Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [Season 4 EP 2] [ NO DONATE] [ 100x ] [LONG TERM]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server padł czy to tylko u mnie?

Serwer online. Możliwe, że atak Cie rozłączył.

Serwer nie wyłączy się od ataków, mogą być problemy z wejściem na serwer podczas ataku

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wczoraj był ten sam problem i men coś na to poradził że się dało wejść mhm

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Zaraz kazdy będzie mógł grać, znalazłem lukę którą wykorzystuje ktoś kto się zna :) 

Załatam i będzie git. 

Opublikowano

Admin walczy z atakami, ktoś odcina tak serwer tak, ze polowa ludzi nie moze wejsc do gry, luka znaleziona, walka trwa proszę o cierpliwość i wytrwałość, przejdziemy przez te schody i zostanie tylko przyjemna rozgrywka

Snopi

Opublikowano

Czy komuś jeszcze źle działa bot na Energy Elfie? Musze dawać o 1 osobę więcej w pt żeby normalnie bufował bo jak jest normalna ilośc osób i taka sama ilość ustawiona w bocie to mi nie łapie i nie wiem co jest powodem... Z tego właśnie powodu nie mogę ustawić bota na 5 osób w pt i opcja żeby być ostatnim w pt także nic nie dała.

Opublikowano

@ up -> odpowiedzialem w grze :) 

MEN wbil na serwer i zrobil porzadek- nie ma lagow, DC, mozna spokojnie wejsc do gry bez problemu.
Administracja robi naprawde dobra robote i stara sie reagowac na biezaco- nawet o pol godziny po polnocy.

Serdecznie zapraszamy :)

Edit: praktycznie non stop 40+ online :)

Opublikowano

Server git tylko jakas pijawka z przedszkola DDosuje caly czas.... I po tym poznac dobry server ze ludzie czekaja wytrwwale az Admin sobie poradzi z jakims zapryszczonym okularnikiem ktoremu nic w zyciu nie wyszlo i chce psuc zabawe innym. Na forum luzne tematy ( nawet o kebabach ^^^^) i caly czas 40-60 ppl online jak sie udaje adminowi odeprzec smarka. Swiadczy to tylko o tym ze admin na serio traktuje server i graczy na nim. Nie odchodzi i nie mowi ze ma dosyc. Zapraszam serdecznie bo naprawde warto a i dosyc ciezko tez jest ale ludzie sobie pomagaja :) mam juz troche lat na karku i paredziesiat serverow juz zwiedzilem i ten jest w moim top 5 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...