Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy orientuje się ktoś może czy na tym serwerze truta leci tylko ze szkaty śmierci czy ze szkaty ripera również ? 

z ripa i smierci

Opublikowano

Ale serwer zostaje dzisiaj zamknięty z powodu takiego, że pewna liczba osób nie może wejść do gry i administracja nie może sobie z tym problemem poradzić.I jutro chyba będzie zmiana maszyny + restart serwera

Opublikowano

Ale serwer zostaje dzisiaj zamknięty z powodu takiego, że pewna liczba osób nie może wejść do gry i administracja nie może sobie z tym problemem poradzić.I jutro chyba będzie zmiana maszyny + restart serwera

Wyjdź i nie wracaj.

Opublikowano

Wyjdź i nie wracaj.

przecież piszą szczerą prawdę dużo osób nie może wejść do gry a administracja poszła w tango. Chlać  i ćpać

Opublikowano

Jednym działa drugim nie więc nie wiem o co chodzi.

Ogólnie serwer Polecam tylko ostatnio coś administracja jest śpiąca i nie odpowiada.

Na FB miał być wynik konkursu na smy jedną godzinę przed startem a tak na prawdę do dziś nie ma wyników. Na forum też ich nie ma więc radze się obudzić.

Po co dajesz debilne info o którym nawet administracja nie wie? Rozumiem że jest niedziela i chcesz grać bo jutro do szkoły ale z takimi postami się wstrzymaj.

lagi mam jak sam skur*** czasami  o co kaman bije z lwa i hity wvhodza co 3 sekundy a pisze normalnie wtf ?? 

Również mam lagi. A najczęściej jak bije metki i moby wyskakują. Jeszcze więcej ich mogli zrespić :)

Co jest z serwerem, launcher mi sie wiesza i nie da sie wejsc - znowu.  -.-

Próbowałeś rozpakować clienta jeszcze raz i spatchowaćod nowa? Mi pomogło 

Opublikowano

Gdzie można ładnie podropić rad i egzo??

Mi tam fajnie lecą na metkach na dolinie i na pustyni. Polecam :)

Opublikowano

Dziala juz serwer,a poza tym na Sohan dropia przepustki na baronke? 

Z metinów dropią jakieś przepustki lecz nie jestem pewien czy na baronke

Nie twierdze że działa bo nie mogę aktualnie tego sprawdzić. Na forum jest założony temat z którego wynika że jedynym działa a reszcie nie ;d [ 2 godziny temu ]

Może administracja serwera się wypowie na temat bugu i logowaniem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...