Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamelis [Dedyk] [Easy/PvP]

KamelisPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 500
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wezcie wrzućcie klienta jeszcze raz czystego a nie z tym gównem . Ostatnio też miał startować server administracja mówiła, że Ramnit to nic a potem się okazało że osoba która wrzucała klienta miała zainfekowanego kompa a ludzie którzy to pobrali z tym syfem niezły gnój mieli na kompie . 

Opublikowano

Hy8iYzN.jpg

Ktoś, coś? 

Wezcie wrzućcie klienta jeszcze raz czystego a nie z tym gównem . Ostatnio też miał startować server administracja mówiła, że Ramnit to nic a potem się okazało że osoba która wrzucała klienta miała zainfekowanego kompa a ludzie którzy to pobrali z tym syfem niezły gnój mieli na kompie . 

Mam AVASTA premium więc naprawił od razu to zagrożenie przy rozpakowywaniu. Naprawdę wrzućcie czystego bo można komuś kompa nieźle popitolić. 

PS: Misji jest dużo na serwerze ? 

Opublikowano

2466714434464301429650.png

Zagram na 100%. Ten ss mnie zachęcił. Dodaj też inne stroje z anime, bo pięknie to wygląda <3

nom zajefajnie jak by dodali fryzury i stroje z Dragon Ball Z szczególnie fryzurę Super Saiyan z Dragon Ball Z tą żółtą  i z te nowe z Dragon Ball Super tą czerwoną i niebieską 

zxc

Opublikowano

Mam AVASTA premium więc naprawił od razu to zagrożenie przy rozpakowywaniu. Naprawdę wrzućcie czystego bo można komuś kompa nieźle popitolić. 

PS: Misji jest dużo na serwerze ? 

Po uruchomieniu Patchera nie ma tego wirusa. 

Opublikowano

No prezentacja na prawdę ładna i zachęca do gry :) Takiego serwera od dawna szukałem, więc z chęcią zagram! Czekam z niecierpliwością na start! 

MÓJ KOCHANY KOSTIUM AKATSUKI ZACHĘCIŁ MNIE NAJBARDZIEJ DO GRY I NA PEWNO BĘDĘ GO MIAŁ!

takich graczy potrzeba :D

Opublikowano

jest zmianka skilli ? oraz kd + ile

Dostępna w IS. ( IS DROPIĄ W GRZE i bedzie mozna kupic od graczy :) )

Opublikowano

a ciężko będzie wbicie takiego śr,i mam też inne pytanie jak będzie więcej graczy to zmniejszycie czas respa bosów itp ?

Im większe śr, tym trudniej wbić. Tak, nie tylko czas respa, a i dodać kolejne CH.

Według mnie dungeony powinny być solowe jak na serwer easy/pvp

Jeden jest solowy, drugi jest w PT. ale i drop jest wiekszy

Jeśli zostanie wrzucony nowy client bez wirusów to zagram... 

Plik mozna usunac, to jest nie grozny wirus. Po uruchomieniu patchera sciaga normalnie plik odwirusowany

Opublikowano

a możesz powiedzieć jakie jest max śr ? oraz fajnie się zapowiada serwer ale te kd +9 odstrasza mnie :P jeszcze będzie trzeba je ulepszyć :P

Opublikowano

a możesz powiedzieć jakie jest max śr ? oraz fajnie się zapowiada serwer ale te kd +9 odstrasza mnie :P jeszcze będzie trzeba je ulepszyć :P

kd +9 nie daje ogromnych bonusów. ale jednak też świadczy o dmg. Z ulepszaniem KD nie powinno byc problemu.

Opublikowano

1% NA WBICIE KD A MAX SREDNIE JUZ BYŁO NAPISANE Z 3X + W PREZCE JEST NAPISANE JAKIE KUR/WA PYTANIA WY ZADAJECIE :D

masakra :D

kolejny....

up wyraznie napisali abys wykasowal ten plik a patcher sciagnie dobry co za boty powinni was reportowac za te bezsensowne nabijanie postow 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Wrzućcie chociaż tego patchera...

Patcher nie sciaga wszystkich plikow, sciaga tylko te ktora sa najwazniejsze. Możesz wypakować klienta bez tego pliku, ktory jest "niby" zawirusowany. Klient i tak bedzie dzialal bez problemu. ( jak uruchomisz patcherem )

Jeśli np ­fryz kosztuje 800sm to po ile sm dropi z bossa? 

Z jednego dunegona można nawet uzyskać do 100Sm na farcie.

KamelisPL

Co masz zamiar zrobić z tym zawirusowanym klientem?

Nie dam rady juz wrzucic nowego klienta z powodu jednego pliku, ktory tak na prawde nei jest zawirusowany, antywirus go wykryje, ale go nie usunie tylko doda do kwarantanny. A nawet jesli, po uzyciu patchera od razu nie bedziecie mieli tego pliku zawirusowanego. Możecie nawet wypakować klienta bez tego pliku, bedzie wam klient dzialal normalnie.

a ile % na wbicie kd do miecza oraz jakie max śr ?

80%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...