Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra nie wiem czy jestes taki ulomny czy tylko takiego udajesz, pozatym nie tworz tego wiersza bo enterami napier***** jak mickiewicz w ,,panie tadeuszu" dobranoc

Opublikowano

Kiedy on mniej więcej bo nwm czy iść spać czy nie :/

strona do tylu

Czy macie w planach dodanie 6 skilla dla wojownika , ninji ? . Ponieważ nie ukrywam archer bez 6 skilla jest bardzo słaby .

archer slaby ???  hahah to ty chyba bijesz z lukiem na 1 lvl :)

Opublikowano

­

dobra nie wiem czy jestes taki ulomny czy tylko takiego udajesz, pozatym nie tworz tego wiersza bo enterami napier***** jak mickiewicz w ,,panie tadeuszu" dobranoc

Mówisz o mnie że jestem ułomny ale ja na polskim uważałem.

Moja nauczycielka od polskiego jak by zobaczyła co ty masz na stukane w tych komentarzach to by zeszła na zawał.

Kiedy on mniej więcej bo nwm czy iść spać czy nie :/

30 min.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­

Mówisz o mnie że jestem ułomny ale ja na polskim uważałem.

Moja nauczycielka od polskiego jak by zobaczyła co ty masz na stukane w tych komentarzach to by zeszła na zawał.

30 min.

skąd te info że za 30 min ?

Opublikowano

skąd te info że za 30 min ?

Strona do tyłu.

SPAC BACHORY! :)

Gratuluje, spodziewaj się warna za offtop ;).

a moge sie dowidziec z ktorych dokladnie mobow leca t zardzewiale ostrza??

Gu-Ryung Czarnego Wiatru

Zły Czar. Burz. Pho-Hwan

Goo-Pae

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Witajcie, mam dla Was kilka informacji odnośnie przerwy technicznej, która odbyła się po godzinie 23.
- Długość jej był spowodowany problemem z firewallem naszej serwerowni, która po jednym z ataków zaczął wykrywać Polskę jako źródło ataku i nie mogliśmy w pełni funkcjonować z serwera przez zrywanie połączenia podczas przesyłania plików (dużych). Po pewnym czasie udało nam się znaleźć wyjście.
- W tej chwili firewall nadal jest ustawiony w takim trybie, że utrudnia połączenie, dlatego niektórzy mogą mieć problem z dostępem do gry. My nie jesteśmy wstanie nic zrobić, szczególnie o tej porze.
- W razie ciągłego 'zostaniesz połączony z serwerem' lub 'błąd połączenia z serwerem' prosimy o dwukrotną próbę logowania w jak najszybszym odstępie ze względu na to, że pierwsze połączenie z serwerem może być odrzucane automatyczne

16sPyTP.png

Opublikowano

Skąd zardzewiałe ostrza, i pierścionki zaręczynowe?

Troche lipa z ulepkami jest. Na bronie 30 lvl nie powinno ich być.

#edit: Zbugowała się mapa handlowa. Tepnąłem się na nią i wywaliło. Teraz na każdym kanale wywala po wyborz postaci.

Na buffce jest ok. 

Opublikowano

Naprawcie drop ulepszaczy podczas tej przerwy bo do 30 lvla praktycznie żaden ulep nie poleciał, jedyne co z tych bossów/dunga. A i szkoda, że mimo tego że serwer jest off czas wierzchowca i peta leci cały czas.

Opublikowano

Naprawcie drop ulepszaczy podczas tej przerwy bo do 30 lvla praktycznie żaden ulep nie poleciał, jedyne co z tych bossów/dunga. A i szkoda, że mimo tego że serwer jest off czas wierzchowca i peta leci cały czas.

Totalny bez sens z tymi wierzchowcami i petami powinny być na godzine czy tam dwie ale czas powinien lecieć tylko jak jest założone.

Opublikowano

Kolejna przerwa 30 min. wolny weekend i chu* idę spać powodzenia mam nadzieję że jutro będzie dało się grać :)

PS: Teraz każdy kto zaczął ma przeje bane bo tylko na starcie miał wierzcha i nawet nie ma jak zrobić boja bo ciągle off ^^ Powodzenia. 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

normalnie mi to z metkow na 20 lvl leci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...