Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [Season 4 EP 2] [ NO DONATE] [ 100x ] [LONG TERM]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam pytanko na temat początkowych sklepów. Czy najważniejsze skille dla postaci takie jak Evil Spirit, Twisting Slash, Orb of Healing/Damage/Defense i FireBurst beda dostępne w sklepach? Pozdrawiam.

Dla elfów są orby, lekkie ułatwienie dla EE, reszta zaś zmuszona jest do szukania skili

Snopi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam problem z rejestracja, ile razy nie wpisywalbym captcha to i tak wyskakuje mi, ze wpisalem blednie :( Probowalem na roznych przegladarkach

@Edit : Polecam wpisywac cos innego niz aaaa w sekretnej odpowiedzi^^

Opublikowano

Witam, 

Wczoraj była wzmianka o dołączeniu jakiegoś helpera  (bota) dla ee (autoclickera) do clienta. Po pobraniu owego clienta nie ma niczego co by przypominało taką aplikację. Czy zostanie ona dodana? ;) 

Pozdrawiam
Flatron 

Opublikowano

Witam, 

Wczoraj była wzmianka o dołączeniu jakiegoś helpera  (bota) dla ee (autoclickera) do clienta. Po pobraniu owego clienta nie ma niczego co by przypominało taką aplikację. Czy zostanie ona dodana? ;) 

Pozdrawiam

Flatron 

Pobierasz clienta ze strony. Wczoraj dostał update i klikając F10 Działa helper :)

Opublikowano

czemu jak daje connect to nic sie nie dzieje ????????

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

Cholera to pograne... A chciałem spędzić weekend dla odmiany w domu a nie na mieście i się czymś zajać ale chyba nie będzie mi to dane :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...