Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

C*****o, że wszyscy na hackach biją metki/bossy/expią itp ;d

o 18 30 będzie zuo, to dopiero bociarze się posrają, że szczescia :PP

Naprawcie skille konne, bo po coś tego militara robiłem...

dowod poprosze  w takie pisanie nikt nie wierzy ;) oczywiscie zglaszam :) bo to spam

Opublikowano

dowod poprosze  w takie pisanie nikt nie wierzy ;) oczywiscie zglaszam :) bo to spam

Podaj swój nick, to podejde do ciebie, raz ci machne a dostaniesz 3-4 uderzenia :--)

Opublikowano

fajnie że zrobili event i padły logowania na chanell 1,2,3 hahahaha

Ja już myślałem, że coś mi się z internetem dzieje a tu jednak ich wina. Typowe. Przy okazji, naprawcie te cholerne bugi na tym serwerze, doskonale wiecie jakie to są a olewacie je zimnym moczem. 

maybenow.png

Opublikowano

Tez jak juz jakims cudem sie zalogujecie to nastepuje wielki lag? Zuo nie dla mnie. :(

Mam kompa, na którym CS:GO 300+ fps, metin2 na zuo - ledwo 5 :D

Opublikowano

Nie ma co się dziwić :D

Klient gry był pisany kilka lat temu xD

Przecież ja się nie dziwie tylko czekam aż wejde do gry :v

Opublikowano

Pogratulować właścicielom tego serwera za taki słaby event. Bóg wie co by było gdyby dołożyli do tego bossy. Aktualnie większy drop mam na dzikich psach.   :v

maybenow.png

Opublikowano

W ogóle ktoś na ch1 normalnie korzysta z tego zuo?  Gdy już się zaloguję na najmniejszej rozdzielczości, z włączonymi psami po 10 sekundach zatrzymuje obraz i dupa. Kompa nie mam za dobrego, ale też bez przesady... Za dużo chyba zostało spuszczonych tych metków.

Opublikowano

WOW, chyba rzeczywiście czas wyjść z tematu, bo niektórzy stali się fanatykami w obronie tego serwera... ( Jak Allacha ;p )

Opublikowano

o co kaman bije baronowne 3 min bo 10 sek liczy hity a 20 sek nic i ma ful hp wczesniej bilem ja w chwile 

wszyscy tak mają bo dodali zabezpieczenia przed wh i spieprzyli zadawane obrażenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...