Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jak serwer  ? Dużo bugów czy raczej normalnie daje radę bo widzę podzielone opinie

Po tym update mają ponoć wyeliminować te bugi które były uciążliwe, zobaczymy jak to wyjdzie ;) Polecam grać bo gra na tym serwerze jest przednia.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

@Enaris.pl proszę o ogarnięcie łowienia, nie może tak być że ktoś sobie łowi kupony SM 50 i kupuje całego IS.

Kiedy teamspeak?

TS dla nas w tej chwili jest mało ważny, pierw ogarnąć chcemy serwer.

A naprawicie ten Bug z WO, że konta ze starszym ID nie są wstanie kliknąć na tego strażnika ?????????????????????????????????

Postaramy się

16sPyTP.png

Opublikowano

@Enaris.pl Do której przerwa dalibyście rade włączyć po 23??

Do około 2:00.

@Enaris.pl

Skrzynka z ezot. przywoływacza jest zbugowana nie jest przydzielona zawartość do niej i nie da się jej po prostu otworzyć poprawicie to teraz ?

Jeżeli się wyrobimy, to tak

16sPyTP.png

Opublikowano

@Enaris.pl

Na przyszłość zróbcie sobie serwer VPS i tam róbcie poprawki a na główny serwer tylko restart 10-15min do wgrania patchu/poprawek. Przemyślcie to bo troszkę sensu nie ma aby tak zamykać serwer na totalnie 2-3h...

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Poprawcie kolekcjonera to tyle pozdro.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

@Enaris.pl proszę o ogarnięcie łowienia, nie może tak być że ktoś sobie łowi kupony SM 50 i kupuje całego IS.

Kiedy teamspeak?

Czuje ból dupska ? 

banner5.gif

Opublikowano

Mam pytanie i liczę na odpowiedz. Oddałem 11 skrzyń zwierzaka z czego 7 przyjął a dowiedziałem się ze była zbugowana misja, czy moge liczyc na zwrot tych skrzyni ?

Opublikowano

Na głównym forum przerwa ma się przedłużyć, idę spać już 2 dzień przerwa jest przedłużana ale nadal chyba im szkoda to robić na osobnym serwerze i potem tylko przenieść pliki na gotowy serwer. Do tego ta godzina 22-?. No właśnie nie wiadomo do kiedy. Do jutra zobaczymy jak z tymi bugami ;)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

miało być 2-4h i lipa serwer dalej off

Na forum jest info że sobie poradzić nie potrafią z którąś z rzeczy do zrobienia także nie liczył bym na odpalenie przed porankiem. :)

banner5.gif

Opublikowano

Na forum jest info że sobie poradzić nie potrafią z którąś z rzeczy do zrobienia także nie liczył bym na odpalenie przed porankiem.  :)

no właśnie a ja jutro mam wolne w pracy i lipa z nocki

tzn dziś :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...