Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na weekend masz szanse ściągnąć więcej ludzi którzy np pracują lub się uczą a dzieki temu beda mogli równo wystartować i cieszyć się grą przez ten czas. Jesli juz bedą mieli konta i postacie to z większą chęcią beda tez grali w tygodniu.

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jestem za resem acc.

:)

"Trance to nie tylko muzyka. To styl życia, inne, zmysłowe spojrzenie na świat, miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje.Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. " ;)

Opublikowano

Res acc i publikacja na zagranicznych forach typu ragezone. Zrób publikacje po Angielsku to Ci jej nie usuna. Aktywuj vipa dopiero tydzień po starcie daj top 5 vipa na tydzień jako rekompensata i wszystko bd git :)

Opublikowano

Poszedl juz rr acc :) i dobra decyzja moim zdaniem. Zacznie sie wsio od nowa, mam nadzieje, ze Dragon juz dostal pewna nauczke ; p i bd wiedzial na przyszlosc co zrobic przed podjeciem decyzji ;p

Opublikowano

hahaha mnie to wszystko smieszy jak ty Dragon sie teraz ponizasz masakra, odwaliłeś lipe i teraz masz tego skutki.

przyjmij to wiadomosci ze jak na Twoich poprzednich 2 czy 3 serverach bd RIP, bo admin z Ciebie marny

AmazingLife

Opublikowano

ImNot niestety człowiek to głupia rasa i uczy się na błędach. Dragon nie zapomnij o Angielskiej publikacji na ragezone bo tam sporo osób zagląda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...