Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enaris [Dedyk] [Medium]

Enaris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Słuchaj...

Ja jestem bardzo ciekaw czy ty byś umiał naprawić takie bugi, albo chociaż postawić serwer na hamachi przy poradniku (bo takie przypadki się zdarzają).

Daj im na spokojnie wprowadzić poprawki.

Zdarzają ale nie powinny, już druga taka sytuacja. Ogólnie serwer strasznie zbugowany np. certyfikat na militara.

AnnwID.gif

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Ale kilka osób już go kupiło i tym sposobem z jednego certyfikatu każdy może zrobić sobie militara.

Nie może bo certyfikat nie działa, a sm'y zostaną zwrócone :).

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­

Online: DUŻO?

Czemu ukrywacie liczbę graczy?

Bo licznik na becie był zbugowany i pokazywał 2031 online.

A ludzie się mylili (w tym ja :D).

Mówili że po starcie poprawią.

Opublikowano

­

I co? Bo nie wiem czy iść spać xD

Jak chcesz to czekaj bo się opłaca.

Ja mam zamiar robić nockę a spać i tak nie mogę.

Plus takich przerw jest taki że potem jest mało ludzi i można w spokoju zrobić misje i poexpić :).

Opublikowano

snoorlax rozumiemy ze chcesz moda w tym dziale ale kur** nie spam 5 postow na strone bo juz ludzi denerwujesz swoimi bezsensownymi odpowiedziami

Opublikowano

Więc tak, wystąpił problem z FW (Firewall) staramy się go naprawić i jak tylko uda nam się poprawić FW to włączamy serwer dla graczy, a my (administracja) bierzemy się za poprawki :P

Exp bug nie powinien już występować - tak jak wspomniałem wyżej

Teraz również udziele kilku informacji:
1. IS będzie zrobiony prawdopodobnie dzisiaj
2. Event halloween odpalimy dziś/jutro
3. Licznik - jest to mało ważna rzecz póki co więc zostawiamy to na później
4. Drop ulepek na FMS'a zostanie poprawiony po najbliższej przerwie (zwiększymy lekko drop)

O to się gracze pytali najczęściej mam nadzieję, że będzie padać już mniej pytań na ten temat.

Chcielibyśmy również podziękować za tak dużą liczbę graczy (najwięcej było ok. 1,2k online!) - nie spodziewaliśmy się aż tylu osób na starcie, jeszcze raz wielkie dzięki. Pierwsze dni jak zawsze są ciężkie, lecz mam nadzieję że przetrwacie je z nami!

@UP, postaramy się włączyć do 30-45minut. Jeżeli będzie coś nowego to Was poinformuje!

16sPyTP.png

Opublikowano

­

snoorlax rozumiemy ze chcesz moda w tym dziale ale kur** nie spam 5 postow na strone bo juz ludzi denerwujesz swoimi bezsensownymi odpowiedziami

Tak już startuje na moda jak jestem użytkownikiem od 14 października to nawet nie miesiąc i mam zaledwie 200 postów.

Staram się odpowiadać użytkownikom na ich pytania.

Nie wiem z czym masz problem i w jaki sposób ci to przeszkadza.

Jeśli na prawdę moje komentarze ci się nie podobają to ich nie czytaj i nie trać na mnie nerwów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Enaris, świetny projekt serwera, czekam na jakieś innowacje, jak na Invori, co jakiś czas autorskie pomysły, trzeba pokombinować i coś fajnego się wymyśli ;)

Opublikowano

ziomek pyta ,,i co" czyli pytanie skierowane do administracji a ty mu piszesz ,,no poczekaj bo fajny serwer" nie udzielaj sie w tematach na ktore nie masz pojecia, elko

Opublikowano

lel jeszcze ponad 30 min? to idę w kimono ;d widzimy się o świcie strzałka ;d 3 dychy poszły z dymem ale się upier*oliłem :D

@Edit nie spamcie za dużo bo potem nie będzie mi się chciało rano tego wszystkiego czytać ;d 

Opublikowano

1.2k tylko? wydawało się przynajmniej 2k :D

Liczymy na to, że jak ogarniemy serwer to dobijemy do 2k! :P

Enaris, świetny projekt serwera, czekam na jakieś innowacje, jak na Invori, co jakiś czas autorskie pomysły, trzeba pokombinować i coś fajnego się wymyśli ;)

Dziękujemy!

Poproszę o naprawe MODELI PIESKÓW. Dziękuje.

Tak jak pisałem wyżej - ogarniemy problem, który wystąpił teraz a potem bierzemy się za poprawki :)

16sPyTP.png

Opublikowano

­

ziomek pyta ,,i co" czyli pytanie skierowane do administracji a ty mu piszesz ,,no poczekaj bo fajny serwer" nie udzielaj sie w tematach na ktore nie masz pojecia, elko

Mowa o mnie?

Bo ja sobie nie przypominam takiego komentarza z mojej strony w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...