Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prestige MU [Season 4 EP 2] [ NO DONATE] [ 100x ] [LONG TERM]

PrestigeMU

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może by DL i MG od 1 lvla ? ;)

Właśnie, przecież bicie postaciami podstawowymi do 250 lvl jest bezsensowne. Tracisz godzinę na expienie postaci, tylko dlatego że musisz "zdobyć" swojego biednego DL... Może na globalu to miało sens, mniejszy exp itd ale tutaj?

Opublikowano

Właśnie, przecież bicie postaciami podstawowymi do 250 lvl jest bezsensowne. Tracisz godzinę na expienie postaci, tylko dlatego że musisz "zdobyć" swojego biednego DL... Może na globalu to miało sens, mniejszy exp itd ale tutaj?

DL szybko expi ;) nadrobisz ;)

Opublikowano

Bez przesady ludzie za bardzo chcielibyście na skróty... MG i DL są lepszymi postaciami z początku niż podstawowe :) Jak ktoś bardzo będzie chciał zagrać nimi to wbije ten 220/250 lvl :)

sygnatura.png

Opublikowano

1.Z tego co wiem ludzie czynnie testujacy server,oraz ci ktorzy pomagali w konfiguracji servera czyt.(siedzieli caly dzien wczoraj na servie) beda mogli zrobic odrazu dl/mg ma byc to pewnego rodzaju nagroda :). Oczywiscie nie jest to informacja 100% potwierdzona.

2.Co do sumki,tutaj do konca z chlopakami na skype nie siedzialem,i nie wiem jaka decyzje podjeli,ale z tego co wiem to sumka ma wejsc w pozniejszym czasie rozgrywki,poniewaz jest problem z balansem tej postaci.

3.Co do DL/MG lepszy/gorszy to tutaj bym sie nie zgodzil wczoraj testowalem wszystkie postacie i balans jest niezly.Sm na teleporcie stoi niewidzialny kolo 4 sec +ligtening tak ze na pvp nie bedzie ssal jak na wiekszosci serverach,jak zlozy sie dobry set z socketami to bedzie niezle orał.Dl i mg maja oczywiscie ta przewage 7pkt za level to tyle.

4.Spoty rowniez sa tak zrobione ze nie powinno byc problemu z expem,szybki resp mobow i spotow pełno.Dodam również,że opłaca expic sie w party nawet nie rasowym,exp leci w miare ok.

5.Goldy oraz moby maxymalnie podkrecone tak ze w tym przypadku zeby zabic golda bedzie 3ba biegac gildia.to samo tyczy sie wszystkich bosow Selupan etc.

Pozdrawiam Phantom.!

Opublikowano

Witam wszystkich,

trochę testowałem serwerek, naprawdę fajnie go ustawiono. Ponadto admin na bieżąco wprowadzał poprawki i reagował na wszelkie sugestie oraz uwagi. W mojej skromnej opinii serwer będzie prowadzony faktycznie "pod graczy" a nie pod $_$. Jeśli chodzi o samą grę- jak już przedmówcy mówili- dobrze dostosowane spoty jak i siła potworów do expa a bossy bardzo mocne (pół gildii będzie latać czy to na goldy czy nm/kuna/selupana). Summoner jednak będzie działał, wszystkie eventy sprawne. Uzbieranie setu będzie wymagało od nas czasu i zaangażowania, bo nic tak łatwo nie leci ;) 
Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić serwer i zaprosić do wspólnej gry :D

Pozdrawiam, Remik

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie jeszcze jak z tą sumką będzie no i szukam party z ts i ekipy do pogrania pozdrawiam Haze

Z Sumka sprawa do konca jeszcze nie jest pewna, dziś admin się na niej skupi, jeśli uda się ją ogarnąć to zostanie, jeśli nie to poleci out,  a np wingi które Ci wyjda dla SU 2 lvla bedziesz mógł wymienić na jakieś inne.

A co do ekipy do pogrania to zapraszam do mnie, korzystamy z TSa.

Snopi

Opublikowano

Jeszcze jedno mam pytanie czy ten serwer będzie miał naprawdę zabezpieczenia czy znowu cały w cziterach i non stop ddosy ?

Z Sumka sprawa do konca jeszcze nie jest pewna, dziś admin się na niej skupi, jeśli uda się ją ogarnąć to zostanie, jeśli nie to poleci out,  a np wingi które Ci wyjda dla SU 2 lvla bedziesz mógł wymienić na jakieś inne.

A co do ekipy do pogrania to zapraszam do mnie, korzystamy z TSa.

Wyślij na prv Ts-a w takim wypadku :)

Opublikowano

Zabezpieczony, z tego co wiem to jest jakaś osoba z zewnatrz co się nimi zajmuje. Hacki nie działają- zapewniono mnie, że były sprawdzane, więc żaden SH i podobne nie pójdą :)

Opublikowano

@negligence

Powiem tak,z cheatow ktore chcialem odpalic(w celu sprawdzenia) nie zadziałał zaden.Wiadomą sprawa jest to ze od cheatow nie da sie uchronic,mozna tutaj wziac za przykład miliardowe projekty typu CS go czy league of legends,skoro w takich projektach cheaterzy znajduja obejscie,gdzie servery posiadaja zabezpiecznia warte miliony,to co my mozemy zrobic na serverze , który jest projektem przecietnego człowieka z ograniczonym budzetem.Od siebie dodam tylko tyle ze duzo zalezy od nas graczy,i tutaj apel do was zebyscie sie skupili na samej grze anizeli na afku,jezeli znudzi sie exp przeleciec po spotach sprawdzic czy ktos nie uzywa bota do picku badz tez jakis innych haxow.Administracja zrobi swoje ale nie ukrywam potrzeba do tego rowniez waszego zaangazowania !.w 90% to my tworzymy swiat servera i atmosfere na nim panujaca,wiec postarajmy sie aby wszystko gralo jak nalezy i wrazie czego wykopac wszystkich haxow z servera.Pozdro!

Opublikowano

Wróciłem właśnie z uczelni i czytam sobie te wasze opinie/pytania. Postaram się odpowiedzieć każdemu z osobna, wystarczy, że napisałeś wyżej to w mojej poniższej wypowiedzi znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie. 

Co do Summoner'a. Na chwilę obecną zostanie on wyłączony. Wingi SUM w pralce są wyłączone na 15 prób, które wykonałem nie wyszły żadne sumki. Jeżeli sytuacja się zdarzy, że wyjdą wam wingi dla Summonerki, w ramach rekompensaty za wyrządzoną szkodę jestem w stanie wymienić skrzydełka na takie jakie dana osoba będzie chciała. To jest bez problemowe.

Co do itemków Summonerki. Poustawiałem drop, aby wgl nie leciały, lecz to pogrywa sobie ze mną i gdy to edytuje to itemki Summonerki lecą wszedzie, na każdej mapie. Nie przejmujcie się tym, że wypada np na spocie item dla summonerki, zresztą mało kto będzie go podnosił skoro są wypadajki ( Odpowiem na pytanie, które zaraz poleci : NIE DROPIĄ Z BOXÓW/WYPADAJEK ITEMY DLA SUMMONERKI ) 

Co do wcoin shopu: Wcoin'sy będziemy mogli kupić za realną gotówkę ( w formie dotacji na serwer, przykro mi, ale serwer musi się sam utrzymywać, bo nie chcę dokładać do tego "projektu", wystarczy ile pracy włożyłem w to aby to fajnie bez problemowo funkcjonowało ) , w tym sklepie będziemy w stanie znalezc przedmioty takie jak 

- Seal ( 1,7,30 dni ) , Seal jest edytowany, nie daje pełnej wartości jaka jest podana pod "X" w grze. Będzie to od 30%- 50 % zależy od tego ile wam złapie. Rzecz jasna, że zdobyć będziecie mogli też wcoin'sy za wygrywanie eventów,bicie bosów oraz eventy organizowane przez zarząd serwera. Miał być VIP, ale nie potrafiłem skorygować tego na jednym serwerze, więc postanowiłem dodać tego seala. Znajdziemy w tym sklepie także " Rudolfa " Dlaczego rudolf? Dlatego iż nie ma dozwolonego auto pickera ( program do podnoszenia przedmiotów z ziemi ) 

A zen stał się walutą tego serwera, ponieważ będziemy potrzebować zebrać 100 kk za jednego resa. Znajdziemy również zapki do BC/DS/IT/KALIMA ( pakowane po 1,10 sztuk ) 

Osoby, które bardzo zaangażowały się w pomoc na testach serwera zostaną przeze mnie nagrodzeni, małą i nie zbyt liczącą się nagrodą, mianowicie mam na myśli tutaj, że te osoby po zgłoszeniu się do mnie i podaniu loginu, którego podczas testów używały oraz w ramach dowodu, jakiego buga etc znalezli czy coś w tym guście otrzymają DL/MG od 1 poziomu ( myślę, że tutaj nie powinno być o to sporów, bo wspólnie z grupką osób pracowaliśmy dniami i nocami aby to wszystko fajnie ze sobą współgrało. Nie napisałem tego wcześniej, dlatego, że nie lubię jak ktoś wchodzi pomóc na testach tylko dlatego, że jest coś w zamian. Postanowiłem to ogłosić w dzień startu :) 

Zabezpieczenia klienta hm.. Sprawdzaliśmy wiele wspomagaczy, lecz nie działał żaden. Guard jest naprawdę solidny. Wiadomo, jak kolega wcześniej wspomniał, od cheatów żadna gra się nie uchroni, lecz jestem osobą konsekwentną i sprawdzam logi, używanie wspomagaczy skutkuje usunięciem postaci i banem na IP i Hosta.

Informacja do uczciwych. 

Jeżeli jesteście w stanie mi pomóc, prosiłbym was o to, aby zgłaszać na forum cheaterów, jeżeli takowych znajdziecie. Każde zgłoszenie = Wcoin's :) 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na start dzisiaj o godzinie 18:00.

PS PRZYPOMINAM O POBRANIU NOWEGO CLIENTA !!!

Opublikowano

Witam. Na pewno odiwedzę server i z racji tego, że i tak zrobię DLa to na początku zagram EE więc jeśli ktoś będzie chciał zrobić już od początku party to zapraszam :)

Opublikowano

Ja mam pytanko na temat początkowych sklepów. Czy najważniejsze skille dla postaci takie jak Evil Spirit, Twisting Slash, Orb of Healing/Damage/Defense i FireBurst beda dostępne w sklepach? Pozdrawiam.

Opublikowano

z tego co patrzyłem na testach to nie było tych skillów w sklepach. i raczej ich nie bedzie. damy rade wydropimy :)

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...