Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy tylko ja mam problemy z plikami z downloadu ? "archiwum ma niewlasciwy format lub jest uszkodzone" po wejsciu w wlasciwosci pliku na dole była opcja do odblokowania pliku bo pochodzi z innego komputera. Odblokowanie nic nie daje. winrar jest sprawny nbo inne pliki moge rozpakowac , tych z tego serwera niestety nie ... Prosze o jakis inny upload

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dragon, po pierwsze, Avanta/Elite działa, działa ale tylko graczom na win7, Ci z win 8 nie mogą odpalić przez gameguarda, jedynie starsze wersje awanty 2.xxx działały na 8, a Ci z win 7 wykorzystuja nowsze 3,5 i mogą używać bota, więc albo każdy moze korzystać albo nikt, ja osobiście z serwera odpadam bo mam win 8 i nie moge odpalić bota kiedy połowa serwera sobie z nim biega, proponuje żebys dał nowego patcha takiego w którym gameguard nie blokuje starszych wersji bota bo póki co uciekaja online Ci co nie mogą korzystać z tego przywileju jak wiekszość.

Snopi

Opublikowano

Dragon, po pierwsze, Avanta/Elite działa, działa ale tylko graczom na win7, Ci z win 8 nie mogą odpalić przez gameguarda, jedynie starsze wersje awanty 2.xxx działały na 8, a Ci z win 7 wykorzystuja nowsze 3,5 i mogą używać bota, więc albo każdy moze korzystać albo nikt, ja osobiście z serwera odpadam bo mam win 8 i nie moge odpalić bota kiedy połowa serwera sobie z nim biega, proponuje żebys dał nowego patcha takiego w którym gameguard nie blokuje starszych wersji bota bo póki co uciekaja online Ci co nie mogą korzystać z tego przywileju jak wiekszość.

Ehh, gdzie te czasy kiedy na server wchodziło się pograć, teraz wchodzi się tylko żeby boty postawić :<

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Człowieku, przy takim expie grając bez afka życze powodzenia :D nie te czasy, pokolenie grających w mu sie postarzało, ma teraz 20/28 lat i każdy pracuje i nie ma tyle czasu na expa, bot sie przydaje, a mimo to i tak kiedy mozna to sie siedzi przy tym kompie i gra, życie jest, nie to że tylko afk, wybacz ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy.  Dragon na prawdę jest to niesprawiedliwe, tak jak napisałem w moim poprzednim poście, prosze o szybką reakcje bo czas ucieka! inni expią na botach, drop zgarniają cały a druga połowa ma przysłowiową "kupe"

Snopi

Opublikowano

ja mam win 7 i mi nie dziala 3.5 ani zadna inna... w ogole sie nie uruchamia main, tak jakby guard odrzucal

Opublikowano

po 1 żeby postawić afka nie trzeba żadnego bota więc nie wciskaj mi tu kitów że o to chodzi ;) po 2 błędnie odebrałeś moje słowa patrząc przez pryzmat swojego ograniczonego punktu widzenia co do "gry". Najwidoczniej patrzysz na to w sposób "wyścig szczurów o topkę nade wszystko" a moja definicja słowa gry różni się od twojej tym że ma się to odbywać dla mojej i wyłącznie mojej przyjemności i relaxu a nie jeszcze się denerwować że ktoś mnie przegoni albo szybciej sobie zrobi secik ++ i wingi :) kiedyś grało się ile kto dał rade i nikt nie wydziwiał z botami bo było z kim grać jak już się weszło na server a teraz co to za przyjemność? 4x ludzi na serwerze i są oni aktywni przez pierwsze 1-2 dni a później znów bedzie to kolejny server na który wchodzisz by powiedzieć "cześć" armii zombie stojących na spotach z ustawionym botem na autopick i co robisz? sam stawiasz bota. taka gra to dla mnie marnowanie zasobów komputera ( przekładających się na zużycie prądu ) i ponadto 0 satysfakcji z gry. Więc pytam się, gdzie tu sens takiej gry?

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

po 1 żeby postawić afka nie trzeba żadnego bota więc nie wciskaj mi tu kitów że o to chodzi ;) po 2 błędnie odebrałeś moje słowa patrząc przez pryzmat swojego ograniczonego punktu widzenia co do "gry". Najwidoczniej patrzysz na to w sposób "wyścig szczurów o topkę nade wszystko" a moja definicja słowa gry różni się od twojej tym że ma się to odbywać dla mojej i wyłącznie mojej przyjemności i relaxu a nie jeszcze się denerwować że ktoś mnie przegoni albo szybciej sobie zrobi secik ++ i wingi :) kiedyś grało się ile kto dał rade i nikt nie wydziwiał z botami bo było z kim grać jak już się weszło na server a teraz co to za przyjemność? 4x ludzi na serwerze i są oni aktywni przez pierwsze 1-2 dni a później znów bedzie to kolejny server na który wchodzisz by powiedzieć "cześć" armii zombie stojących na spotach z ustawionym botem na autopick i co robisz? sam stawiasz bota. taka gra to dla mnie marnowanie zasobów komputera ( przekładających się na zużycie prądu ) i ponadto 0 satysfakcji z gry. Więc pytam się, gdzie tu sens takiej gry?

Koleżko, gra się fajnie jak się nie odstaje w miare od reszty, afczyć możesz bez bota oczywiście, ale nic nie pozbierasz a co za tym idzie nie dasz rady być "mniej wiecej" na tym samym poziomie co Ci z biotem, tacy będą Cie farmić i na CSie możesz sobie pobiegać i popatrzeć ewentualnie jak reszta walczy. Granie to nie expienie, granie to dla mnie pvp i eventy, duele i brama. Armia zombie, to powiedz mi czemu na nowszych sezonach w Mu jest wbudowany taki bot i jakoś gra sie toczy? chodzi o to zeby ułatwić sobie gre, nie wiem jak Ty ale ja mam życie i zeby na takim expie dorobić sie czegoś, wyprać wingi i wbijać resy to bym musiał z domu nie wychodzić, a bot mi pomaga gdy np jestem w pracy, poza tym szanse mają być równe, albo wszyscy albo nikt, zaden wyscig, jak juz mowilem, nie ma żadnej przyjemności z gry jak Ty masz 1 res i biegasz w sklepowych smieciach a inni powbijali po 20 i sobie poprali wszystko. Ja osobiście bez bota grać nie mam zamiaru, bez bota to sie mozna bawić na expie większym. 

Dragon, jak napisał Atmo, na 7 działa, na 8 nie, sory ale ja w takim razie odpadam, biegają osoby po 4 acc na jednym kompie, graj i rywalizuj sobie z takimi ;) 

Snopi

Opublikowano

Wbilem 330lvl i stwierdzam, ze server jest ch.jowy... Elitka dziala tylko trzeba znalezc odpowiednia wersje, spoty slupki(idealne na dl, ktory bije 1k+) po 20mobow, na lt6 znajdziecie spot z firanami, na arenie z mobami z lt. Gdy proboje wejsc na strone typu gdzie leci jakis item dostaje dc, gdy odpalam "bota", ktory jest w folderze w kliencie, a mam odpalone mu to dostaje dc. Gdy ktos wyjdzie z party przez dc albo alt+f4 wywala cale pt. Drop jakis dziwny na wolfach leci piorko,ts i es... Wiecej sami znajdziecie jak wejdziecie do gry.

P.S wspolczuje wszystkim elfika co musza buffowac po kilkanascie godzin, a reszta pt siedzi afk

Opublikowano

Elitka działa tylko na win vista i 7/ na 8 nie możliwe, próbowałem każdą wersje i każdy tryb zgodności.

Na 8 działają tylko wersje starsze typu 2.xx, ale niestety main je blokuje.

Dragon, nie pościsz nowego maina prawda ? Szkoda, serwer sie fajnie zapowiadał.

Snopi

Opublikowano

Koleżko, gra się fajnie jak się nie odstaje w miare od reszty, afczyć możesz bez bota oczywiście, ale nic nie pozbierasz a co za tym idzie nie dasz rady być "mniej wiecej" na tym samym poziomie co Ci z biotem, tacy będą Cie farmić i na CSie możesz sobie pobiegać i popatrzeć ewentualnie jak reszta walczy. Granie to nie expienie, granie to dla mnie pvp i eventy, duele i brama. Armia zombie, to powiedz mi czemu na nowszych sezonach w Mu jest wbudowany taki bot i jakoś gra sie toczy? chodzi o to zeby ułatwić sobie gre, nie wiem jak Ty ale ja mam życie i zeby na takim expie dorobić sie czegoś, wyprać wingi i wbijać resy to bym musiał z domu nie wychodzić, a bot mi pomaga gdy np jestem w pracy, poza tym szanse mają być równe, albo wszyscy albo nikt, zaden wyscig, jak juz mowilem, nie ma żadnej przyjemności z gry jak Ty masz 1 res i biegasz w sklepowych smieciach a inni powbijali po 20 i sobie poprali wszystko. Ja osobiście bez bota grać nie mam zamiaru, bez bota to sie mozna bawić na expie większym. 

Dragon, jak napisał Atmo, na 7 działa, na 8 nie, sory ale ja w takim razie odpadam, biegają osoby po 4 acc na jednym kompie, graj i rywalizuj sobie z takimi ;)

150x czyli high rate i trzeba z domu nie wychodzić żeby wyprać wingi i set zrobić przy takim expie i dropie? co najmniej jakbyśmy o globalu rozmawiali.

nie ciągnę tematu.

P.S. mmorpg nigdy nie było fair play.

Richard Carlson

Opublikowano

Dobra juz mozna by zablokowac wszystkie boty, wtedy bedzie ciekawiej. No i bedzie mozna sobie pogadac. Poprostu bedzie sie gralo mniej i tyle.

Opublikowano

A może mi ktoś podpowiedzieć jak dobrze ustawić w skryptach okno żeby dało się grać ? Bo okno jest albo za małe albo zbyt duże, a napisy mikro czcionką pisane

Opublikowano

Próbowałem wbić na serwer, ale na systemie win10 nie dało rady odpalić gry. Spróbowałem na linuxie, poszło.

Co złego? : 

- spoty słupkowe

- Durnotą było zablokowanie autoclikerów, jak dla mnie jest to nie fair w stosunku do ludzi, którzy mają życie ( szkoła, praca, rodzina itp ) i nie mogą sobie pozwolić na siedzenie przed monitorem i zbieranie przedmiotów itp.

- Z tego co zauważyłem DMG u DLa jest trochę za duży, ale może się to wyrówna w poznijeszym etapie gry.

- w LT3 wypadło  mi piórko ( jak ktoś chce, pisać pw oddam )

Co fajnego ? : 

- powrót do starych dobrych czasów, kiedy rywalizacja o spota, itemy, pozycje w topce była na 1 miejscu

- z*******y sezon

Szczere gratulacje dla Admina, któremu w końcu udało się ogarnąć swoje umiejętności i postawić serwer dla ludzi :) 

60 osób online, na prawdę sukces. 

Jestem neutralny co do opinii :) 

Pozdrawiam FranklyN

Opublikowano

Witam nie moge odblokowac awanty bo caly guard sie sypnie jestem w trakcie robienia nowego patcha i guarda postaram sie usunac to potencjalne zagrozenie kyore występuje

Czyli nadal Ci z win7 beda mogli grać na autoclickerze a Ci na 8 nie ? czy własnie pracujesz nad tym?

Snopi

Opublikowano

Na win 8 działa "MUAutoClicker_v2.0501.1003.27000E" wiem bo go używałem na innych serwerach, wystarczy ustawić zgodność. Niestety u Ciebie blokuje go main.

Snopi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...