Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam wszystko pięknie jedynie można sie przyczepić do Vipa ale i z tym przyjemnie sie gra .

Brakuje tylko ludzi

Zaprszamy

Cały czas publikuje server jeżeli chcecie pomóc będę wdzięczny za pomoc w publikacji.

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam była cofka ponieważ był atak na server i baza została skasowana.... już więcej nie dojdzie do takiej sytuacji mój błąd zwiekszam wam exp na weekend do 250 vip 300 ponieważ baza została cofnięta o dwa dni

Opublikowano

Czemu jak wybieram postać to od razu ekran zanika ? 

( nie posiadam wirusów , antywirusa ( prócz microsofta ) patch nałożony itd. ) . 

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

Czemu jak wybieram postać to od razu ekran zanika ? 

( nie posiadam wirusów , antywirusa ( prócz microsofta ) patch nałożony itd. ) . 

Jeżeli to nie wina żadnego programu tzn "Jakiś HACKUF" to skorzystaj z tego filmiki, mi osobiście pomógł kilka tygodni temu :)

https://www.youtube.com/watch?v=1eVQf6ZpxcA

Pozdrawiam FranklyN

Opublikowano

Zapraszam ,gra się super;D

Wpadłbym, ale WINDOWS 10 nie obsługuje :D

@@ EDIT

Znalazłem rozwiązanie na windows 10 :) 

Proszę kliknąć prawym na main --->> Właściowści --->> Zgodność --->> Odpal jako WIN7

Pozdrawiam FranklyN 

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem na w8 :( sciaglem zrobilem patch odpalam i nic ;d probowalem jako admin w trybie zgodnosci xp jak i w7 i nadal nic ;p jakies pomysly ?:D

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem na w8 :( sciaglem zrobilem patch odpalam i nic ;d probowalem jako admin w trybie zgodnosci xp jak i w7 i nadal nic ;p jakies pomysly ? :D

Uszanowanko, 

3pL4jJt.png

Osobiście pomogło mi i 5 znajomym, spróbuj z XP 3

Opublikowano

Ustawiłem dokładnie tak jak na zdjęciu, uruchamiam wyskakuje te okienko czy chce zezwolić daje oczywiście tak, zakręci mi się te kółeczko przy kursorze przez sekundę i nic :(

@Edit
Próbowałem też z wyłączonym antyvirem bez zmian.

Opublikowano

Ustawiłem dokładnie tak jak na zdjęciu, uruchamiam wyskakuje te okienko czy chce zezwolić daje oczywiście tak, zakręci mi się te kółeczko przy kursorze przez sekundę i nic :(

@Edit

Próbowałem też z wyłączonym antyvirem bez zmian.

W takim razie wina leży nie po stronie twojego systemu operacyjnego ani antywirusa, prawdopodobnie coś blokuje Ci możliwość odpalenia.

Sprawdz pliki clienta MUO. Będą tam pliki z Antyhacka lub po prostu "MU ERROR/ MU LOG/AH " i tam będzie napisana przyczyna ( co blokuje, jaki program może sterownik ) 

Jak nie potrafisz tego przetłumaczyć na swoje to podeślij mi logi z folderu gry to Ci pomogę : )

Pozdrawiam FranklyN

Opublikowano

SERVER DNO ! NIE POLECAM

RR za plny STATY za plny brak mi slow na to co zrobil admin dzisiaj ja z tego servera odchodze milo bylo ale sie skonczylo parcie na plny zbyt duze rozumiem vip aby oplacic dedyka 20 osob ponad ma vipa 10 zl tyg 40 zl za osobe miesiecznie to macie 40x20 haha 800 zl miesiecznie za vipa samego brak mi slow na to wszystko.

Pozdro wszystkim ale moj czas na tym servie sie skonczyl a admin totalnie zero mozgu tym co zrobil

Ema 5 WARNING

AmazingLife

Opublikowano

Ja również podziękowałem za grę.. 

pobrane.jpg

Jakbyście słyszeli o jakimś serwerze na season 2 lub niżej, z NORMALNĄ administracją to dajcie info na PW chetnie dołacze :)

Bura_Sucz :)

Opublikowano

o co wam biega nie rozumiem że dodał crd za resy ? no i co z tego że dodał nie chcecie nie kupujcie a to że dodał to jego sprawa nikt nie każe przeciesz wam kupować na każdym serverze jest donate i będzie wkońcu admini servera coś muszą mięc z tego jakos utrzymać server. Żal was ściska że kupują jak chcą to niech kupują ich sprawa..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...