Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 2 Full |Exp:150x||Drop:25%|

DragonsDogma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dokładnie, jak dla mnie sety do plate, spirit, sphinx +3+4+l. Bez żadnych skilli typu twisting slash, evil spirits, fireburst, i przede wszystkim miecz z PS! Przecież to normalnie dropi w kanturu...

Dla DW dodać tam jakieś podstawowe czary typu lightning, meteor, teleport. A dla BK na start jakies mieczyki slabe ze skillem i to samo z bowami dla elfa - bez orba dmg, żeby EE też musiał coś pozbierać. To uruchomi handel od SAMEGO początku gry :) Coś pięknego. Moim skromnym zdaniem :)

skilii nie ma w sklepach zaraz je jeszcze raz przejże. Chciałem się jeszcze odnieść do tych  osób które mają już bany na hosta jest ich 4  usuwam im na start, ale po starcie kolejne ataki nie będą już zdejmowane bany na host, druga sprawa to chciałem się odnieść do regulaminu do 19 pozycji żeby nie było głupich pytań dlaczego ? to już tłumacze ponieważ server dedykowany po dłuższym działaniu potrafi zabierać sporą ilość ramu i chcę się tego pozbyć aby server był jak najbardziej stabilny i dlatego też będzie robiona kopia i restart systemu co 24h żeby server zawsze miał świeża baze i mógł zapisywać dane od nowa w miarę upływu czasu będę modyfikował server dedykowany żeby był mocniejszy i sprawniejszy.

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do tych restartów serwera, jest jedna stała godzina czy będziesz to robił kiedy uznasz za właściwe? Chodzi mi głównie o AFKi ktore są dozwolone, przykładowo postawie na noc i pójde spać o 23 a tu o 24 reset, jak to z tym bedzie?

Snopi

Opublikowano

No pięknie Sobota godzina 19 start.. I co ja mam zrobic z swoim życiem teraz.. musze wybierać albo melaż z znajomymi albo czekać na start... No nic najwyżej zaczne grać w Niedziele:)

A tak całkiem poważnie czy błąd przy odpalaniu lunchera odnosnie braku bliku gif89.dll jest czymś normalnym?

Opublikowano

próbowałem nie raz, problem nadal sie powtarza, antyvirusa nie używam. Co prawda mimo wywalania błedu gra się odpala ale nie zawsze;/ dlatego troche mnie to niepokoi. Ktoś ma podobny problem bądz wie o co chodzi?

Opublikowano

problem nadal występuje, nic nie pomogło:/ a gra juz sie wcale nie odpala:P

dziwne jest to ze nigdy nie miałem tego problemu przy innych klientach muonline

Opublikowano

itemy dla DL i MG musza byc slabsze... jedna i druga klasa moze chodzic w np plate badz scale, z orbami deff i dmg dla ee bym nie przesadzal;p nawet na globalu teraz sa wiec juz dajmy temu spokoj;p ale reszta jak najbardziej niech zostanie okrojona jesli chodzi o skille i orby. Zainteresowanie jest spore więc i niech spotów będzie na tyle zeby jak sie wszyscy w devias czy lt wbija zeby bylo gdzie expic;p takie po kilka mobow. 

Opublikowano

dobry pomysl;p i czy restarty serwera jeśli muszą być codziennie to mogą być zawsze o godzinie 5 max 6 rano?? dzieki temu ja będę mógł tu grac i coś ugrać bo od 7 pracuję wiec po nocy moglbym jeszcze ustawić postac;p podejrzewam ze takich ludzi jak ja pracujacych lub uczacych się bedzie wiecej i tez wychodzac rano z domu i wracajac popoludniu chciali by przez dzien cos expic;d 

Opublikowano

dobry pomysl;p i czy restarty serwera jeśli muszą być codziennie to mogą być zawsze o godzinie 5 max 6 rano?? dzieki temu ja będę mógł tu grac i coś ugrać bo od 7 pracuję wiec po nocy moglbym jeszcze ustawić postac;p podejrzewam ze takich ludzi jak ja pracujacych lub uczacych się bedzie wiecej i tez wychodzac rano z domu i wracajac popoludniu chciali by przez dzien cos expic;d 

Ja zaczynam prace od 4 ... Jak dla mnie to wlasnie jak najwiecej ludzi online rr serva ! Od 18-21 :) Ale to sam admin zdecyduje, pomysl ze co pare dni lepszy :)

AmazingLife

Opublikowano

no to można zrobić wieczorem kolo 19-20 zeby kazdy mogl spokojnie na noc jeszcze zostawic;p jakby dalo rade co 2-3 dni to już w ogole było by super;p 

ps. zapomnialem ze na tej wersji nie ma wbudowanego bota;p skoro pisales o elite/avanta to pewnie posiadasz podrzucisz?;d

Opublikowano

jesli chodzi o avante to chyba jest zablokowana przez anti hacka a DL bedzie mial przejebane bez niej lub elitki expic :D
tak wiec gramy aktywnie WKONCU !! :D

Opublikowano

MA ktos i uzywa jakis Team Speak 3 aby wspolnie wbic i pograc ?

z tą aktywnoscia to sie okaze;p zeby tylko przez to graczy nie ubylo

Oj ubedzie na pewno nikt nie bedzie recznie bufowal/bil ludzia potrzebny czasami afk jest

AmazingLife

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...