Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [Season 4 EP 2] [ NO DONATE] [ 100x ] [LONG TERM]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A możesz coś napisać o spotach gdzie po ile mobów , o partyexpie czy bedzie czy nie :) , czego tak szybko start planujesz :D

Pozdrawiam :)

Co do spotow to roznie raz 5 raz nzawet 7 ( nie slupki) ale i dla bk sie znajda w malej odleglości, exp party jak najbardziej bedzie, a co do startu pliki mamy Gold bardzo mala ilosc bugow i ile jeszcze jakis wychwycimy. Dlatego start planowany tak szybko z racji iz nie ma duzo roboty jezeli chodzi o to.

Oczywiscie moze to sie zmienic.

AmazingLife

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona powinna być online w ciągu 1h, 

Przepraszam za utrudnienia ale SQL z nami pogrywa :D

@@ Będzie bot wbudowany. 

@@ Niespodzianka dla MULTI ACC : Troche wam utrudniłem robotę. Nie będzie tak łatwo odpalić 2 konta.

Opublikowano

Serwer zapowiada się całkiem nieźle. Świetny sezon, przyjemny exp, odpowiednia ilość mobów 5-7.

Administracja cały czas aktywna na testach i współpracuje z graczami.

Pozdro 

Opublikowano

4h w grze i szczerze mówiąc nie znalazłem żadnych bugów, rzeczy do poprawy itp, jak napisał kolega wyżej administracja współpracuje z graczami aby dobrze przygotować serwer, mają świetne pomysły na urozmaicenie rozgrywki. Myśle że do piątku wszysko będzie dopięte na ostatni guzik, na moje oko juz jest 90% ogarnięte, kilka poprawek, strona i będzie super, AntyHack przekozak, wbudowana "Avanta" dobrze działa nawet na win 8/10 więc zero problemu dla EE, szkoda tylko że nie zbiera dropu  :lenny:  :lenny:  ale może to i dobrze.

Czekamy i w piątek lecimy pełną parą  :D  :D

Snopi

Opublikowano

Cieszę się takowym zainteresowaniem. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie tak jak jest planowane.

Strona dzisiaj powinna w pełni funkcjonować i zostanie upubliczniona 

Pozdrawiam, 

@@ Edit.

Potrzebować dzisiaj będę 5 chętnych osób do ustawienia min. Party Expa. Pisać pw

Opublikowano

exp bym zmniejszył normal 30 a vip 40 . 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

exp bym zmniejszył normal 30 a vip 40 . 

Nie widzę takiej potrzeby. 

Exp 100 jest na prawdę wystarczający.

VIPa nie będzie.

@@ 

STRONA DZIAŁA www.prestige-mu.pl

Opublikowano

Polecam, chetnie pomoge na starcie, mozna zorganizowac gildie. Mila atmosfera na testach, Admin podchodzi do kazdego z osobna , ma czas rozwiazuje najmniejsze problemiki:) jest milo, Pjona

Opublikowano

Po wielkich trudach www dziala serverek w wiekszej czesci ogarniety ale dalej liczymy na wasza pomoc w ogarnieciu/propozycje na prawde jest to dla nas cenne :), wszystkim ktorzy juz wlozyli swoj wklad i czas juz dziekuje :)

AmazingLife

Opublikowano
Ustawienia party exp + komentarz dla niekumających

NIE RASOWE

PartyExp2Players = 90 % na łeb

PartyExp3Players = 90 % na łeb

PartyExp4Players = 90 % na łeb

PartyExp5Players = 100 % na łeb

RASOWE

SetPartyExp3Players = 105 % na łeb

SetPartyExp4Players = 110 % na łeb

SetPartyExp5Players = 130 % łeb

Jak na razie tak zostaje.

Opublikowano

Ja mam kilka propozycji wiadomo ze nie wszystkie sugestie beda dla kazdego odpowiednie,ale nei zaszkodzi napisac:

-Usunąć arene,moim zdaniem spoty na arenie sa strasznie oklepane,i expienie tam jest monotonne (res-arena-res-arena) w miejsce tego zrobic spoty na mapach fabularnych typu Tarkan itp.

-Czesto mozna spotkac servery ,które posiadaja 200-300 graczy? lecz co z tego jak 80-90% z nich to afki,wprowadzic system anty-afk czyli co jakis czas robic kontrole afk,oczywiscie nie ktorym to moze nie pasowac ale przez takie cos server bedzie przez wiekszosc czasu tetnil zyciem.

-Przedewszystkim zrobic sporo spotów aby kazdy mial gdzie poexpic.

-Spora ilosc eventów z tego co zauwazylem,gracze bardzo lubia tego typu rzeczy,gdzie moga razem porywalizowac nie tylko poprzez exp czy pvp.

-Proponował bym zmniejszenie % pralki oraz drop kamieni,moze i opcja bardzo dyrastyczna dla graczy,lecz pozwoli to na dluzsza zabawe na serverku,również zaproponował bym tutaj zmniejszenie dropu z Goldów,nawet czasem niech poleci zwykły gold z boxa.

Z mojej strony to tyle,ja licze na super zabawe,i mam nadzieje ze administracja popisze sie i nie oleje servera po tygodniu,a bedzie brala czynny  udzial w jego rozwoju jak i zyciu z nami playerami :) Pozdro !

Opublikowano

Ja mam kilka propozycji wiadomo ze nie wszystkie sugestie beda dla kazdego odpowiednie,ale nei zaszkodzi napisac:

-Usunąć arene,moim zdaniem spoty na arenie sa strasznie oklepane,i expienie tam jest monotonne (res-arena-res-arena) w miejsce tego zrobic spoty na mapach fabularnych typu Tarkan itp.

-Czesto mozna spotkac servery ,które posiadaja 200-300 graczy? lecz co z tego jak 80-90% z nich to afki,wprowadzic system anty-afk czyli co jakis czas robic kontrole afk,oczywiscie nie ktorym to moze nie pasowac ale przez takie cos server bedzie przez wiekszosc czasu tetnil zyciem.

-Przedewszystkim zrobic sporo spotów aby kazdy mial gdzie poexpic.

-Spora ilosc eventów z tego co zauwazylem,gracze bardzo lubia tego typu rzeczy,gdzie moga razem porywalizowac nie tylko poprzez exp czy pvp.

-Proponował bym zmniejszenie % pralki oraz drop kamieni,moze i opcja bardzo dyrastyczna dla graczy,lecz pozwoli to na dluzsza zabawe na serverku,również zaproponował bym tutaj zmniejszenie dropu z Goldów,nawet czasem niech poleci zwykły gold z boxa.

Z mojej strony to tyle,ja licze na super zabawe,i mam nadzieje ze administracja popisze sie i nie oleje servera po tygodniu,a bedzie brala czynny  udzial w jego rozwoju jak i zyciu z nami playerami :) Pozdro !

1. Arena jest wyłączona od samego początku

2. System AntiAFK jest właczony i są tylko nie które miejsca wktórych można afkować.

3. Na każdym moim serwerze było to normą, eventy PVP, loterie, questy

4. Co do goldów, wprowadziłem pewną zmiankę co do dropu, np

Nie mamy pewności, że zabijajac k5 wypadnie nam box+5, może dropnąć box 2 3 4 5, k3 = box 1 2. Takie utrudnienie. Co do jeveli, drop jest optymalny, nie leci mało i nie dużo, ale zapewniam Cię, że  nie będzie tak łatwo jak myślisz. Bo exe pojawią się po tygodniu może troche pózniej

Pozdrawiam i przed napisaniem wejdz na serwer :)

Opublikowano

Ustawienia party exp + komentarz dla niekumających

PartyExp2Players = 190  // każde pt 2 osobowe 195% / 2 
PartyExp3Players = 270 // pt nie rasowe 270/3
PartyExp4Players = 400 // pt  nie rasowe 380/4
PartyExp5Players = 450 // pt  nie rasowe 450/5
SetPartyExp3Players = 315 // rasowe 315/3
SetPartyExp4Players = 420 // rasowe 420 / 4
SetPartyExp5Players = 550 // rasowe 550/5 

Jak na razie tak zostaje.

Mam rozumieć że np lepieje expić solo bo masz 100% dla siebie niż we dwóch, wtedy dostajemy 195% /2 czyli po 97,5% expa tak? w każdym "nie rasowym" pt mamy mniej niż 100% na głowę, dopiero przy rasówce daje nam to 105% expa na łeb, czyli większy o 5% od base jak bys expil solo? dobrze to rozumiem?

Snopi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...