Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie start piatek o 20 za tydzien. Ludzie ogarna temat a Ty bedziesz mial czas zrobic jakies konieczne poprawki i dodac nowosci po konsultacji z graczami czy cos chca czy nie. Taki zapal to sie kiepsko skonczy, jak dla mnie, wczoraj rip a dzisiaj nowy start.. malo przekonujace

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest sobota caly weekend jeszcze przed nami a ty o przyszłym tyg . Jestem za startem dzisiaj tylko zrób ten party exp i ogarnij ragezone. I nie RIP tylko reset acc ;D Na mpc tez przydałaby sie nowa publikacja z dzisiejsza data startu w temacie bo pewnie malo kto tu juz zaglada

Opublikowano

Admin nie myślałeś może żeby postawić PVP S2? Ostatni serwer tego typu cieszył się dość dużą popularnością 60-150 osób online. Ja i wiele osób chętnie by zawitało. Plus za S2 najlepszy moim zdaniem.

Opublikowano

sh dziala max 10 min potem guard go wyrzuca, party exp ustawiony nie zapomnijcie że w party muszą być rasówki wtety PartyExp działa poprawnie będzie nowa publikacja na reagzone też już jest.

Opublikowano

JAVEL SUKCES

Bless: 100
Soul: 85
Soul + luck: 100
Life: 100

CHAOS MACHINE

+10 : 100
+11 : 100
+12 : 90
+13 : 90

Haha widzę że dobre zmiany admin porobił "teraz to nie ma sensu VIP" hahah

Opublikowano

Admin nie myślałeś może żeby postawić PVP S2? Ostatni serwer tego typu cieszył się dość dużą popularnością 60-150 osób online. Ja i wiele osób chętnie by zawitało. Plus za S2 najlepszy moim zdaniem.

Tego właśnie szukam, PVP serwer bez resów, exp jakies 500 czy tam 1000 i sieczka, ale Dragon raczej nie ma pojęcia jakie ustawienia powinien miec taki serwer.

Snopi

Opublikowano

Exp 200 i pralka max 80 procent a na normalu 70% nie więcej bo nie będzie miało sensu branie itemkow +13 . NORMAL soul 70% , vip 80% i bd gites

Opublikowano

dobry ruch z uaktywnieniem po tygodniu ale pralka 90% ? to za łatwo gildiami daje sie 1 osobie co ma vipa itemy tam wsyzstko wbijaja na 13 i co to za sens z gry

Opublikowano

Vip powinien dawac Nam z 10% wiecej niz na normalu... jak bedzie wszedzie 90-100 % to bedzie kaszana... juz samo to, ze exp maja tam dosc sporawy

Opublikowano

Vip powinien dawac Nam z 10% wiecej niz na normalu... jak bedzie wszedzie 90-100 % to bedzie kaszana... juz samo to, ze exp maja tam dosc sporawy

. Przez to jestem za tym aby max 80%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...