Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ponawiam pytanie

1 jest jakis eveny z okazji 1 listopada? bo ludzie spamuja Będzie jutro lub w wtorek

2. działa wam serw? postawilem sklep i mi postac wywalilo nie moge sie zalogowac ------ uspokoiło się serwer działa po prostu odbuguj postać na stronie

3. bronie 30lvl gdzie dropia? best/mini bosy m2/ dungeon 30

4. dung 1-30lvl warto go robic? co jest potrzebne aby wejsc? ulepiki na EQ 30lvl. Aby wejść potrzebujesz kawałka zbroi 

837371446280124127260.png
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ Enaris.pl

Co z resztą? Kiedy przerwa?

Dzisiaj wieczorem odbędzie się przerwa techniczna, po której powinno zostać poprawione większość problemów które zostały zgłoszone.

Czy tylko ja mam tak że niektórych modeli petów nie widzę w sensie na  1 kompie wszystko jest ok na 2 nie widzę 

Wyłącz modele psów - zostanie to poprawione.

ponawiam pytanie

1. Event będzie możliwe, że jutro (nic nie obiecuje)

2. Nad problemem z wywalaniem CH 99 cały czas pracujemy :)

3. Mini bossy w m2/besty

4. Warto, podręczniki dzikusa wiele osób chcę kupić więc myślę, że dobry zarobek z tego jest :P

16sPyTP.png

Opublikowano

Dzisiaj wieczorem odbędzie się przerwa techniczna, po której powinno zostać poprawione większość problemów które zostały zgłoszone.

Wyłącz modele psów - zostanie to poprawione.

1. Event będzie możliwe, że jutro (nic nie obiecuje)

2. Nad problemem z wywalaniem CH 99 cały czas pracujemy :)

3. Mini bossy w m2/besty

4. Warto, podręczniki dzikusa wiele osób chcę kupić więc myślę, że dobry zarobek z tego jest :P

Zróbcie żeby eliksiry słońca i księżyca (autopoty) ze skrzynek mogłyby być dodawane do magazynu, bo jak jest teraz to lipa, dużo w eq i nie ma co z tym zrobić a pozostaje tylko usunięcie ich.

Opublikowano

Zróbcie żeby eliksiry słońca i księżyca (autopoty) ze skrzynek mogłyby być dodawane do magazynu, bo jak jest teraz to lipa, dużo w eq i nie ma co z tym zrobić a pozostaje tylko usunięcie ich.

Można je łączyć

Opublikowano

mozna je stackowac

ponawiam pytanie

1 jest jakis eveny z okazji 1 listopada? bo ludzie spamuja Będzie jutro lub w wtorek

2. działa wam serw? postawilem sklep i mi postac wywalilo nie moge sie zalogowac ------ uspokoiło się serwer działa po prostu odbuguj postać na stronie

3. bronie 30lvl gdzie dropia? best/mini bosy m2/ dungeon 30

4. dung 1-30lvl warto go robic? co jest potrzebne aby wejsc? ulepiki na EQ 30lvl. Aby wejść potrzebujesz kawałka zbroi 

gdzie dropi kawałek zbroi?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze, o godz. 22:00 odbędzie się przerwa techniczna,

która będzie miała na celu poprawę błędów.
Przerwa potrwa około 2-3 godziny, przez ten czas wasze konta będą nieaktywne.
Po przerwie zamieścimy listę poprawek.

Pozdrawiamy, 
Team Enaris.pl

16sPyTP.png

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze, o godz. 22:00 odbędzie się przerwa techniczna,

która będzie miała na celu poprawę błędów.

Przerwa potrwa około 2-3 godziny, przez ten czas wasze konta będą nieaktywne.

Po przerwie zamieścimy listę poprawek.

Pozdrawiamy, 

Team Enaris.pl

Poprawicie tez wierzchowce żeby można było normalnie przez ctr+g na nie wsiadać i żeby nie wchodziły do okna kostiumu ?? 

Opublikowano

Przecież można jest stackować ?

Opublikowano

@Enaris.pl

Pomimo wypowiedzi graczy, proszę sprawdźcie drop medali i ulepszaczy...

w 1 h przzed chila wydroplem 60 medali to chyba nie jest zly wynik.

Moim zdaniem ta mapa do handlu powinna byc wyminiona na cos podobnego jak srodek m1 m pierwszyc miastach tylko powiekszone kilkukrotenie. Na srodku oczywiscie kolo do handlu a reszta jakies handlarze i miejsce gdzie mozna sie naparzac :)

Opublikowano

Możecie zmniejszyć troche ten resp z metków xD? Respy są tak duże ,że pod ostrze nie wchodzi xD

Jestem za, moby się bugują i chwilkę zajmie aż je się wybije.

Opublikowano

Wgl nie da się założyć pieczęci przez ctrl+h, z początkową się tak dało także jeśli możecie to pls dodajcie to bo myślę że więcej osób jest do tego przyzwyczajonych :>

Opublikowano

Dokładam się do prośby w sprawie wierzchowca. Ponieważ ściąganie i ponowne zakładanie go jest bardzo męczące i utrudniające gre ;)

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

@Enaris.pl 

Dodajcie zielarza do m1 :))).

Rosy z ziół wytwarza się u Beak-go w m1

Poprawicie tez wierzchowce żeby można było normalnie przez ctr+g na nie wsiadać i żeby nie wchodziły do okna kostiumu ?? 

Tak, będą poprawione

Dodajcie drop do lorda małp.

Dodamy :P

Cięcie z siodła nie działa ;_;

Po przerwie dodamy możliwość, używania skili konnych

Można zmieniać status i skile na wyższych lvl za free?

Do 60lvl'a można jak dobrze pamiętam

16sPyTP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...