Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [Season 4 EP 2] [ NO DONATE] [ 100x ] [LONG TERM]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mogę się zarejstrować na stronie, cały czas wyskakuje błąd Are you really a human? Enter the verification code correctly!

mimo że tokena wpisuję poprawnie, co jest grane?

Opublikowano

udało mi się ale teraz gra się nie odpala, launcher nie ma przycisku connect a przez maina jak klikam to chwilę czarny ekrran po czym wyłącza się i tyle widziałem

[EDIT] udało mi się uruchomić ale na innej rozdzielczości, gra nie uruchamia mi się w rozdzielczości 1360x768 a w takiej mam monitor, w mniejszej obraz mam ucięty i widzę połowę pulpitu ;/ nie da się tak grać

Opublikowano

Witam.Po trudnej walce admina z ddosami udalo sie ogarnac wszystko w 100%,server stoi ataki ustaly,wiec zapraszam wszystkich,którzy byli ale sie zrazili sytuacja z ddosami,oraz tych ktorzy szukaja serva do pogrania na dluzej !.Pozdrawiam Phantom!

Opublikowano

Na forum serwera została udostępniona tymczasowa lista spotów dostępnych w grze. ( będzie ona na bieżąco edytowana ) . 

Dodany został również spis eventów, które będą odbywać się w tym tygodniu.

Castle Siege ustawione jest na niedzielę 31.10.2015 godzina 19:00.

Zapraszaamy do gry

Opublikowano

Na forum serwera została udostępniona tymczasowa lista spotów dostępnych w grze. ( będzie ona na bieżąco edytowana ) . 

Dodany został również spis eventów, które będą odbywać się w tym tygodniu.

Castle Siege ustawione jest na niedzielę 31.10.2015 godzina 19:00.

Zapraszaamy do gry

Pssst, 31.10 to sobota.

Zapraszam do gry!

Snopi

Opublikowano

Sewer działa stabilnie, od 2 dni nie było żadnych problemów. 

Online codziennie się zwiększa, a handel powoli zaczyna się rozwijać.

Jest tak jak wspomniałem na samym początku. Główną walutą jest zen, ponieważ ciężko uzbierać na resa.

Rywalizacja na spotach jest zauważalna.

Dzisiaj została usunięta postać o nicku "Legion" za używanie auto pickera ( jest on zabroniony ).

Co czeka nas dzisiejszego dnia?

Admin WARNING przeprowadzi event na serwerze, ale więcej info znajdziecie na forum serwera. 

Lista spotów została dodana na forum

POSZUKUJEMY POMOCY NA FORUM 

Poszukiwany jest moderator ! 

Zapraszamy !

Opublikowano

Nie wiem jak tam ktokolwiek założył konto ... ciągle mam ,że błędnie wpisuje kod z obrazka a robiłem już z 20 razy ... naprawcie to

Opublikowano

Aktualnie na serwerze trwają pracę nad dodaniem "Market Systemu", Co to takiego? Już tłumaczę dla osób, które nie spotkały się z takowym systemem. Polega to na tym, iż możemy dodać ogłoszenie sprzedaży danego przedmiotu, który posiadamy lub poszukać jakiegoś przedmiotu, aby go zakupić.

Market system będzie operował walutą zen oraz wcoin. Sprzedający decyduje o cenie przedmiotu, oraz w jakiej walucie wystawi swój przedmiot. 

Dodane zostanie również wirtualne depo oraz bank, w którym będziemy mogli przechowywać przedmioty zdobyte w grze w celu zrobienia trochę wolnego miejsca w depozycie. 

Dodanie zostanie również "LOKATA ZEN", na czym to będzie polegać? Otóż, powiedzmy ja ustalę stopę procentową 5 % w ciągu 24h. Gracz będzie mógł wpłacić daną sumę zen np. 200kk, po 24 godzinach jeżeli nie wypłaci tych pieniędzy zwiększy się o 5 % wartości wpłaconej gotówki. Jest to pewien sposób, przypływu gotówki na serwerze, a jak wiemy, na serwerze zen jest bardzo przydatną i ważną walutą, ponieważ wykonanie jednego reseta kosztuję nas 100 milionów zen. Jest to wiele, jak można sobie wyobrazic kiedy 5 osób stoi na spocie i każdy z nich zbiera zen.

Co w przyszłości? 

- Zostaną przeprowadzone eventy przez GM WARNING, które zaplanował i rozpisał na naszym forum.

- Odbędzie się również event gildiowy PVP, za który gildia otrzyma pewną nagrodę

- Ustawimy dokładne ceny w Webshopie, aby każdy mógł sobie obadać ile potrzebować będzie resetów, aby zdobyć taki przedmiot. 

- Nowy wygląd forum

- Nowe eventy na serwerze ( np Lucky Coin czy też Rena ) 

Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do wspólnej gry !

Opublikowano

Serwer rozkreca sie coraz bardziej :) Codziennie GM'owie robia jakies evenciki by oderwac Nas troche od expienia i zbierania zen ; D A nagrody sa warte fatygi, mozna zdobyc Zen - tak baardzo ceniony na serwerze :D bez niego nie bd sie rozwijal ;D i WCoiny - wygrasz kilka eventow i mozesz zakupic sobie "wiekszy Exp" : ) i cieszysc sie nim przez okreslony czas :D. Administracja jest bardzo zaangazowana w ten projekt, co chwile cos ulepsza, stara sie wprowadzac zmiany, ktore uczynia Nasza gre na serwerze ciekawsza :) Pilnuje porzadku - Nie ma tutaj miejsca dla " haxow "  :), Slucha opinii graczy, bierze pod uwage ich pomysly na dany event. Osobiscie NIGDY nie przepadalem za MU pod wersja jaka tutaj widzimy... wchodzac po raz pierwszy na serwer i wbijajac pierwsze lvl'e gram tutaj do tej chwili :) I zarywam nocki, przypominajac sobie jak to sie gralo w MU 6-7 lat temu :D Gra tutaj jest naprawde wieelka frajda :). Ludzie tutaj grajacy tworza mila atmosfere, wielu jest chetnych do pomocy nowym - a to ktos komus wydropi pierwsze skille ;) A to podexpi do DL'a / MG ; ) Z Nami nie zginiecie :D Zapraszam wszystkich do gry, widzimy sie na serwerze :) 5!

Opublikowano

Zapaszam na serwer, stabilny, trudny, dużo online

Zapraszam graczy RAMPAGE , EAGLES , ReDa i wszytkich ktorzy spotkali nas na innych serwerach.

Jak i tych z którymi jeszcze nie graliśmy.

jesteś Pro, Killerem, Afkerem, Graczem solowym, a może gracie w HitTeamKill

WBIJAJCIE i walczcie z nami, przeciwko nam, z tamtymi i przeciwko tamtym :P

Super sie gra , ZAPRASZAM

GoldDEATH / Goldzik / point

Opublikowano

Nadszedl weekend a wraz z nim okragly tydzien od startu serwera i na dobra sprawe zlego slowa o nim powiedziec nie mozna. 50+ online praktycznie naokraglo, 0 lagow, 0 dc, administracja ogarnieta, cheaterzy usuwani i banowane ip, ludzie w porzadku, gra sie naprawde przyjemnie.

Jesli szukasz serwera, ktory ma Ci zapewnic spokojna i stala rozgrywke, to zapraszam a napewno sie nie rozczarujesz ;)

Opublikowano

Piątek.. Kolejny piątek z PRESTIGE grając tutaj wspominam najlepsze czasy MU ONLINE .

Nie jestem zwolennikiem 4 sezonu , lecz ten serwer no masakra nie wiem jak to określić nie zmienił bym go na bank na inny ! :D

MEN(głowny administrator) to chyba robot bez kitu o 4 w nocy pisze odpisuje po minucie wszystko jasno ładnie 20 to samo. Na serwerze , forum dużo się udziela co jest wielkim plusem.

W życie serwera wchodza codziennie eventy , konkursy . Waluta serwera ZEN , nawet sobie nie wyobrażacie jaką to robotę robi na serwerze pamiętacie czasy jak się zakładało sety+zen ? Niestety nikt tutaj nie posiada jeszcze takich setów ^^ .

Z ręką na sercu powiem że od 3 dni byłem raz tylko off (komputer sie przegrzał) takto żadnych dc , lagów nic pięknie się gra .

Hakiery eliminowane natychmiastowo sprawa wyglada tak:  wiadomość do admina>sprawdzenie logow/gracza na serwerze > ban IP

online 60+ zróbmy 100 minimum wchodzić !!!

Ps: Jak spotakcie gracza Essi to śmiało pytać o party itemy itp to taki gracz co nie ma serca odmówić (pipunia taka)

Opublikowano

Zarywaliście noce kidys przez tę grę ??

stawaliście o 3 by jeszcze ogarnąć konto :) i dalej lekki sen i do pracy :P

To serwer na jak czekałem . Od dawna nie grało mi sie tak przyjemnie, stabilnie , jak na tym Prestige-MU.

To serwer nie jak kazdy  inny .Tu admini maja Głowe na karku i elimunuja każdego hackera odrazu.

Tu codziennie sprawdzane sa logi i wylapuja tych co trzeba.

Chcesz pograc uczciwie, W main jest wbudowany clicer i nie musisz nic odpalac.

napewno Dlugo terminowy, nie to co inne, miesiac i next

Zapraszam Gildia RAMPAGE

Opublikowano

Server sam w sobie cieżki jeśli chodzi o expienie i tym podobne lecz fajna atmosfera administracja trzyma ręke na pulsie i nie pozwala na zadne haxy i tym podobne odstepsta od orginalnego toku gry. Ogulnie projeky ciekawy eventy sa naprawde ciekawe i mozna wygrac naprawde przydatne rzeczy więc serdecznie zapraszam na server :)

Opublikowano

Bardzo polecam server. Gram już tydzień i naprawdę fajna astmosfera i w gildii i na czacie głównym oraz w party z przypadkowymi osobami. GM aktywnie cały czas pomaga i odpowiada na pytania oraz organizuje eventy. Jeżeli ktoś szuka servera z low expem, gdzie nie wystarczy stać w miejscu i zablokować myszkę tylko trzeba coś robić i czerpie z tego przyjemność to będzie to idealny server. Serdecznie polecam i zapraszam.

Opublikowano

Też polecam ten serwer. To jeden z najlepszych serwerów w jakich do tej pory grałem. Ciężko znaleźć 2 taki serwer. Wymagający, czasochłonny a ludzi coraz więcej przybywa. To też duża zasługa adminów, którzy wkładają w ten serwer mnóstwo czasu jak i wysiłku, dostepni niemal 24/7. Warto pobrać i zagrać !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...