Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale to jest serwer medium.. Są serwery hard, gdzie jedną ulepke się po godzinie dropi

Ale tutaj paktycznie z każdego metka masz ulepe bez rekawiczki xD Nie potraficie grać ludzie ;p

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierd.... Wysłałem 2 smsy za 21 zł i nie dostałem smów. Pisało że treść smsa jest zła, chcociaż wpisalem ją dobrze.

W taki sposób straciłem ok. 50zł ... Pomożecie z tym ? 

Opublikowano

Ja pierd.... Wysłałem 2 smsy za 21 zł i nie dostałem smów. Pisało że treść smsa jest zła, chcociaż wpisalem ją dobrze.

W taki sposób straciłem ok. 50zł ... Pomożecie z tym ? 

podajt tresc smsa wyslanego

Opublikowano

Wie ktoś jak rozwiązać problem z tym że nie można kliknąć na npc który przenosi na WO? niektórym to działa a niektórym nie ;_; 

Spróbuj off/on clienta.

Opublikowano

Wysłałem HPAY.EN3.2310 na 91955

Przecież źle wpisałeś a gadasz że to ich wina xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

mi się już 4 raz zbugowała na mapie handlowej postać więc p******e ten serwer szkoda czasu leci do kosza

Opublikowano

K***A JAK

ja mam 

http://prnt.sc/8xrgcj

Droga administracjo pomożecie z tym? 

Każdy sms kończy się na 1258 u każdego. Nie wiem jakim cudem ty masz inaczeej,. 

Administracja nie pomaga w takich sprawach, pisz do homepay

mi się już 4 raz zbugowała na mapie handlowej postać więc p******e ten serwer szkoda czasu leci do kosza

Mnie nie wywala już w ogóle, moge chodzić ile chce. Wnioskująć po ilosci sklepów na mapie, wiekszosc ludzi normalnie tam wchodzi.

Opublikowano

Każdy sms kończy się na 1258 u każdego. Nie wiem jakim cudem ty masz inaczeej,. 

Administracja nie pomaga w takich sprawach, pisz do homepay

Mnie nie wywala już w ogóle, moge chodzić ile chce. Wnioskująć po ilosci sklepów na mapie, wiekszosc ludzi normalnie tam wchodzi.

lel, na kazdej przegladarce tak mam... 

Opublikowano

Jak wywala k***a z tej pierdolonej handlowej k***y do c**ja już 5x wystawiałem sklep ponad połowe okienek i k***a WYJPIERDALA do logowania idzie c**j czlowieka strzelic ....

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Używając zbadaj element? :D

że co ? No tak, najlepiej ojebać na 50zł, a później pisać że oszukujesz. 

Opublikowano

że co ? No tak, najlepiej ojebać na 50zł, a później pisać że oszukujesz. 

Wiesz, powiem ci tak, zamiast pisać tutaj - łap ich na forum serwa albo TSach czy PW, bo tutaj podając kody możesz stracić jeszcze więcej :) :) Nie wiem jak można być tak tępym...

Albo masz coś zyebane i jakiegoś wira na kompie ze ci podmienia kody, albo robisz z ludzi idiotów. Tutaj niczego nie załatwisz. Tyle ci powiem od siebie. O ile teraz w ogóle coś załatwisz. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Wiesz, powiem ci tak, zamiast pisać tutaj - łap ich na forum serwa albo TSach czy PW, bo tutaj podając kody możesz stracić jeszcze więcej :) :) Nie wiem jak można być tak tępym...

Albo masz coś zyebane i jakiegoś wira na kompie ze ci podmienia kody, albo robisz z ludzi idiotów. Tutaj niczego nie załatwisz. Tyle ci powiem od siebie. O ile teraz w ogóle coś załatwisz. 

Jego problem że ładuje kase na niestabilny serwer po primo po drugie to że wpisuje itd po 3cie to że właśnie może mieć wira...

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...