Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra mickiewicz, pisze sie nastukane jak juz a po drugie gowno mnie interesuje twoja nauczycielka w gimnazjum :D

Nauczycielka nie powinna cie interesować bo swoje lata ma :D.

Ale powrót do gimnazjum już powinien bo ja popełniłem jeden błąd a ty popełniasz 7 a na mnie mówisz ''mickiewicz'' z małej litery.

Zakończmy już ten offtop bo to nie ma sensu.

normalnie mi to z metkow na 20 lvl leci :)

Nie nie leci.

Albo chodzi ci o ten kawałek zbroi itp?

Jak tak to jest to ulepszacz.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kozapdg

Możesz wymienić jakie dokładnie?

metin 20lvl 25 lvl 30 lvl 35 lvl oczywiscie nie za kazdym razem ale  z 7 mam :)

Nauczycielka nie powinna cie interesować bo swoje lata ma :D.

Ale powrót do gimnazjum już powinien bo ja popełniłem jeden błąd a ty popełniasz 7 a na mnie mówisz ''mickiewicz'' z małej litery.

Zakończmy już ten offtop bo to nie ma sensu.

Nie nie leci.

Albo chodzi ci o ten kawałek zbroi itp?

Jak tak to jest to ulepszacz.

wlasnie kawalek zbroi to mi leci

Opublikowano

Jezu ale mądrale na tym forum.. Już mi się rzygać chce od tego ciągłego gwiazdorstwa na punkcie świetnej ortografii, interpunkcji i ładnych literek.. i wyzywanie jednego z drugim bo skąd pisze z dwoma błędami.. gówno Was to obchodzi, to temat o metinie o nie o waszych zapyziałych nauczycielkach i mickiewiczach przez duże albo małe m,i,c,k i kij wie co jeszcze, to takie ważne? 

Podczas odczytu questu coś buguje się z tekstem i jest on w dziwny sposób wyczytywany, nie wiem czy tak powinno być, ale księgi skiil do ryb dropią z mobków.

Opublikowano

metin 20lvl 25 lvl 30 lvl 35 lvl oczywiscie nie za kazdym razem ale  z 7 mam :)

Nie jak ty to robisz ale masz jakiś dar boga smoków :lenny:.

Ja wybiłem po 5-6 metinów do 25 lvl'a i żaden ulepek mi nie dropnoł.

Opublikowano

Witajcie, mam dla Was kilka informacji odnośnie przerwy technicznej, która odbyła się po godzinie 23.

- Długość jej był spowodowany problemem z firewallem naszej serwerowni, która po jednym z ataków zaczął wykrywać Polskę jako źródło ataku i nie mogliśmy w pełni funkcjonować z serwera przez zrywanie połączenia podczas przesyłania plików (dużych). Po pewnym czasie udało nam się znaleźć wyjście.

- W tej chwili firewall nadal jest ustawiony w takim trybie, że utrudnia połączenie, dlatego niektórzy mogą mieć problem z dostępem do gry. My nie jesteśmy wstanie nic zrobić, szczególnie o tej porze.

- W razie ciągłego 'zostaniesz połączony z serwerem' lub 'błąd połączenia z serwerem' prosimy o dwukrotną próbę logowania w jak najszybszym odstępie ze względu na to, że pierwsze połączenie z serwerem może być odrzucane automatyczne

ile przerwa bedzie trwala ?

Opublikowano

Skąd zardzewiałe ostrza, i pierścionki zaręczynowe?

Troche lipa z ulepkami jest. Na bronie 30 lvl nie powinno ich być.

#edit: Zbugowała się mapa handlowa. Tepnąłem się na nią i wywaliło. Teraz na każdym kanale wywala po wyborz postaci.

Na buffce jest ok. 

Drop ulepek z M1/M2 zostanie zwiększony po tej przerwie

Na stronie jest opcja 'odbuguj postać'

skąd lecą te cholerne zardzewiale ostrza?

Po przerwie będzie zwiększony drop

Naprawcie drop ulepszaczy podczas tej przerwy bo do 30 lvla praktycznie żaden ulep nie poleciał, jedyne co z tych bossów/dunga. A i szkoda, że mimo tego że serwer jest off czas wierzchowca i peta leci cały czas.

Tak jak wyżej, teraz zwiększymy drop

16sPyTP.png

Opublikowano

Jezu ale mądrale na tym forum.. Już mi się rzygać chce od tego ciągłego gwiazdorstwa na punkcie świetnej ortografii, interpunkcji i ładnych literek.. i wyzywanie jednego z drugim bo skąd pisze z dwoma błędami.. gówno Was to obchodzi, to temat o metinie o nie o waszych zapyziałych nauczycielkach i mickiewiczach przez duże albo małe m,i,c,k i kij wie co jeszcze, to takie ważne? 

Podczas odczytu questu coś buguje się z tekstem i jest on w dziwny sposób wyczytywany, nie wiem czy tak powinno być, ale księgi skiil do ryb dropią z mobków.

Tu nie chodzi mi o samą ortografie.

Chodzi mi o to że on mnie nazywa Mickiewiczem kiedy on sam ma pełno błędów.

Ale on sam się do błędu nie przyzna, on zaczął na mnie najeżdżać w bardzo dorosły sposób B).

Typowy Hipokryta.

Opublikowano

Tu nie chodzi mi o samą ortografie.

Chodzi mi o to że on mnie nazywa Mickiewiczem kiedy on sam ma pełno błędów.

Typowy Hipokryta.

Już, że zamknij ten ryj bo serio spamujesz w tym temacie jak jakiś niedorozwój.

___

Możecie robić konserwację nie co 1h a jedną wielką i wnieść w niej mega update bugów ? Tak na przyszłość, ja już nie będę czekać idę spać do jutra ;)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Ale te ulepki to żeby leciały też na wyższych lvlach a nie co chwile będą przerwy żeby to poprawiać...I jakaś rekompensata powinna być bo np ja już teraz idę spać i nie wykorzystam wierzchowca i peta...Szkoda, że czas nie leci tylko kiedy jest "założony". Pozatym serwer jest mega dobry, polecam każdemu który jeszcze sie zastanawia :>

Opublikowano

­

___

Możecie robić konserwację nie co 1h a jedną wielką i wnieść w niej mega update bugów ? Tak na przyszłość, ja już nie będę czekać idę spać do jutra ;)

1.Nie, zrobię ci na złość i się nie zamknę.

2.Niedorozwojami mogą być twoje dzieci (broń boże).

3.Niech kolega zacznie patrzeć na siebie i trochę przybastuje.

Dodacie Chanelog zmian po tej przerwie ?

Opublikowano

___

Kolega dobrze gada. 

Skad ulepki na fms? 

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Kolega dobrze gada. 

Skad ulepki na fms? 

Dungeon dzikusów/wo jak mniemam. Polecam dropka 30 lvl zrobić, najbardziej sie oplaca :|)

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Metiny M1/M2.

Nie pierdol, bo gówno wiesz. W dupie byłeś, gówno widziałeś, wkurwiasz wszystkich, wypierdalaj!

//

Nie powinno już działać?

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Dungeon dzikusów/wo jak mniemam. Polecam dropka 30 lvl zrobić, najbardziej sie oplaca :|)

Jak ja na głównej postaci mam 30 to gdzie dropek  :lenny:

Kiedy ON?

Nie pierdol, bo gówno wiesz. W dupie byłeś, gówno widziałeś, wkurwiasz wszystkich, wypierdalaj!

//

Nie powinno już działać?

Też już mnie koleś wkurwi*a xD

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

zostaw ten level, zrób eq na 30 exp i dopiero dalej cisnij :>

Opublikowano

­

//

Nie powinno już działać?

Człowieku weź wyluzuj, chłopak się pytał to mu odpowiedziałem jak mu było ciężko przewinąć stronę do tyłu.

Opublikowano

Nie chodzi o to że pomagasz, ale dajesz fejk wiadomości typie

Opublikowano

tylko mnie znów wywaliło ? ...

pograłem 2min

" server nie jest jeszcze otwarty"" po tym jak mi wywaliło cleinta;v

banner5.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...