Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hejka, mam pytanko związane z botem jest możliwość, że dodasz na wykrywaniu gm'a tylko wydawanie dźwięku w głosnikach jak pojawi się koło postaci / na mapie. Często puszczam bota jak siedzę na komputerze i jest to zawsze + aby szybko odpisać ;p dlugo już korzystam z Twojej apki i tego mi najbardziej brakuje, pozdrawiam i czekam na odp :D 

Opublikowano

@MistrzMaster

Siema! Mam pewien problem, dotyczy bibliotek których niby nie może znaleźć. Piszę niby, ponieważ chodzi o te same biblioteki które są w folderze z botem (Qt5Widgets.dll/Qt5Network.dll/Qt5Gui.dll/Qt5Core.dll). Pobrałem te biblioteki z różnych stronek i nawet skopiowałem te z bota do systemu32/sytemwow64 jedyne co wskórałem to brak żadnych błędów. Koniec końców i tak wyskakuje mi komunikat "xx have fun!" ale okno z botem nie wyskakuje. Dodam też że problem pojawił mi się dopiero po sformatowaniu komputera (mam zainstalowanego najnowszego netframeworka, tak samo visual c++ 32 i 64 bit). Jakieś pomysły? Bo ja już wysiadam .-.

Opublikowano

Mam problem z tym gdy wszystko robie dobrze wszystko ładnie działa. Ale jak odpalam bota i już mam miec panel gdzie wszystko wybieram itd to gra sie crashuje. Reinstalowałem bota itd. Ale nic nie działa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

czytałem sporo stron wyżej i dalej nie działa, po zmianie wersji multiNos'a do wersji 1.0.2.29, takiej samej jak klienta, jak odpalam przez multiclienta wywala błąd że nieaktualna wersja, jak odpalam zwykłym to crashuje

Opublikowano (edytowane)

Bot Działa dla wybranych nikt nie chcę konkurencji. :D Mistrz i tak jest dobry że go stworzył i jest dostępny wiec nie narzekajcie 

Edytowane przez Dehako
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 23.05.2018 o 21:12, xYahiko napisał:

odpalcie nostale'a starym klientem i po problemie, zmienił się pattern w cliencie po prostu

tak, lecz gdy odpalam starym klientem to wyskakuje wiadomosc ze twoja wersja clienta jest stara

Opublikowano (edytowane)
Dnia 4.06.2018 o 18:11, matikati1 napisał:

tak, lecz gdy odpalam starym klientem to wyskakuje wiadomosc ze twoja wersja clienta jest stara

sry, że dopiero teraz, zmień wersję resourcehackerem :P
Pakiet do edycji hashuje wersje clienta, ale są to tylko cyferki, jeśli zmienisz je na wersje która jest teraz, bez problemu się zalogujesz

Edytowane przez xYahiko
Opublikowano
Dnia 7.04.2018 o 13:07, CrazyCrips napisał:

Hejka, mam pytanko związane z botem jest możliwość, że dodasz na wykrywaniu gm'a tylko wydawanie dźwięku w głosnikach jak pojawi się koło postaci / na mapie. Często puszczam bota jak siedzę na komputerze i jest to zawsze + aby szybko odpisać ;p dlugo już korzystam z Twojej apki i tego mi najbardziej brakuje, pozdrawiam i czekam na odp :D 

Zajebisty pomysl, i nie powinien byc ciezki do wykonania szczególnie jak bot juz ma opcje jak wylacza bota gdy GM sie pojawi na mapie. 

Bylo by super jakbys takie cos powstalo @mistrzmaster 

Opublikowano (edytowane)

Tak jak pisałem wyżej mimo zmienionej wersji klienta bot nie działa,dalej występuje informacja o starej wersji.

nosbota nie dzoiaal2.PNG

Edytowane przez ukasz12saN
Złe jpg