Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mozna prosic o dodatnie jednej dodatkowej strony do pobrania bota? Niestety Catshare nie zezwala pobrania go jezeli mieszkam za granica... Z gory dzieki

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mogę prosić o poradę?

Przy włączaniu cheat section pojawia sie informacja "This is only allowed in private build!"

Co oznacza ten komunikat?

Z góry dzięki.

Opublikowano
2 godziny temu, kottand napisał:

Mogę prosić o poradę?

Przy włączaniu cheat section pojawia sie informacja "This is only allowed in private build!"

Co oznacza ten komunikat?

Z góry dzięki.

A sprawdzałeś w tłumaczu google?

Tłumaczę, uwaga! To jest dozwolone na prywatne serwery!

Ta sekcja nie działa i nie będzie działać ;)

Opublikowano
5 godzin temu, wampiros6 napisał:

A sprawdzałeś w tłumaczu google?

Tłumaczę, uwaga! To jest dozwolone na prywatne serwery!

Ta sekcja nie działa i nie będzie działać ;)

Racja, dziękuję.

Opublikowano
18 godzin temu, Menober napisał:

Szkoda, że na opennos nie działa :P

Powinno działać jak dobrze przerobiłeś clienta. Szkoda, że to nie będzie nigdy działać na vendettę. W Programie by można byłoby dać opcję uruchamiania pod jaką wersję 0.9.3.308 czy 0.9.3.3(vendetta) jak to pisał pumba na Elitepvpers. Szkoda, że MistrzMaster nie chce już poprawiać bota.

Opublikowano

Po aktualizacji odpalenie bota skutkuje crashem gry (przynajmniej na DE, chociaz podejrzewam ze to nie ma znaczenia)

Pozdrawiam.

Opublikowano
1 godzinę temu, kottand napisał:

Po aktualizacji odpalenie bota skutkuje crashem gry (przynajmniej na DE, chociaz podejrzewam ze to nie ma znaczenia)

Pozdrawiam.

zaktualizowałeś?? 

Opublikowano
2 godziny temu, Mlyzyn napisał:

zaktualizowałeś?? 

Grę zaktualizowałem, jeżeli jest jakieś narzędzie do update samego bota to pozostało mi prosić o wskazówki.

Opublikowano

Potrzebny jest resource hacker. Z tego co mi wiadomo(bo gdzies czytałem poradnik) że trzeba sprawdzić wersje nostale oryginalnego, a potem tym programem w version pozmieniać na to co było napisane w oryginalnym cliencie. Mogę się mylić ale sprawdźcie

Opublikowano

Od poprzedniej aktualizacji gdy próbuje uruchomić bota i gdy naciskam refresh wybieram clienta i start to wyskakuje Program nostalexclient przestał działać, próbowałem tych rzeczy o których dowiedziałem się z poprzednich postów lecz nic nie poskutkowało, chyba że ja robie coś źle chociaż pomimo mojej małej wiedzy z informatyki nie sądze by tak było.

Opublikowano
Dnia 20.02.2018 o 12:16, Euqor napisał:

Od poprzedniej aktualizacji gdy próbuje uruchomić bota i gdy naciskam refresh wybieram clienta i start to wyskakuje Program nostalexclient przestał działać, próbowałem tych rzeczy o których dowiedziałem się z poprzednich postów lecz nic nie poskutkowało, chyba że ja robie coś źle chociaż pomimo mojej małej wiedzy z informatyki nie sądze by tak było.

Mam dokładnie to samo, a mojemu koledze wszystko działa

Opublikowano
18 godzin temu, Kali* napisał:

Mam dokładnie to samo, a mojemu koledze wszystko działa

Juz mi dziala poprostu musisz otwierac Nostale przez ten manager.exe

Opublikowano
20 godzin temu, Euqor napisał:

Juz mi dziala poprostu musisz otwierac Nostale przez ten manager.exe

Mi w żaden sposób nie działa

Opublikowano
Dnia 11.09.2015 o 19:30, MistrzMaster napisał:

9912514579012761010629.png

JEŚLI MASZ JAKIŚ PROBLEM Z BOTEM, PRZECZYTAJ NAJPIERW KILKA POPRZEDNICH STRON TEMATU, MOŻE KTOŚ MIAŁ TAKI SAM PROBLEM I GO ROZWIĄZAŁ. WYKAŻ TROCHĘ WŁASNEJ INICJATYWY.

POSTY TYPU "NIE DZIAŁA", "NIE DZIAŁA, MIMO IŻ WSZYSTKO USTAWIAM DOBRZE" BEZ DOKŁADNIEJSZEGO OPISANIA PROBLEMU BĘDĄ IGNOROWANE.

Cześć! Szukasz fajnego bota do NosTale? Dobrze trafiłeś! Przed tobą... NosBota!

Funkcje

- Odczytywanie danych twojej postaci- Wykrywacz GMów (gdy GM jest na mapie, bot może zamknąć klienta)- Wykrywacz zmiany mapy- Autochodzenie- Autosiadanie- Atakowanie wybranych potworów- Zbieranie wybranych itemów- Używanie skilli (odczytywanie danych o cooldownie, zasięgu z gry)- Używanie buffów (odczytywanie danych z gry)- Autopot- Nazwy itemów, skilli, buffów, mobów w czterech różnych językachI wiele, wiele więcej!

I co najlepsze, wszystko to bez wciskania przycisków i całkowicie za darmo! To z znaczy, że bot działa całkowicie w tle, to znaczy, że możesz grać w zupełnie inną grę, oglądać filmy na youtube itp, w czasie gdy bot będzie bocił! Dodatkowo, podczas bocenia możesz pisać ze znajomymi w grze, na chacie, czytać opisy misji, statystyki fam itp bez zatrzymywania bota!

Download:

To jest ukryta treść, proszę

Scan:

To jest ukryta treść, proszę

Nie odpowiadam za wyrządzone szkody.

Podziękowania dla:

_RowLegend_,

@Bobobobobob i friends111 za ogólną pomoc, testowanie, poprawność językową i chatowanie :D,

@"KamyczeK." Za logo na górze tematu

Pozdrawiam arta (taką fajna wiewiórkę)

Bota napisałem w c++ z wykorzystaniem biblioteki Qt5.

Opublikowano

Wie ktoś w jaki sposób można otwierać kolejne programy nostale (więcej niż 1), przez manager.exe i następnie tam nacisnąc Run NT Client żeby on sie faktycznie kolejny włączył? Bo u mnie tylko tak działa i na drugim komputerze mi sie nie odpalają gdy to nacisne

Opublikowano

Witam :3
Mam pewien problem z botem, po uruchomieniu go (jako administrator) i wybraniu pliku z grą, po wciśnięciu klawisza start, gra nie odpowiada (NostaleClient.exe) i się wyłącza. Mógłby ktoś z tym pomóc? ;v

• 2 tygodnie później...