Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapytam jeszcze raz odnośnie waluty.

jest coś w planach czy raczej to co sie wydropi czyli blesy ,soule,lify ???? :)

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Valuta serwera wyjdzie sama w praniu, ale pewnie beda to jevele standardowo i prawidłowo, w sumie przy takim expie to różne "halnde" będą szły, kto co bedzie potrzebował. 

Snopi

Opublikowano

"Jest napisane" a nie pisze ...

Czy nowa wersja wiaze sie z tym ze ludzie i tak dostana kredo co kupili wczesniej ?

Bo dla mnie osobiscie bez sensu ze ludzia an stat w Fo beda latac ;/

AmazingLife

Opublikowano

A i co zabezpieczen to oczko smiga bez zadnych problemow wszystko auto kill, sh, pakiety itd Wiec nie startuj tego jak nie zainwestujesz w zabezpieczenia

AmazingLife

Opublikowano

Nie ma zabezpieczen w ogolne chlopie czemu ty klamiesz ?

Bany ? Czy testy nie sa tez po to aby sprawdzic Twoje zabezpieczenia aby gra byla fer i abys je poprawil ?

A Ty juz na testach ludzia bany dajesz ...

AmazingLife

Opublikowano

Nie daję bede je zdejmowal co mi zostalo to sprawdzić Dlke z maina bo może nie działa tak jak powinna a co do innych zabezpieczeń każda próba ddos kończy się automatycznym banem, ustawiłem wam party expa pod Exp:150x więc proszę o sprawdzenie czy działa prawidłowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...