Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 417
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@UP No mam.. Codziennie się ktoś zgłasza, pisze narazie tylko na zlecenie wiec mam duzo czasu na przyjmowanie kolejnych zlecen 

i pewnie zarabiasz 15zł za autologowanie nonpremium?

@1361622928-U485574.pngofftopic

masz jakieś publiczne projekty?

Mam do ciebie pytanie, co cie to obchodzi ile on zarabia lub czego on nie zarabia?

Czysta ciekawość ile taki ktoś może zarabiać. Przerabia chamsko czyjeś pluginy i jeszcze broni tego zdania, jak dla mnie to żałosne. :D

@ot

to masz te projekty czy nie?

Nie znalazłem odpowiedzi na pytanie, mógłbyś podzielić się jakąś pracą?

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

@UP pluginy do przetestowania na moim serwerze.

@ref

Co komu po tym, że zobaczy pluginu na 'twoim serwerze'? 

Masz jakiś udostępniony plg?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Nie wiem, nie obchodzi mnie to, każdy kto skorzystał z moich usług wie, że staram się aby plugin był na jak najwyższym poziomie, zresztą u mnie jest bardzo tanio patrząc na ceny tych innych "programistów" z mpc

Opublikowano

Nie wiem, nie obchodzi mnie to, każdy kto skorzystał z moich usług wie, że staram się aby plugin był na jak najwyższym poziomie, zresztą u mnie jest bardzo tanio patrząc na ceny tych innych "programistów" z mpc

Ale Ci, którzy jeszcze nie korzystali z Twoich usług a nie znają się na programowaniu mogliby liczyć na opinię innych programistów z forum na temat wydajności i jakości Twojego kodu. Osobiście nie zatrudniłbym programisty bez próbki jego kodu.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Jestem zadowolony z usług. Sprawnie, porządnie, bez problemów i tanio. Dogadać się jest bardzo łatwo, bez problemów w razie potrzeby zmiany czegoś w ostatniej chwili. Jak najbardziej polecam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...