Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak, zrobili przerwe, która miała trwać 30 minut trwała godzinę i 8 minut. Nie naaprawili k***a nic, jak dalej nie da się handlować, zapraszać do PT itd. tak dalej się nie da. Nie da się kliknąć na npc od wieży orków i wiem, że niektórzy mogą ale znam też pare osób z gildii, które nie mogą. Ogólnie administracja nie odpisuje w grze, nic ich nie interesuje. Serwer typowo pod item shop. Dostałem bana na godzinę na czacie jak się spytałem co naprawili podczas przerwy bo wydaje się jakby nic nie zrobili. Do administracji szczere Pierdolcie sie na ryj ;) a i smocze księgi po pomyślnym przeczytaniu powinno się czytać co 6h a napisane na czacie 12h rip 

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a więc tak, zrobili przerwe, która miała trwać 30 minut trwała godzinę i 8 minut. Nie naaprawili k***a nic, jak dalej nie da się handlować, zapraszać do PT itd. tak dalej się nie da. Nie da się kliknąć na npc od wieży orków i wiem, że niektórzy mogą ale znam też pare osób z gildii, które nie mogą. Ogólnie administracja nie odpisuje w grze, nic ich nie interesuje. Serwer typowo pod item shop. Dostałem bana na godzinę na czacie jak się spytałem co naprawili podczas przerwy bo wydaje się jakby nic nie zrobili. Do administracji szczere Pierdolcie sie na ryj ;) a i smocze księgi po pomyślnym przeczytaniu powinno się czytać co 6h a napisane na czacie 12h rip 

gościu jesteś śmieszny ... admini nic nie robią ? to ty chyba oczu niemasz..

btw. dlaczego serv off 

@Edit

info z forum 

"Witajcie, o godzinie 6:45 odbędzie się przerwa techniczna trwająca do godziny.

Po przerwie w Item Shopie pojawią się również nowe przedmioty."

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Pany dzisjaj ogarniecie stabilność i będzie można zasiąść na tronie Boga i nakurwiać?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Kiedy ON i kiedy TS? Bo mi energetyki stygną kurfa i chce dropić yangi w m1 na bolach ;x

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Te przerwy wnerwiają trochę. Ale bardziej wnerwia mnie to durne M1 ... no większego gówna nie mogło się wpakować do metina... Jak w końcu ruszy, zobaczymy co i jak będzie dalej... 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Te przerwy wnerwiają trochę. Ale bardziej wnerwia mnie to durne M1 ... no większego gówna nie mogło się wpakować do metina... Jak w końcu ruszy, zobaczymy co i jak będzie dalej... 

przerwy denerwuja  a co do m1 to mi np sie podoba :) ciekawe czy dzis beda znowu jakies przerwy czy to ostatnia :)

Opublikowano

Zawsze mozesz isc do M2 jak handlarki nie mozesz znaleźć :D

Co jest znowu przerwa czy o co chodzi ?

Tak, od 6:45 trwa przerwa techniczna (na forum info). Miała być do 8, jednak coś im to nie idzie... 

Opublikowano

Od przerwy wyrobiłeś się 2 rankedy w csa wygrać a tu nadal off :v szybciej globala wbije niż oni postawią ten server na nogi :D

banner5.gif

Opublikowano

Mam pytanie do misji "Kolekcjoner Zin-Yang: Poziom 15"

Mam te skrzynie zwierzat. oddałem ich już chyba z 10 co 30 minut i dalej nic. wykonał już ktoś tą misje?

baner.png

Opublikowano

Mega scinki, tylko na dwoch serwerach mam taki problem na tym i na laneris. 

Sysser ze wczoraj:

http://pastebin.com/rvfEhtUt

Podczas ladowanie sie niebieskiego pasku takze mi metina zawiesza na 3 minuty i od nowa, zajmuje mi to 8 minut zanim wejde do gry. A potem mega scinki czy nie zrobie kroku czy uderzze moba. Chyba jest to wina ze tyle nie potrzebnych gowien dodanych, tworca musi byc gejem skoro lubi az tak te kwiatki i drzewka.

Microsoft Visual potrzebuje ? Bo gram bez tego ;P moze to kwestia lagow.

@ Zapomnialem, nikt nie przeglada tematow nawet gm'y. Tylko patrza na konto czy cos wplywa.

Opublikowano

kogoś też wywala z gry co chwile?

Ja mam dziwne cofki w m1 :) :) CO chwila praktycznie :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...