząłem. Ale w międzyczasie byli inni zleceniodawcy, którzy oferowali o wiele lepsze propozycje, Dlatego mniej czasu ci poświęcałem. Ale fakt, sam uważam, ze moim dużym minusem jest poświęcanie tylko ze 3/4 godziny dziennie.

Mogę jedynie przeprosić cię za stracony czas. Mogłem odrazu napisać, ze praca się dużo przedłuży ze względu na inne zlecenia, bardziej pilne.

Edytowane przez Zbucki
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciężko mi wypowiedzieć się na temat wiedzy programisty. Sam pod tym względem jestem laikiem tylko w skript cokolwiek robiącym, zaś plugin który zamówiłem był dość prosty.
Jednak na pewno mogę pozytywnie wypowiedzieć się na temat kontaktu i czasu wykonania zlecenia. Szybka odpowiedź, zastosowanie wszystkich uwag klienta i dostępna cena. Gdy pojawił się niewielki bug, od razu został naprawiony.

Podsumowując, jestem w pełni zadowolony z wypełnionego projektu. Szybki czas, miła obsługa i rzetelność wykonania. Dodam, ze plugin chodzi na podserwerze 1.13 mającym 110 graczy online. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wykonanie pluginow, kontakt i jakość realizacji w miarę. Spore ilości bugów naprawiane szybko, czas realizacji w zaleznosci od zaoferowanej płacy - jak nie masz dwóch miesięcy na czekanie to nawet nie próbuj.

Edytowane przez KondziouPL
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 5.09.2018 o 09:53, Zbucki napisał:

Zależy kto co i ile oferuje. Ty mi oferowałes pieniądze dopiero po długim czasie, zgodziłem się, nawet coś zacząłem. Ale w międzyczasie byli inni zleceniodawcy, którzy oferowali o wiele lepsze propozycje, Dlatego mniej czasu ci poświęcałem. Ale fakt, sam uważam, ze moim dużym minusem jest poświęcanie tylko ze 3/4 godziny dziennie.

Mogę jedynie przeprosić cię za stracony czas. Mogłem odrazu napisać, ze praca się dużo przedłuży ze względu na inne zlecenia, bardziej pilne.

:O jak ktoś oferował więcej pieniedzy to innych odrzucałeś na bok, chuj ,że czekali na pliki. Do tego dalej czekam na portfolio, "profesjonalizm"? XD PROSZE CIE

Cytat

- Znajomość Bukkit API,Bungeecord API, java.

tutaj java powinna byc raczej na pierwszym miejscu, no ale u ciebie pewnie jest na odwrót :D

Opublikowano
Dnia 23.11.2018 o 17:07, toWcaleNieOn_;/ napisał:

:O jak ktoś oferował więcej pieniedzy to innych odrzucałeś na bok, chuj ,że czekali na pliki. Do tego dalej czekam na portfolio, "profesjonalizm"? XD PROSZE CIE

tutaj java powinna byc raczej na pierwszym miejscu, no ale u ciebie pewnie jest na odwrót :D

Nie, nie odrzucałem na bok. Chyba jasne, że robiłem najpierw pluginy za, które mi zapłacono. Nie było sytuacji, żebym zmieniał kolejność wykonywania zleceń - jedynie na później odkładałem sobie zlecenie za które mi jeszcze nie zapłacono(jak w przypadku hitmc) 

WTF?! Co ma kolejność zapisu tych rzeczy do mojego „profesjonalizmu” ?

Jak już masz pisać w tym temacie i mi go zaśmiecać swoją osobą to chociaż pisz konstruktywnie, bo jak narazie to na każdym kroku próbujesz coś znaleźć i mi dojebac.

Dziekuje i nie pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...