Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierscien polksiezyca ktory jest w isie na okres 7 dni to czas leci caly czas czy tylko gdy jest zalozony ?

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zacząć grę na tym serwerze ?

Ty to wypierdalaj do swojego kolegi Mateusza który kradnie na 23 zł  :v  B)  ^^  :D

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Zróbcie wkońcu tą przerwe...Siedze 30 minut na małpach 0 medali, ulepki prawie wgl nie lecą, musze pizgać z buta bo ktoś mądry nie dał wierzchowców tylko na czas kiedy jest pieczęć założona..Zróbcie to wkońcu, bo już mi się grać odechciewa...

Opublikowano

Zróbcie wkońcu tą przerwe...Siedze 30 minut na małpach 0 medali, ulepki prawie wgl nie lecą, musze pizgać z buta bo ktoś mądry nie dał wierzchowców tylko na czas kiedy jest pieczęć założona..Zróbcie to wkońcu, bo już mi się grać odechciewa...

Medale lecą i to dość dobrze bo w jakieś 1h dziś zrobiłem konia bojowego wiec nie pieprz głupot. Wierzchowce możesz wyłowić na 24h. Ulepki też lecą bo jakoś z tym problemu nie ma. Jedyne co powinni to naprawić to te cholerne padanie kanału 99, które jest odpowiedzialne za te mapy do łowienia, kopania i handlowa bo zwariować można jak łowisz/kopiesz i Ci kanał wywala na 3 minuty.  Zróbcie tą przerwe na 5-10minut wgrajcie tą poprawke bo ludzie w końcu się zdenerwują. 

up

nie pierwszy bo metki juz dzisiaj ok 12 padały :P 

Opublikowano

1 jest jakis eveny z okazji 1 listopada? bo ludzie spamuja

2. działa wam serw? postawilem sklep i mi postac wywalilo nie moge sie zalogowac

3. bronie 30lvl gdzie dropia?

4. dung 1-30lvl warto go robic? co jest potrzebne aby wejsc?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

@harnaś

Nie pisałbym tego specjalnie no k***a siedziałem dobre 30-40 minut i jeden medal mi poleciał chyba...Pozatym wszystkie spoty zajete i jeszcze musze bić z buta, ale zapomniałem w sumie o łowieniu, no ale tak czy tak jak mówisz, że wywala to przydałaby się teraz ta przerwa, ale pewnie zrobią ją w nocy jakby nie mogli teraz...

Opublikowano

@harnaś

Nie pisałbym tego specjalnie no k***a siedziałem dobre 30-40 minut i jeden medal mi poleciał chyba...Pozatym wszystkie spoty zajete i jeszcze musze bić z buta, ale zapomniałem w sumie o łowieniu, no ale tak czy tak jak mówisz, że wywala to przydałaby się teraz ta przerwa, ale pewnie zrobią ją w nocy jakby nie mogli teraz...

2 godziny 39 medali na końcu łatwego lochu ^^ Wysatrczy myśleć i się coś co się chce zdobędzie bez kitu...

Spot zajety? Siedzisz i ksujesz i nie odpuszczasz gwarantuje ci że wkońcu po tych 5-15min typ pójdzie.

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Witajcie.

Napłynęło do nas sporo zgłoszeń dotyczących płatności SMS.

Kwestia płatności została już naprawiona i spokojnie można wysyłać smsy na NOWY NUMER.

Jeśli chodzi o osoby, które w odpowiedzi zwrotnej na sms'a otrzymały że sms miał błędną treść prosimy żebyście napisali reklamację na homepay.pl.

Pozdrawia Administracja Enaris.pl

16sPyTP.png

Opublikowano

Witajcie.

Napłynęło do nas sporo zgłoszeń dotyczących płatności SMS.

Kwestia płatności została już naprawiona i spokojnie można wysyłać smsy na NOWY NUMER.

Jeśli chodzi o osoby, które w odpowiedzi zwrotnej na sms'a otrzymały że sms miał błędną treść prosimy żebyście napisali reklamację na homepay.pl.

Pozdrawia Administracja Enaris.pl

Kurde, ale zjebalem z tymi sm'ami ;/

Napisałem do HomePay i mam nadzieje ze jutro odpiszą. 

Opublikowano

@harnaś

Body 36 lvl 300 defa z buffem. 1h na końcu trudnego lochu = 30 medali  z rękawiczką.

Rano nie miałem ani boja, ani wierzchowca ze startu. Można? Można. 

Opublikowano

Ten serwer to jest kur...wa takie dno je..ane że to głowa mała bug na bugu te shopy off line to całkiem wy....lic powinniście co chwila z mapy wywala + yangi ciągle znikają brawo za dodanie tego gówna 

Nie polecam 

Opublikowano

Dokładnie ja nie wiem co to ma być wbijam na mape wystawiam sklep  ludzie wykupili yangi mi dodało nagle z mapy mnie logło ( a kasy nie ma ) Brawo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Czy tylko ja mam tak że niektórych modeli petów nie widzę w sensie na  1 kompie wszystko jest ok na 2 nie widzę 

To juz chyba win kompa.

Opublikowano

To juz chyba win kompa.

Raczej użytego modelu :) 90 % osób robiących serwery bierze pod uwagę to że ludzie maja różne procki i na jednych widać na innych nie ( jak zmienią model to bd działać normalnie ) 

Kolejny błąd dlaczego w pecie jak dodaje bonus i jest na nim napisane 100 wartości ataku dostaje 10 ??  10 na potwory tez nie dostajemy 

Opublikowano

1 jest jakis eveny z okazji 1 listopada? bo ludzie spamuja

2. działa wam serw? postawilem sklep i mi postac wywalilo nie moge sie zalogowac ------ uspokoiło się

3. bronie 30lvl gdzie dropia?

4. dung 1-30lvl warto go robic? co jest potrzebne aby wejsc?

ponawiam pytanie

3b2cf76ad4ac5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...