Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da sie nowego guarda wrzucić? całkiem innego który puszcza autoclickera? No jeśli nic sie nie da zrobić to trudno, troche to nie fair, szkoda bo serwer sie dobrze zapowiadał.

Snopi

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co to za gracz który nie poradzi sobie bez AC nauczyli się iść na łatwizne i tylko płaczą olej ich jest jak jest.

Ta, bo Ci gracze którzy są za AC mają życie, prace itp, a jeśli miałbym grać tylko w wolnym czasie to jest max 3h dziennie, jak myslisz ile dni zajełoby bicie jednego resa? Poza tym AC działa u wiekszości więc czemu nie należy sie tym co maja win8? skoro inni biegaja na 4 konta. Zresztą, w dupie mam, już sie pożegnałem. Miłej gry i powodzenia.

Snopi

Opublikowano

Może trzeba by zapytać tę osobę czy wyłączy auto picka albo czy będziemy się dzielić kolejką, ale jak widać niektórzy myślą, że wszyscy są tak skąpi jak oni sami. No wtedy too fakt, może się odechciewać, że wszystko nie wpada do niego...

Opublikowano

tak to ja jestem skapy bo przeszkadza mi to ze jedna osoba z party bierze wszystko do siebie. ok...

a poza tym pytalem sie czy ma bota to nie odpisywal no bo po co

Opublikowano

No pewnie jak miał bota to był afk i trzeba było chwile poczekać... po coś ten bot jest nie po to,żeby sie patrzeć na ekran jak  bot bije :P Ale czasem się zdarzają takie samoluby na botach to fakt. Ale ja tam staram sie zawsze fair dzielic jak coś.

Opublikowano

windows 10 nie odpala się jakieś rady ?

Spróbuj zainstalować najnowszy sterownik do karty graficzne lub starszy niż ten co masz miałem tak samo na win 8

Zapraszam na Serverek super atmosfera stare dobre czasy MuOnline aż się łezka kręci w oku :) stare dobre czasy się przypomniały cało nocne expienie walka o itemy :) wszystkie te emocje dostępne na serverze naprawdę polecam :)

Opublikowano

na windowsie 10 wiekszosc STARSZYCH  gier  nie chodzi , jesli chielibyscie wiedziec tak samo jak stare wersje MU ONLINE  , jedyna opcja cofniecie systemu do WIN 7 , 8 , nie sa kompatybilne wszystko sie gryzie.

PSYCHIC-DOOM 97J   | www.psychic-doom.eu !!! |  :) 1000 EXP 

Opublikowano

chciałem pograć :P

stety mam win10, bo chyba bym wygrał ten serwer :v

Próbowałeś instalować starszy sterownik karty graficznej ? znalazłem taki krótki artykuł

MU Online na Windowsie 10
dodała: Gabi 01.08.2015, 00:20

Drodzy MUtizens!

Ostatnio twórcy otrzymali raporty dotyczące błędów GameGuard po aktualizacji systemu do Windowsa 10.

Deweloperzy znają już problem i starają się go rozwiązać.

Na stan obecny, odradza się aktualizowanie systemu do Windowsa 10, jeśli chcecie nadal cieszyć się z gry MU Online. Należy czekać na oficjalną informację dotyczącą rozwiązania błędu.

Twórcy przepraszają za niedogodności związane z tym faktem.

Miłej zabawy!

Opublikowano

zobaczmy, jak wygląda sprawa z party i itemizacją na serwerze?   :v

Zapraszamy :) party exp ustawiony jest moim zdaniem idealnie pod exp 150x :) przyjemnie się expi przyjemna atmosfera :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...