Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gorszego serwera nie widziałem medium na którym potrzebne są ulepki do broni 30lvl xD

Medale dropia 1x na 30minut

Inne syfowe ulepki nie wiadomo po c**j one są bo moim zdaniem ulepki powinny byc potrzebne dopiero na bronie 65+ zbroje 70+ na mediumie ...

Kończę z tym serwerem kolejny syf

Bugów też jest dużo wysyłałem wam na forum ale nie ktore zostały ...

to nie easy kolego ;) to serwer na dluzej :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po tepnieciu na mape handlową zbugowala mi sie postać, to gdzie mozna te sklepu stawiac?

mi wczoraj tez się zbugowała, dziś normalnie wchodze. na stronie mozesz odbugowac postac

Powiem wam, że jest pewien plusik tego dropu. Te emocje, gdy bije się z buffem metina 50 w smiesznym eq z buta, tak cholernie przypomina starego PL'a. Ahhhh...

Opublikowano

Iksde, widać, że chłopaki ogarniają serwer xD

Czy to nie jest rework tego serwera, co też startował u Przemka też medium ? Co tam było od ch*ja błędów ? 

Tylko, że pod nową nazwą ? 

Powodzenia z serwerem ;)

Opublikowano

mi wczoraj tez się zbugowała, dziś normalnie wchodze. na stronie mozesz odbugowac postac

Powiem wam, że jest pewien plusik tego dropu. Te emocje, gdy bije się z buffem metina 50 w smiesznym eq z buta, tak cholernie przypomina starego PL'a. Ahhhh...

I znow pochodzilem minute i buglo postac,

Opublikowano

Mapa handlowa i do łowienia totalnie zabugowana, chwilę pochodzisz i wywala cię do menu logowania a ponownie się zalogujesz to przy wyborze postaci znowu wywala cie do menu, nie możecie przywrócić normalnej mapy M1 z shopami ? Cały klimat zepsuliście z pvp tak przy okazji ...

EDIT:

Jeszcze ten śmieszny czas na stronie głównej po odbugowaniu postaci

Postać zostałą odbugowana, możesz zalogować się za 10-15min.

Fajnie tylko, że to nie z mojej winy moja postać się zbugowała tylko z tej mapy śmiesznej.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Mapa handlowa i do łowienia totalnie zabugowana, chwilę pochodzisz i wywala cię do menu logowania a ponownie się zalogujesz to przy wyborze postaci znowu wywala cie do menu, nie możecie przywrócić normalnej mapy M1 z shopami ? Cały klimat zepsuliście z pvp tak przy okazji ...

Nie ty jedyny jestes za starym m1 i sklepami tam

Opublikowano

Medale spoczko 50min dropu i 11 medali także jest git

Bronie 30lv poszedłem podropic 10min bo chciałem fms i po tych 10min miałem ze 3 także git

Jedynie co to te ulepy zmniejszcie do 1/2/3 szt potrzebnych do ulepszenia,zwiększcie ich drop mam jeszcze zastrzeżenie tylko co do tego że nie można expić Sobie buffka także jakbyście to zmienili było by zacnie.

Na serwer Zapraszam bo warto.

Polecam i Pozdrawiam Rev0lution

22695116389755711104.gif

Opublikowano

już ludziom w głowach poprzewracało,co przeszkadza wam normalne m1 m2,to jest coś najgorszego co mogliście zrobić standardowy miasta są najlepsze.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

już ludziom w głowach poprzewracało,co przeszkadza wam normalne m1 m2,to jest coś najgorszego co mogliście zrobić standardowy miasta są najlepsze.

Potwierdzam,

Poważnie zastanówcie się nad powrotem do strarego m1.

Zróbcie petycję jakąś na forum.

Opublikowano

Kiedy będzie ten TS? Bo przy monotonności jaką jest gra Metin2 to TS to podstawa serwera aby poobrażać graczy,pośmiać się z nich itd

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Spadam z serwera do póki nie zmieni sie sytuacja z ulepszaczami. Nie mam zamiaru tydzien stac na 30 levelu żeby zrobić fmsa. 

a co jest niby nie tak z ulepszaczami, panie płaczku ?..

x

Opublikowano

Spadam z serwera do póki nie zmieni sie sytuacja z ulepszaczami. Nie mam zamiaru tydzien stac na 30 levelu żeby zrobić fmsa. 

A idź kolego.Fmsa po 3 godzinach mam V poziom ;p

Opublikowano

Przecież ulepszacze normalnie dropią.. co za jacyś dziwni ludzie

Bo wiesz jedna ulepa na 5-10min jak dropnie to za długo xD

Odpowie mi jakiś admin czy tu Celowo expienie 2giego konta jest zablokowane?

22695116389755711104.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...