Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli malo co Ciebie obchodza gracze, ktorzy chca sie cieszyc kazdym CIEZKO wbitym resem, tak :D ? Wolisz spogladac na Konto bankowe z zalaczonymi do wplat Loginami ? ^^ - Celem podbicia statow ich postaci.. :D ?

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no kilka osob kupilo resy po 100+zl, 10+ rr. I teraz swobodnie moga sobie expic k3 tak jak piszesz. Nie wiem czy ten kto kupi jest glupi, tak akurat nie uwazam, wiem jedynie ze psuje to rozgrywke do tego stopdnia ze polowa serwera odeszla bo musiala farmic te 10 resow przez kilkadziesiat godzin zeby wkoncu pojsc sobie na spot w k3.

no i mogą sobie expic kupili więc mają ? tak jest i będzie na każdym serverze kto ma kase ten ma lżej pamiętaj nie w życiu ale tak że w grze nie mówię tu o serverach Muonline ale też innych grach Online.

Opublikowano

Juz Ci mowilem Devil, ze NIE SPOTKALEM SIE JESZCZE ( A gram w MU od 10  lat ) z serwerem, gdzie JEST MOZLIWOSC kupna resow ^^:D Dragon jest pierwszym, ktory to wymyslil ! :D Brawo dla Ciebie Dragon ! :D Tylko, ze jest to W PIZDZIEC WIELKA gora lodowa, ktora zatopi Twoj juz i tak coraz mniejszy stateczek.. ;D

Opublikowano

no i mogą sobie expic kupili więc mają ? tak jest i będzie na każdym serverze kto ma kase ten ma lżej pamiętaj nie w życiu ale tak że w grze nie mówię tu o serverach Muonline ale też innych grach Online.

Nie ma tak na kazdym serwerze, na prawie zadnym tak nie ma, co ty gadasz. Wiem ze latwiej jest w grach online z kasa i sam duzo pieniedzy w rozne gry pakuje. Rozumiem ze serwer trzeba utrzymac, oczywiscie ze tak, ale to nie jest pieprzony Wow zeby chciec z tego wyciagac kase. To jest gra ktora ma 10 lat i ludzie w nia graja z sentymentu

Opublikowano

Obchodzą mnie gracze ale też obchodzi mnie server na którym grają byly ataki na server musialem zainwestowac w firewalla który też mało nie kosztuje firma hostingowa dodatkowa opcja zapisu kopi bezpieczenstwa też kosztuje nic nie ma za darmo.. też wlozylem kupe kasy i to co dostaje za donate wkładam w server też mam rodzinę ale jestem dostępny 24 praktycznie do dyspozycji sam prowadzę server bez pomocy plus praca rodzina to nie jest łatwe

Opublikowano

Obchodzą mnie gracze ale też obchodzi mnie server na którym grają byly ataki na server musialem zainwestowac w firewalla który też mało nie kosztuje firma hostingowa dodatkowa opcja zapisu kopi bezpieczenstwa też kosztuje nic nie ma za darmo.. też wlozylem kupe kasy i to co dostaje za donate wkładam w server też mam rodzinę ale jestem dostępny 24 praktycznie do dyspozycji sam prowadzę server bez pomocy plus praca rodzina to nie jest łatwe

I to sie ceni i dlatego miales tylu graczy. Jesli kasa z vipa, itemow nie wystarczyla w co watpie to trzeba bylo sie poddac, a nie podejmowac tak tragiczne decyzje.

Opublikowano

To teraz Ci, ktorzy prawdopodobnie kupiliby w przyszlosci VIP, odeszli ^^ Bo poczyniles takie a nie inne kroki :) Za szybko chciales sie dorobic na serwerze, bo tak to mozna nazwac. Za same Vipy na miecha z tylu osob mialbys juz ladna sumke ;)

Btw. Serwer Ci sie wylaczyl..  ^^

Opublikowano

Chyba tobie się wyłączył mi normalnie śmiga bo gram aktualnie ;p widzę że nie rozumiecie przekazu Dragona jakie radykalne kroki co takiego zrobił ze dodał te rr no i co z tego ? niechcesz nie kupuj za darmo ich nie oddaje przecież cena i tak jest przystepna ile kupisz max 2 rr ? i co ci to da będziesz expić w losttower ? może inni i mają kase niech kupują nawet i 20 tych rr ale wtedy po co grają ? żeby się dowartościować w grze 

Opublikowano

Normalny jestes?! Zalisz sie, ze sam kladziesz etc... Powiem tak jak wiekszosc ludzi tutaj pisze, ktos Cie do tego zmuszal? Nie masz kasy sie nie bawisz, ale k.rwa robienie resow za kase to jest patola, tego nawet na wogu nie ma, a ty takie cos odpierdalasz na expie 150... Zastanow sie lepiej czy to co dostales z resy pojdzie na zabezpieczenia, bo od startu pare osob cisnie na sh i ak. Sam sobie lecialem przez tydzien i ten zalosny pinkof tylko blokowal na 10min. Kupno resow jest na soulmu i tam wyglada to tak, ze pierwszy tydzien expia wszyscy, a po tygodniu pojawiaja sie 100rr z fo setami co wbijaja tylko na cs. Niestety konczy to sie tym, ze kazdy kto normalnie expil odchodzi albo ma to w dupie i expi, pamietaj tylko ze tam exp jest mid...

Opublikowano

Zrobie tyle że wycofuje resy w WS bo już mi się nie chce słuchać zażaleń 

hahahahah swoje zjebales :) Ze ludzie odeszli, nie bede pisał a nie mowiem ale chciales byc madrzejszy i masz

Teraz Jak sie dupa pali pod nogami bo ludzie odeszli to ty resy cofasz haha dla mnie to co zrobiles z serverem to totalne dno !

Na prawde milo sie gralo na poczatku do pluki nie zobaczyles kasy z przelewow i odwalilo Ci .

Zycze Ci abys w koncu otworzyl mozg bo dla mnie chciales robic server dla graczy spoko ale chyba z grubym portfelem. haha

Powodzenia

NIE POLECAM !

AmazingLife

Opublikowano

Dragon, na serwerze napisales, ze masz sposob jak ludzi, ktorzy odeszli namowic do powrotu  :D Co to jest za tajemniczy i zaczarodziejski sposob :D ? Bo ich juz jest coraz mniej :D

Opublikowano

Cofanie resów z WS nic nie da, takich rzeczy sie nie robi po prostu, host itp itd kosztuje oczywiście, z vipa i crd nie wystarczyło? spokojnie, serwer stoi 2 tyg, nie dałeś się rozkrecić żeby zarabiać wiekszą monete, wbijaliby nowi ludzie, kupowali vipy, credyty na FO wingi i bronie, ale nie, pospieszyłeś sie z tymi resami, człowiek sie uczy na błędach, mam nadzieje że na nastepną edycje wyciągniesz jakieś wnioski, bo ta edycja raczej miesiąca nie przetrwa, chyba ze satysfakcjonuje Cie 15-20 online.

Snopi

Opublikowano

i sie nie pochwali haha

Odnowimy serverek o to się nie martwcie

A co ty tak mu w dupe wchodzisz pewnie donate narabiles i sam grac nie chcesz hahah albo kolega twoj :)

Dla mnie to server padl z momentem jak odwalil ta akcje !

AmazingLife

Opublikowano

Nie pierwszy i nie ostatni serwer Dragona ^^ Wzial troche hajsu z VIP i tych KUPNYCH resow :D Zaraz bd koniec edycji ^^ i jeP! Nastepna zrobi :D z niej tez hajsu troche nastuka i znowu nastepny serwer xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...