Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednym działa drugim nie więc nie wiem o co chodzi.

Ogólnie serwer Polecam tylko ostatnio coś administracja jest śpiąca i nie odpowiada.

Na FB miał być wynik konkursu na smy jedną godzinę przed startem a tak na prawdę do dziś nie ma wyników. Na forum też ich nie ma więc radze się obudzić.

Po co dajesz debilne info o którym nawet administracja nie wie? Rozumiem że jest niedziela i chcesz grać bo jutro do szkoły ale z takimi postami się wstrzymaj.

Również mam lagi. A najczęściej jak bije metki i moby wyskakują. Jeszcze więcej ich mogli zrespić :)

Próbowałeś rozpakować clienta jeszcze raz i spatchowaćod nowa? Mi pomogło 

co do wyników konkursu to były ogłoszone już dawno :DDD

Opublikowano

Skąd wziąć darmowe SMy? 

takie nie istnieja :) oni klamia :)

Dzięki ziom z MPCForum za podarowanie mi 1.5k SM !

Jestem ustawiony na całą grę

poka dowod  cos ci nie wierze   :) takie pisanie to spam i bede kazdy taki post zglaszal

Opublikowano

takie nie istnieja :) oni klamia :)

poka dowod  cos ci nie wierze   :) takie pisanie to spam i bede kazdy taki post zglaszal

Nikomu nie muszę nic udowadniać choć dowody mam, a SM które posiadam wystarcza mi [ To jest ważne ] ! 

Opublikowano

Kiedy będzie działać uriel ? mam juz 25 losów i dalej wymieniać ich nie można :v

banner5.gif

Opublikowano

co do wyników konkursu to były ogłoszone już dawno :DDD

Niby gdzie oni to ogłosili bo na fb nic nie widze.

Opublikowano

Dzięki ziom z MPCForum za podarowanie mi 1.5k SM !

Jestem ustawiony na całą grę

Jeżeli ty dowodów nie chcesz pokazać to takie informacje zachowaj dla siebie ponieważ zachowanie które prezentujesz jest gorsze od 10 letniego dziecka.

proszę bardzo :P 

Dziękuje 

Serwer strasznie podobny do tandori, był jakoś wzorowany ? czy jak ? ; D 

Btw polecam, przyjemnie się gra. 

Nie nie był wzorowany.

O godzinie 18:00 ZUO. 

Ja nie wiem skąd wy bierzecie info. Na stronie nic nie ma. Na forum w ogłoszeniach również. Jak wy zapowiadacie te eventy droga administracjo ?

Kiedy będzie działać uriel ? mam juz 25 losów i dalej wymieniać ich nie można :v

Niby o 3 w nocy ma być przerwa możliwe że to naprawią :)

Opublikowano

­

Serwer strasznie podobny do tandori, był jakoś wzorowany ? czy jak ? ; D 

Btw polecam, przyjemnie się gra. 

Tandorii? Oni odgapili systemy z vesterisa, tandorii, invorii i teriosa xD

tenor.gif

Opublikowano

­

Tandorii? Oni odgapili systemy z vesterisa, tandorii, invorii i teriosa xD

I Jak widac bardzo dobrze im to wyszło Wszyscy jak narazie polecają serwer Administracja aktywna Technik aktywny 

Opublikowano

pewnie dales komus passy albo dales cos przed.. Administracja sie nie zajmuje takimi rzeczami 

nikomu nic nie dawałem, haslo inne niż na innych serwerach, jak nie znasz sytuacji to się nie udzielaj kretynie :P

Opublikowano

czemu co jakis czas nie liczy mi hitow gram sura wp 

Mam to samo a event zuo ma być o 18 .... PARODIA 

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Ja nie wiem skąd wy bierzecie info. Na stronie nic nie ma. Na forum w ogłoszeniach również. Jak wy zapowiadacie te eventy droga administracjo ?

Jakoś koło 10 był GM w grze i zapowiedział ZUO  na 18

Moge wiedzieć jakim cudem ludzie wystawiają sklepy na moście i na respie, skoro mi wyskakuje komunikat że nie można tam otworzyć sklepu?

Ba, nawet stojąc w kole nie moge. Dopiero na końcu, gdzie mało kto zagląda musze sklep stawiać...

Opublikowano

Serwer tego roku, ludzi od groma.  :) Wszystko dobrze przemyślane, gra się naprawdę przyjemnie. System łowienia to mistrzostwo świata. Tak powinno być wszędzie. 

Opublikowano

Serwer tego roku, ludzi od groma.  :) Wszystko dobrze przemyślane, gra się naprawdę przyjemnie. System łowienia to mistrzostwo świata. Tak powinno być wszędzie. 

Chyba trochę przesadzasz ;p

-Miasta to całkowity fail

-Mimo prób pozbycia się cheatów i tak połowa działa

-Bug z sm, na który nie ma co prawda dowodów, ale coś musi być na rzeczy skoro tyle ludzi o tym mówi...

- 3/4 serwera to kopie systemów z innych serwerów ( Które swoją drogą też były " serwerami tego roku " ;) )

Opublikowano

Chyba trochę przesadzasz ;p

-Miasta to całkowity fail

-Mimo prób pozbycia się cheatów i tak połowa działa

-Bug z sm, na który nie ma co prawda dowodów, ale coś musi być na rzeczy skoro tyle ludzi o tym mówi...

- 3/4 serwera to kopie systemów z innych serwerów ( Które swoją drogą też były " serwerami tego roku " ;) )

- Miasta. Jeżeli Ci nie pasują to nie graj na serwerze. Dużo ludzi chciało takie odświeżenie. Miasta są super

- Cheaty? Gdzie niby? Po co piszesz bzdury że połowa działa? Bo ja to ani jednego jeszcze nie widziałem :).

- Bug z sm na który nikt nie ma dowód. ''Skoro tyle ludzi o tymi mówi'' - ty też zacząłeś o tym mówić bo się wkrecasz w dziecinne zabawy

- 3/4 serwera to kopie z innych. Przynajmniej im to dobrze wyszło i ludzie na serwerze grają więc ucisz się i nie pisz bzdur. 

Opublikowano

C*****o, że wszyscy na hackach biją metki/bossy/expią itp ;d

o 18 30 będzie zuo, to dopiero bociarze się posrają, że szczescia :PP

Naprawcie skille konne, bo po coś tego militara robiłem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...